• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oyuncak alımı

Duyusal toplar, çıngıraklı bi şeyler, sevimli diş kaşıyıcılar... Ben zaten vakti zamanı gelince maruz kalacak diye sesli oyuncak hiç almadım. Oyun halısı yoksa alabilirsiniz. Biraz hareketlenince mutfaktan verilen plastik kap kacak daha çok mutlu edecek onu. Büyüdükçe metallere de geçecek hatta 🤣. Iş Bankası ve Artenino'nun kitaplar güzel. Yky de güzel ara ara onlardan da alın biriktirin.

Duyusal toplar, çıngıraklı bi şeyler, sevimli diş kaşıyıcılar... Ben zaten vakti zamanı gelince maruz kalacak diye sesli oyuncak hiç almadım. Oyun halısı yoksa alabilirsiniz. Biraz hareketlenince mutfaktan verilen plastik kap kacak daha çok mutlu edecek onu. Büyüdükçe metallere de geçecek hatta 🤣. Iş Bankası ve Artenino'nun kitaplar güzel. Yky de güzel ara ara onlardan da alın biriktirin.
Su oyun matı sence gerekli

Su oyun matı sence gerekli
O sulu olanı kullanması çok zor küf olmasın diye habire boşaltman lazım bi de su soğuyo çocuğun karnı üşüyo çok gereksiz. Müzikli üstüne oyuncaklar asılan oyun halıları daha iyi.

Eklentiler

• babycim-piyanolu-mantar-oyun-halisi_8698555781523_01.webp
    babycim-piyanolu-mantar-oyun-halisi_8698555781523_01.webp
    39,9 KB · Görüntüleme: 15
Ne alırsan al boş su şişesiyle oynayacak dikkat et kapağını boğazına kaçırmasın. Ağzıyla kemirip koparabileceği düğmeli/ boncuklu şeylerden uzak dur. Sesli ve ışıklı şeyler alma. Mıncıklayıp kemirip solunabileceği değişik dokulu kumaşlı falan şeyler iş görür.

Ben almamıştım ama çok oyalanan bebekler olduğu söylendi. Piyanolu olanı asla almazdım mesela ay benim kafam kaldırmaz ama o çok seviliyor.

Ben de piyanolu olanın abartıldığını düşünüyorum ya gereksiz geliyor :)

Konu sahibi oball diye bir şey var delikli top. 4 aylık gibi nesneleri tutup bir elden diğerine geçirme hareketleri başlıyor faydalı oluyormuş. 4. Ay kontrolünde doktorumuz önerdi.

O sulu olanı kullanması çok zor küf olmasın diye habire boşaltman lazım bi de su soğuyo çocuğun karnı üşüyo çok gereksiz. Müzikli üstüne oyuncaklar asılan oyun halıları daha iyi.
Çok pahalı bunlarda ya gerçi oyuncakların geneli pahalı da

Ben de piyanolu olanın abartıldığını düşünüyorum ya gereksiz geliyor :)

Konu sahibi oball diye bir şey var delikli top. 4 aylık gibi nesneleri tutup bir elden diğerine geçirme hareketleri başlıyor faydalı oluyormuş. 4. Ay kontrolünde doktorumuz önerdi.
Resmi var mı

Back
X