Bebek İkinci El Oyuncak kıyafet 4. Sayfadan başlıyor

2- fisher price içen wonders müzikali ışıklı ve içindeki balık vs. Hareket ediyor, beşiğe monte edilebilir arkasını fotografladım bir tarafın bağlantı kayışı yok.. Onun dışında her fonksiyonu çalışıyor, isteyene çalışan videoları yollarım,
35 tl...

Eklentiler

• image.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 57
  • image.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 66

Elimde bu görüntülü bebek dinleme cihazından var, vida yerinde kırığı var isteyen olursa çalışan videosunu ve kırık yeri çekip yollarım sıfırı 300 civarı dır 60 tl ye vereceğim, ilgilenen olursa gerçek foto koyarım..

Süt sağma makinesi hem pili hem elektirikli hem manuel internetten araştırabilirsiniz, etiket kutunun üstünde 195 tl
90 tl veriyorum chicco burun aspiratoru ve süt saklama poşeti hediye ...

58 cm büyük ve kullanılmış, yeni yıkanmış temizdir, kirpikleri kopmuş ve gözlerinde aşınma var,
20 tl dir

Buradan aldım ikisi 60 tl ye temizledim lekelerini çıkardım canım bebeğim çalışıyor isteyene video atarım, diğeri çalışmıyor, ama kızım istemedi hiç oynamadı,,

Ikiside çalışıyor şarkı söylüyor hiçbir problemleri yok kızım sesli oyuncakları sevmiyor maalesef bunlar hediye gelmişti ikisi 35 tl yepyeni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…