Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dinlemiyorlarsa siz de onları dinlemeyin yahu. Yapmayın istediklerini, evinize bakmayın, yemek yapmayın aç kalsınlar.
Böyle evlilik olmaz ki. Yemekte bile elinde telefon olan adama eş denmez.
düşüncelerin çok güzel ancaaaak ben bunu yapsam sadece iletişim sorunum varken sanırım bir çok problemimiz ortaya çıkar :)
olay öyle değil işte ama . kimse eşinin 1 saat 2 saat telefonda oynamasına kızmıyor sürekli oynamasına kızıyorYahu bu adamlar hiç bir şey yapmasın mı? Oyunu bırakır maçı dert olur maçı bırakır arkadaşları dert olur bazen üzülüyorum adamlara gerçekten
teşekkür ederim tavsiyeleriniz içinKötü kavramı kişiden kişiye değişir sanırım. İletisim sıkıntısı olan bir ilişki kötü bir ilişkidir bana göre. Size göre değildir belki bilmiyorum.
Vajinismustan bir ay önce kurtulmusken çocuk yapmak da çok mantıklı gelmedi bana açıkçası. Önce cinselliginizi yaşayın, oturtun ondn sonra düşünün bence. Bu şekilde daha çok zarar verirsiniz evliliginize sanki.
Bizde pokemon go oynuyoruz 2 kilo vermişimtamam söyliyim ama gülmek yok :) pokemon go oynuyorum.
Eşimle yürüyüşe çıkıyoruz, o anlatıyor ben pokemon yakalamaya çalışıyorum bazen o da teli kapattırmaya çalışıyor ama ters tepiyor :) aklım oyuna gidiyor. Bizimki eğlence ya, kafa dağıtmak için. Sen de eşinle biraz oynamayı denesene. Ben eşimin benimle aynı oyunu oynamasını isterdim mesela :)
Yahu bu adamlar hiç bir şey yapmasın mı? Oyunu bırakır maçı dert olur maçı bırakır arkadaşları dert olur bazen üzülüyorum adamlara gerçekten
öncelikle tebrik ederim sizi okurken gözlerim dolu daha ondan ayrı uyuyamıyorum o uyumadan uyuyamıyorum öyle bir huyum var malesef çook sulu gözüm ben markete gidiyorum derken bile ağlarım o derece ama çook mantıklı yapmaya çalışcam mutlaka inşallah düzelir
yapamsın niye evlendi o zaman bekarlık hayatından vazgeçemiyorsaYahu bu adamlar hiç bir şey yapmasın mı? Oyunu bırakır maçı dert olur maçı bırakır arkadaşları dert olur bazen üzülüyorum adamlara gerçekten
banada dua edin bizde kurtulalım inşallah evliliğimiz daha da iyi olsunAçıkçası ben eşimin her yanından geçtiğimde omuzuna dokunurum, makas alırım, saçlarını ellerim falan :) evliliğimiz başından beri böyle oldu oda bana karşı aynıydı, İşte bu yüzden uzak durmakta bende çok zorlandım :)
Ama sonra oyunu abarttı. Dozunda bıraksaydı yine ses etmezdim. Çünkü oda bir ihtiyaç. 3 yıl kadar sürdü bu durum.
9 yıllık evliyiz bu arada. Oyun dışında hiç tartışmamız olmadı. Belki ben oyuna ilk başladığı sıralarda rahatsızlığımı dile getirseydim o 3 yılı kendime zehir etmezdim. Ama ilk başlarda önemsemedim. tamamen bağımlı olduktan sonra konuşmalar yaptım oda önemsemedi konuştuklarımı. Çünkü çok seviyoruz ya, oyun bize zarar veremez düşüncesi oldu hep onda. O yüzden kendini tutmak zor olsa dene. Ama tabi eşin kavga çıkarırsa bilmem, çünkü benimki kavgayı sevmez, bende birazda onun rahatlığı var. kızsada birşey olmaz rahatlığı:)
aynen oyleyapamsın niye evlendi o zaman bekarlık hayatından vazgeçemiyorsa
Herkes aynı durumda bence oyun oynamasan ne farkeder face instagram O bu geziyorsunYapsın güzelim yapsın. Ben herkesin kendi özel alanı ayrı hobisi olması taraftarıyım evlilikte. Ama bi adam yatana kadar telefonu elinden düşürmüyorsa, yemekte bile elinde telefon varsa, karısıyla iletişim kurmuyorsa ortada ciddi bir sorun vardır. Görmezden gelinmemeli.
banada dua edin bizde kurtulalım inşallah evliliğimiz daha da iyi olsun
darısı bana inşallahBenım esımde öleydi bı aralar yatana kadar pc nın basından kalkmazdı bende cok kavga ederdım ne zaman bebegımız oldu ondan sonra bı bıraktı oyunu pc yı bırakış o bırakış
Herkes aynı durumda bence oyun oynamasan ne farkeder face instagram O bu geziyorsun
Hepsini geçtim kk dayız sürekli dimi ama
Şöylede bir sey var biz normalde de pek tartışan bir çirf değildik ama birlikte oyun oynamaya başladığımızdan beri nerdeyse hiç tartışmıyoruz oyunla ilgili bilgi alış verişi savaşlar etkinikler havada uçuşuyor kavga etmeye fırsatımız yokhemde sürekli birlikte vakit geçirmiş oluyoruz
Evlenmek demek hiç bir şey yapmamak demek mi? Evcil hayvan edinseydin daha kolay olurdu benceyapamsın niye evlendi o zaman bekarlık hayatından vazgeçemiyorsa
telefonu kır.merhaba arkadaşlar buraya yazacaklarımı eskiden çok sorun etmiyordum ama artık bunaldım.Eşim oyun bağımlısı malesef geçen sene oynadığı bir oyun vardı onu bıraktırdım şimdi 2. kez yeni bir oyun indirmiş işden eve gidiyorum yatana kadar telefonda kızıyorum bağırıyorum 10 dk bırakıyo sonra yine aynı şekilde devam ediyor. susuyorum tepki vermiyorum hiç karışmıyorum bu defa niye konuşmuyosun niye suratın asık be adam elinden telefonu düşürmüyosun napcam senle diyorum içkim yok kumarım yok sensiz dışarı çıkmam yok bırak oyunumada karışma diyor bu defa ben suçlu oluyorum. napcam bana bir akıl verin lütfen.onuda kırmak istemyorum gerçekten çook iyi bir eş bir dediğimi ikiletmez herşeyimiz çook iyi çok güzel ama bu oyun benim kafama çok takılıyo. sanki ben 2. planda kalıyormuşum gibi hissediyorum bazen. yardımlarınızı bekliyorum