- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.695
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bencede çok mantıklı. Belki boyutunu oda bilmiyordur bazen resimlerden büyük görünüyorArkadaşlar hepinizi tek tek alıntılayamadım kusura bakmayın . Şimdi yazmış da ben tam ne yazacağıma karar vermeden mesajı açmak istemiyorum. Arkadaşlar teşekkür et kızdığını belli etme ki başka hediyelere teşvik olsun demişler mantıklı geldi. Yolladığı oyuncağın manası var aslında kendisi ile bağdaşlaşan bir hayvanı aramızda esprisi olan bir hayvanı yollamış ama küçük bir şey. Şey desem mi çok sevimli falan diyip bari biraz daha büyük olsaydı da geceleri sarılıp uyurdum ?
Benim de ilk hediyem pelus bir tavsandiBu peluş oyuncak hediyesi olayını ilk kim çıkardıysa Allah onu bildiği gibi yapsın.
Ne mana yani niye peluş oyuncak alınır birine. Sizi gaza getirmiş gibi olmayayım ama ben olsam ben de sinirlenirdim.Yav az düşünseymiş hediye alırken. Bu kadar kolaya kaçmak da olmaz ki.
Hayır tabi ki. Empati yapın siz birine hediye almışsınız ve "şöyle olsaydı" diye yorum yapıyor. Hoşunuza gider mi, bir daha hediye alasınız gelir mi? Diyeceksiniz ki:Şey desem mi çok sevimli falan diyip bari biraz daha büyük olsaydı da geceleri sarılıp uyurdum ?
Keşke eşim bana da alsaMerhabalar, şimdi belki bu da dert mi diyeceksiniz ama ben accaaaayip sinirlendim. Bir kaç gün önce kargodan mesaj geldi paketiniz var diye. Benim nişanlım da ben sormadan ona kendisi bir kaç gündür durmadan bunu dillendiriyodu sana süpriz yaptım şu bu bilmem ne . Hatta bugün aradığında da sordu geldi mi kargo diye o zaman daha gelmemişti. Ama söylemiyordu ne olduğunu . Bende beklentiye girdim acaba nedir diye . Heyecan yaptım hatta bu kadar sorduğuna göre demekki güzel bişi sandım.
Kendisi öyle çok hediye falan alan insan değildir. Doğumgünümde bile hediye görmemiştim yani öyle söyliyim. Hiç almadı değil aldı bir kaç sefer ama böyle kendimi özel hissettirecek süprizler yapmadı.
Neyse geldi biraz önce kargo gelen küçük peluş bi oyuncaksevimli bi hayvan oyuncağı. Tamam ben hayvanları seviyorum evet o da herhalde sevimli olacağını düşündü ama ben çok sinirledim moralim bozuldu. Şimdi görecek teslim olduğunu sorduğunda ne cevap verim . Gerçekten sinirlendim ya !
Merhabalar, şimdi belki bu da dert mi diyeceksiniz ama ben accaaaayip sinirlendim. Bir kaç gün önce kargodan mesaj geldi paketiniz var diye. Benim nişanlım da ben sormadan ona kendisi bir kaç gündür durmadan bunu dillendiriyodu sana süpriz yaptım şu bu bilmem ne . Hatta bugün aradığında da sordu geldi mi kargo diye o zaman daha gelmemişti. Ama söylemiyordu ne olduğunu . Bende beklentiye girdim acaba nedir diye . Heyecan yaptım hatta bu kadar sorduğuna göre demekki güzel bişi sandım.
Kendisi öyle çok hediye falan alan insan değildir. Doğumgünümde bile hediye görmemiştim yani öyle söyliyim. Hiç almadı değil aldı bir kaç sefer ama böyle kendimi özel hissettirecek süprizler yapmadı.
Neyse geldi biraz önce kargo gelen küçük peluş bi oyuncaksevimli bi hayvan oyuncağı. Tamam ben hayvanları seviyorum evet o da herhalde sevimli olacağını düşündü ama ben çok sinirledim moralim bozuldu. Şimdi görecek teslim olduğunu sorduğunda ne cevap verim . Gerçekten sinirlendim ya !
Yazmış bulundum artık henüz görmedi gerçi de .Hayır tabi ki. Empati yapın siz birine hediye almışsınız ve "şöyle olsaydı" diye yorum yapıyor. Hoşunuza gider mi, bir daha hediye alasınız gelir mi? Diyeceksiniz ki:
Sen böyle anlatınca pırlanta falan sanmıştım ama olsun yine çok mutlu oldum harika bir şey bu deyin. Beni düşünmen çok hoşuma gitti deyin. Bahsedin çok mutluymuş gibi davranın güzel sözler söyleyin. Haliyle adam da diyecek ki oyuncağa bu kadar mutlu olan pırlantaya nasıl mutlu olur![]()