Oyuncak göndermiş 🤬

Ya orda burda 'gerçekten seven erkek peluş ayıcık hediye eder' tarzı yazılar okudum, galiba sevgiliniz de okumuş 😂 ondandır bunda kızılacak birşey yok yav bu kdr

Bu peluş oyuncak hediyesi olayını ilk kim çıkardıysa Allah onu bildiği gibi yapsın.
Ne mana yani niye peluş oyuncak alınır birine. Sizi gaza getirmiş gibi olmayayım ama ben olsam ben de sinirlenirdim.Yav az düşünseymiş hediye alırken. Bu kadar kolaya kaçmak da olmaz ki.

Arkadaşlar hepinizi tek tek alıntılayamadım kusura bakmayın . Şimdi yazmış da ben tam ne yazacağıma karar vermeden mesajı açmak istemiyorum. Arkadaşlar teşekkür et kızdığını belli etme ki başka hediyelere teşvik olsun demişler mantıklı geldi. Yolladığı oyuncağın manası var aslında kendisi ile bağdaşlaşan bir hayvanı aramızda esprisi olan bir hayvanı yollamış ama küçük bir şey. Şey desem mi çok sevimli falan diyip bari biraz daha büyük olsaydı da geceleri sarılıp uyurdum ?

Hep bu ciceksepeti vs sitelerin yüzünden oldu..
Yok çiçeğin yanina ayıcık; yok biblonun yanina ayıcık ; yok çikolatanın yanina ayıcık diye diye kadınları peluş sevdalısı sandılar.. :KK70:

Nişanlının cesaretini kırma..
Düşünmüş almış.

Birdahakine parfüm alır..

Arkadaşlar hepinizi tek tek alıntılayamadım kusura bakmayın . Şimdi yazmış da ben tam ne yazacağıma karar vermeden mesajı açmak istemiyorum. Arkadaşlar teşekkür et kızdığını belli etme ki başka hediyelere teşvik olsun demişler mantıklı geldi. Yolladığı oyuncağın manası var aslında kendisi ile bağdaşlaşan bir hayvanı aramızda esprisi olan bir hayvanı yollamış ama küçük bir şey. Şey desem mi çok sevimli falan diyip bari biraz daha büyük olsaydı da geceleri sarılıp uyurdum ?
Bencede çok mantıklı. Belki boyutunu oda bilmiyordur bazen resimlerden büyük görünüyor

Bazı insan hediye seçmeyi gerçekten bilmez. En azından önüne ilk gelen peluşu da almamış aranızda esprisi olan bi hayvan oyuncağıymış bu da bi ince düşüncedir. Bence asla sitem karıştırmayın o kadar sevinmiş görünün ki hediyeleri ne kadar çok sevdiğinizi anlasın. Maksat eli hediye seçmeye başlasın zamanla daha güzellerini de alır.

Bu peluş oyuncak hediyesi olayını ilk kim çıkardıysa Allah onu bildiği gibi yapsın.
Ne mana yani niye peluş oyuncak alınır birine. Sizi gaza getirmiş gibi olmayayım ama ben olsam ben de sinirlenirdim.Yav az düşünseymiş hediye alırken. Bu kadar kolaya kaçmak da olmaz ki.
Benim de ilk hediyem pelus bir tavsandi 😀. Aklima o geldi..Sanirim hediye dusunurken baska birsey akillarina gelmiyor.

Eşim ilk evlendigimiz sene doğum günümde AVM de otomattan kazandığı ayicigi hediye etmişti ☺️ nisanlinizin yaptığı bana çokta kizilacak bişey gibi gelmedi. Siz nisanliniza ne gibi hediyeler alıyorsunuz mesela?

Şey desem mi çok sevimli falan diyip bari biraz daha büyük olsaydı da geceleri sarılıp uyurdum ?
Hayır tabi ki. Empati yapın siz birine hediye almışsınız ve "şöyle olsaydı" diye yorum yapıyor. Hoşunuza gider mi, bir daha hediye alasınız gelir mi? Diyeceksiniz ki:

Sen böyle anlatınca pırlanta falan sanmıştım ama olsun yine çok mutlu oldum harika bir şey bu deyin. Beni düşünmen çok hoşuma gitti deyin. Bahsedin çok mutluymuş gibi davranın güzel sözler söyleyin. Haliyle adam da diyecek ki oyuncağa bu kadar mutlu olan pırlantaya nasıl mutlu olur :KK66:

Merhabalar, şimdi belki bu da dert mi diyeceksiniz ama ben accaaaayip sinirlendim. Bir kaç gün önce kargodan mesaj geldi paketiniz var diye. Benim nişanlım da ben sormadan ona kendisi bir kaç gündür durmadan bunu dillendiriyodu sana süpriz yaptım şu bu bilmem ne . Hatta bugün aradığında da sordu geldi mi kargo diye o zaman daha gelmemişti. Ama söylemiyordu ne olduğunu . Bende beklentiye girdim acaba nedir diye . Heyecan yaptım hatta bu kadar sorduğuna göre demekki güzel bişi sandım.

Kendisi öyle çok hediye falan alan insan değildir. Doğumgünümde bile hediye görmemiştim yani öyle söyliyim. Hiç almadı değil aldı bir kaç sefer ama böyle kendimi özel hissettirecek süprizler yapmadı.

Neyse geldi biraz önce kargo gelen küçük peluş bi oyuncak 🤬 sevimli bi hayvan oyuncağı. Tamam ben hayvanları seviyorum evet o da herhalde sevimli olacağını düşündü ama ben çok sinirledim moralim bozuldu. Şimdi görecek teslim olduğunu sorduğunda ne cevap verim . Gerçekten sinirlendim ya !
Keşke eşim bana da alsa 😢

Merhabalar, şimdi belki bu da dert mi diyeceksiniz ama ben accaaaayip sinirlendim. Bir kaç gün önce kargodan mesaj geldi paketiniz var diye. Benim nişanlım da ben sormadan ona kendisi bir kaç gündür durmadan bunu dillendiriyodu sana süpriz yaptım şu bu bilmem ne . Hatta bugün aradığında da sordu geldi mi kargo diye o zaman daha gelmemişti. Ama söylemiyordu ne olduğunu . Bende beklentiye girdim acaba nedir diye . Heyecan yaptım hatta bu kadar sorduğuna göre demekki güzel bişi sandım.

Kendisi öyle çok hediye falan alan insan değildir. Doğumgünümde bile hediye görmemiştim yani öyle söyliyim. Hiç almadı değil aldı bir kaç sefer ama böyle kendimi özel hissettirecek süprizler yapmadı.

Neyse geldi biraz önce kargo gelen küçük peluş bi oyuncak 🤬 sevimli bi hayvan oyuncağı. Tamam ben hayvanları seviyorum evet o da herhalde sevimli olacağını düşündü ama ben çok sinirledim moralim bozuldu. Şimdi görecek teslim olduğunu sorduğunda ne cevap verim . Gerçekten sinirlendim ya !

Ben de su erkekler kadinlara neden oyuncak alir hic anlamam yani 32 yasindayim oyuncak bebegi ne yapacagim gel gercegini yapalim yani. Herhalde dizilerden filmlerden gorduler bir sekilde "yetiskin kadinlar oyuncak hediye edilince cok sevinir kesinlikle pelus seyler alin" gibi bi mesaj yerlesti kafalarina. Sizinki simdi dusunuyordur "ne romantik erkegim ne surprizli erkegim" diye :D Ama yani sekerim, yapacak bisey yok, yukarda bir uyenin dedigi gibi, "begenmedim" de denmez, "begenmedim" desen "hediyelerimi begenmiyor" olur. Valla onemli olan dusunmesi.

Hayır tabi ki. Empati yapın siz birine hediye almışsınız ve "şöyle olsaydı" diye yorum yapıyor. Hoşunuza gider mi, bir daha hediye alasınız gelir mi? Diyeceksiniz ki:

Sen böyle anlatınca pırlanta falan sanmıştım ama olsun yine çok mutlu oldum harika bir şey bu deyin. Beni düşünmen çok hoşuma gitti deyin. Bahsedin çok mutluymuş gibi davranın güzel sözler söyleyin. Haliyle adam da diyecek ki oyuncağa bu kadar mutlu olan pırlantaya nasıl mutlu olur :KK66:
Yazmış bulundum artık henüz görmedi gerçi de .
aramızda esprisi olan bir hayvan olduğu için önce bir kaç tane 😂😂😂😂 gülücük gönderdim . Sonra ayy çok sevimli aynı sen yazdım( kendisini bağdaştırdığı hayvan ya o nedenle). Sonra da az daha büyük olsaymış geceleri ona sarılır uyurdum 🥰yazdım teşekkür ettim.

Back
X