- 15 Nisan 2020
- 326
- 823
- 18
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim kızda eşimin bana aldigi çiçeği "aaa baba bana mı aldın "deyip elinden alıp odasına kaçmıştı ikimizde baka kalmıştıkBen çok seviyorum oyuncağı. Bir sürü peluş oyuncağım var yatakodamda. Eşim bir kere bile almadı. Bana alsa çok sevinirdim ama dalga geçiyor. Annem de benim gibi. Babam oyuncak bebek alırdı anneme bazen. Ben de küçüktüm tabi nasıl ağlardım benim olacak bu diye =))
Benimde hoşuma gitmiyordu ama alınca aldığı bir işe yaramıyor yinede ne hediye almak istediğini söylüyor ona göre seçiyorum doğum günümde gecelik al dedi istediğim geceliği aldım evlilik yıldönümünde sana çanta almak istiyorum ama sen seç dedi istediğim çantayı aldım bu durumdan ikimizde mutlu olduk anneler gününde hediye almadı ben şimdi ona babalar gününde gömlek sipariş verdim henüz gelmedi ama haberi oldu mahçup oldu bidahaki anneler gününde aklında olacaktır bende ona aynı açık kapıyı bırakıyorum doğum gününde almak istediği bilgisayar oyunu al dedimya odun bunlar offf yaaaaa . Yönteminiz güzel ama insan süpriz olsun istiyor o değeri verdiğini hissetmek istiyorsun kendi rızasıyla yapsın istiyorsun. Yoksa desem şu ayakkabıyı bana alırmısın misal alır biliyorum ama öyle hoşuma gitmiyor ki ne manası var o zaman
Yok ya bayadır mesaj yazmamış yazdığıma da bakmamış 1 saattir flnE bi arayaydin demek istemiş sanırım![]()
Bu cevabından cimri olduğunu nasıl anladınız ? Öyle midir ki ?Adam cimri mi biraz?
Eşiniz baya kolaya kaçmış gibi olmuş biraz :)Eşim ilk evlendigimiz sene doğum günümde AVM de otomattan kazandığı ayicigi hediye etmişti ☺ nisanlinizin yaptığı bana çokta kizilacak bişey gibi gelmedi. Siz nisanliniza ne gibi hediyeler alıyorsunuz mesela?
Bu cevabından cimri olduğunu nasıl anladınız ? Öyle midir ki ?
Siz beklentinizi yüksek tuttuğunuz için hayal kırıklığına ugramışsıniz bence. Benim nişanlım da pek hediye almayı sevmez doğum günü ya da başka zamanlar da ben de hiç bir zaman tepki göstermedim göstermemde ama arada bir demet papatya ki kendi topladığı olur ya da bir kitap alır o da beni gayet mutlu eder. Tepki göstermeyin derimderim benMerhabalar, şimdi belki bu da dert mi diyeceksiniz ama ben accaaaayip sinirlendim. Bir kaç gün önce kargodan mesaj geldi paketiniz var diye. Benim nişanlım da ben sormadan ona kendisi bir kaç gündür durmadan bunu dillendiriyodu sana süpriz yaptım şu bu bilmem ne . Hatta bugün aradığında da sordu geldi mi kargo diye o zaman daha gelmemişti. Ama söylemiyordu ne olduğunu . Bende beklentiye girdim acaba nedir diye . Heyecan yaptım hatta bu kadar sorduğuna göre demekki güzel bişi sandım.
Kendisi öyle çok hediye falan alan insan değildir. Doğumgünümde bile hediye görmemiştim yani öyle söyliyim. Hiç almadı değil aldı bir kaç sefer ama böyle kendimi özel hissettirecek süprizler yapmadı.
Neyse geldi biraz önce kargo gelen küçük peluş bi oyuncaksevimli bi hayvan oyuncağı. Tamam ben hayvanları seviyorum evet o da herhalde sevimli olacağını düşündü ama ben çok sinirledim moralim bozuldu. Şimdi görecek teslim olduğunu sorduğunda ne cevap verim . Gerçekten sinirlendim ya !
Ya bi de kargoyla yolluyor falan insan ne bilim kargoyla özel bir hediyeyi yollar bu baya dolaşırken görüp beğenip ay hadi alım diye alınacak bir şey. Veya lunaparkta şişe vurarakYani o cevaba karşılık "alırım sen iste" filan diyebilirdi en azından kibarlık edip. Çok monoton bir yanıt olmuş. Ne biliyim normalde de eli gitmiyormuş. İnsan nişanlısına bit kadar peluş mu alır.. Garip buldum. Bence o cevabı vermekle de iyi etmediniz. Keşke dürüst olsaydınız.
Ya bi de kargoyla yolluyor falan insan ne bilim kargoyla özel bir hediyeyi yollar bu baya dolaşırken görüp beğenip ay hadi alım diye alınacak bir şey. Veya lunaparkta şişe vurarak
Doğru diyorsun sen iste yeter ki veya büyüğü yoktu bu vardı gibi bişe diyebilirdi. Gerçi daha önce bişe istedim sen iste yeter dedi ve aldı hemen
Benim ilk anneler günümde oğlum 10 aylıktı kp torunu adına akıllı telefon almıştı hergün torunun fotoğrafını çekip atmamı istemişti hoşuma gitmiştiErkekler nedense kadinlarin pelus hayvani cok sevdiğini saniyor
Hayatimdaki her erkek almistir bana pelus oyuncak, artik odada yer gok pelus olunca hepsini toplayıp bi yuvaya bagislamistim
Esim bile ilk anneler gununde boyum kadar tavsan aldi bana , hayir yani bi de tavşan ne alaka , şimdi kizim oynuyor kendisinden bile buyuk oldugu icin kucagina oturuyor tavsanin
Sevgiliniz e kizmayin tam tersi cok mutlu oldum deyin , yaziktir heveslenmis o kadar
Benim beklentilerimi de zaten pek karşılayabileni bulamadım dahaBen sizin eski konularınızı da hatırlıyorum bu adam sizin beklentilerinizi karşılamıyor