Oyuncak göndermiş 🤬

Ben çok seviyorum oyuncağı. Bir sürü peluş oyuncağım var yatakodamda. Eşim bir kere bile almadı. Bana alsa çok sevinirdim ama dalga geçiyor. Annem de benim gibi. Babam oyuncak bebek alırdı anneme bazen. Ben de küçüktüm tabi nasıl ağlardım benim olacak bu diye =))
Benim kızda eşimin bana aldigi çiçeği "aaa baba bana mı aldın "deyip elinden alıp odasına kaçmıştı ikimizde baka kalmıştık 😁

😂😂 ya odun bunlar offf yaaaaa . Yönteminiz güzel ama insan süpriz olsun istiyor o değeri verdiğini hissetmek istiyorsun kendi rızasıyla yapsın istiyorsun. Yoksa desem şu ayakkabıyı bana alırmısın misal alır biliyorum ama öyle hoşuma gitmiyor ki ne manası var o zaman
Benimde hoşuma gitmiyordu ama alınca aldığı bir işe yaramıyor yinede ne hediye almak istediğini söylüyor ona göre seçiyorum doğum günümde gecelik al dedi istediğim geceliği aldım evlilik yıldönümünde sana çanta almak istiyorum ama sen seç dedi istediğim çantayı aldım bu durumdan ikimizde mutlu olduk anneler gününde hediye almadı ben şimdi ona babalar gününde gömlek sipariş verdim henüz gelmedi ama haberi oldu mahçup oldu bidahaki anneler gününde aklında olacaktır bende ona aynı açık kapıyı bırakıyorum doğum gününde almak istediği bilgisayar oyunu al dedim

Yani aslında düşünmüş olması bile bir incelik. Hediyenin pahada ağır olması size verdiği değerle doğru orantılı değil bence. Ama sanki siz biraz nişanlınızın cimri olduğunu düşünüyorsunuz. Önceki konularınızdan hatırlıyorum, düğün yapmak istememesi ile ilgili bir konunuz vardı. Eğer öyleyse haklısınız tedirgin olmakta. Cimrilik çoğu zaman problem teşkil ediyor evliliklerde çünkü.

Bu cevabından cimri olduğunu nasıl anladınız ? Öyle midir ki ?

Yani o cevaba karşılık "alırım sen iste" filan diyebilirdi en azından kibarlık edip. Çok monoton bir yanıt olmuş. Ne biliyim normalde de eli gitmiyormuş. İnsan nişanlısına bit kadar peluş mu alır.. Garip buldum. Bence o cevabı vermekle de iyi etmediniz. Keşke dürüst olsaydınız.

Merhabalar, şimdi belki bu da dert mi diyeceksiniz ama ben accaaaayip sinirlendim. Bir kaç gün önce kargodan mesaj geldi paketiniz var diye. Benim nişanlım da ben sormadan ona kendisi bir kaç gündür durmadan bunu dillendiriyodu sana süpriz yaptım şu bu bilmem ne . Hatta bugün aradığında da sordu geldi mi kargo diye o zaman daha gelmemişti. Ama söylemiyordu ne olduğunu . Bende beklentiye girdim acaba nedir diye . Heyecan yaptım hatta bu kadar sorduğuna göre demekki güzel bişi sandım.

Kendisi öyle çok hediye falan alan insan değildir. Doğumgünümde bile hediye görmemiştim yani öyle söyliyim. Hiç almadı değil aldı bir kaç sefer ama böyle kendimi özel hissettirecek süprizler yapmadı.

Neyse geldi biraz önce kargo gelen küçük peluş bi oyuncak 🤬 sevimli bi hayvan oyuncağı. Tamam ben hayvanları seviyorum evet o da herhalde sevimli olacağını düşündü ama ben çok sinirledim moralim bozuldu. Şimdi görecek teslim olduğunu sorduğunda ne cevap verim . Gerçekten sinirlendim ya !
Siz beklentinizi yüksek tuttuğunuz için hayal kırıklığına ugramışsıniz bence. Benim nişanlım da pek hediye almayı sevmez doğum günü ya da başka zamanlar da ben de hiç bir zaman tepki göstermedim göstermemde ama arada bir demet papatya ki kendi topladığı olur ya da bir kitap alır o da beni gayet mutlu eder. Tepki göstermeyin derimderim ben

Yani o cevaba karşılık "alırım sen iste" filan diyebilirdi en azından kibarlık edip. Çok monoton bir yanıt olmuş. Ne biliyim normalde de eli gitmiyormuş. İnsan nişanlısına bit kadar peluş mu alır.. Garip buldum. Bence o cevabı vermekle de iyi etmediniz. Keşke dürüst olsaydınız.
Ya bi de kargoyla yolluyor falan insan ne bilim kargoyla özel bir hediyeyi yollar bu baya dolaşırken görüp beğenip ay hadi alım diye alınacak bir şey. Veya lunaparkta şişe vurarak 😂🤷‍♀️
Doğru diyorsun sen iste yeter ki veya büyüğü yoktu bu vardı gibi bişe diyebilirdi. Gerçi daha önce bişe istedim sen iste yeter dedi ve aldı hemen

Erkekler nedense kadinlarin pelus hayvani cok sevdiğini saniyor
Hayatimdaki her erkek almistir bana pelus oyuncak, artik odada yer gok pelus olunca hepsini toplayıp bi yuvaya bagislamistim
Esim bile ilk anneler gununde boyum kadar tavsan aldi bana , hayir yani bi de tavşan ne alaka , şimdi kizim oynuyor kendisinden bile buyuk oldugu icin kucagina oturuyor tavsanin

Sevgiliniz e kizmayin tam tersi cok mutlu oldum deyin , yaziktir heveslenmis o kadar

Ya bi de kargoyla yolluyor falan insan ne bilim kargoyla özel bir hediyeyi yollar bu baya dolaşırken görüp beğenip ay hadi alım diye alınacak bir şey. Veya lunaparkta şişe vurarak 😂🤷‍♀️
Doğru diyorsun sen iste yeter ki veya büyüğü yoktu bu vardı gibi bişe diyebilirdi. Gerçi daha önce bişe istedim sen iste yeter dedi ve aldı hemen

Evet o tarz hediyeler anlık güzel oluyor. Biz sevgiliyken eşim eve bırakırken benzin istasyonunda 40 50 cmlik sizinki gibi peluş ayı almıştı. Bu buluşmadan hatıra kalsın filan demişti hoşuma gitmişti. Nişanlıyken öyle kargo gelse garipserdim. Çiçek bile daha romantik olur. Belki de beklentinizi idrak edemiyor. Net olmaya çalışın bundan sonra. Demek ki söyleyince yapıyor. Ben söyleyince önemi yok diye bakmayın olaya. Aksine yine yapmaması daha kötü olur.

Erkekler nedense kadinlarin pelus hayvani cok sevdiğini saniyor
Hayatimdaki her erkek almistir bana pelus oyuncak, artik odada yer gok pelus olunca hepsini toplayıp bi yuvaya bagislamistim
Esim bile ilk anneler gununde boyum kadar tavsan aldi bana , hayir yani bi de tavşan ne alaka , şimdi kizim oynuyor kendisinden bile buyuk oldugu icin kucagina oturuyor tavsanin

Sevgiliniz e kizmayin tam tersi cok mutlu oldum deyin , yaziktir heveslenmis o kadar
Benim ilk anneler günümde oğlum 10 aylıktı kp torunu adına akıllı telefon almıştı hergün torunun fotoğrafını çekip atmamı istemişti hoşuma gitmişti

Valla ters yaparsan ileride ki hediye ihtimallerini de ortadan kaldırırsın. Ama bence teşekkür et böyle beklemiyordum falan de konuyu uzatma. İşerde hesiye almadığında ee aldığımı da beğenmiyorsun zaten der. Şimdiki eşim yıllar önce sevgilşyken farklı bi şehire bişey için gitmişti bana be getireceksin demiştim ne getireyim dedi bende taş bile olsa olur aklına geldiğimi bileyim yeter dedim. Geri geldi avuç içi kadar taş getirmiş 😂 valla 9-10 yıl oluyor sanırım hala duruyor. Arada elime denk gelir bak getirdiğin taş bile olsa ne kadar değer veriyorum derim hoşuna gidiyo bence😂bi de geçen kitabın arasından bana verdiği işk çiçeği buldum arabada beklerken birine bişey veröeye gitmişti saksıdan kenara düşen parmak kadar bi çiçeği getimişti al bak sana çiçek getirdim diye ama başparmağımdan da küçük onu buldum buda 12 yıl falan olmuştur bak dedim ne kadar önemlisin benim için çöp bile versen saklıyorum baktı o günü konuştuk hatorlattım güldük falan. Bence önemli olan düşünmesi maddi öenmi sıfır olabilir ama aklına gelmem önemli olan kısmı

net sekilde hayal kirikligina ugradim o kadar soyledin ki bir sey sandim deyin. bir de pelus mu kaldi ya.. 90'larda vardi o.. yolluyorsa bile beklentinizi yukseltmeseydi..

Back
X