- 10 Şubat 2015
- 3.047
- 3.041
Bir cogunuza saçma gelebilir ama evet kabul ediyorum oldukça kıskanç bir insanım. Durduk yere sorun cikarmadigima inanmakla birlikte tepki verilecek hiç bir konuya amaaan diyip geçemiyorum.Yine böyle durumlardan birtanesi, sevgilimin 14 yaşında bir kız kardeşi var.Gayet iyi anlasiyoruz aslında, hatta beni çok sevdiğini dusunurdum yaptığım en dandik yemeğe bile dünyanın en güzel yemeği bence filan der öyle De bir durum.Herneyse yine günlerden birgün kız kardeşi ile abla kardes ayağına sohbet ederken bana "Abimin lisedeyken bi sevgilisi vardı, hatta yukarida cam kenarında duran bilmemhangi bibloyuda doğum günümde o bana almıştı" tarzı bir konu anlattı. Bibloda değil böyle peluş ayicik boylarinda tüyden yunden bir cüce figürü. Artı olarak ben erkek arkadasimin lisede bir sevgilisi olduğunu dahi bilmiyordum bana ilk sevgilim dediği kişi olduğumu soylemisti. Her neyse 3 yıllık ilişkim boyunca eski sevgili hediyesini indirip kaldırarak etrafın tozunu aldığımı öğrenince tabi sinirlerim gerildi. Akşam erkek arkadaşım gelince oyuncağı alıp "Bunun neden eski sevgilinin kardeşine doğum gününde hediye ettiğini söylemedin ayrıca 3 yıldır mal gibi ben eski sevgilinin bu hediyesine bakarak mi yaşıyorum gidip geliyorum bu evede" dedim. O da salladı bir sürü yok eski sevgilim değildi ismini bile hatırlamıyorum onun aldığını bile bilmiyorum filan bişeyler neyse sonuç olarak ben gittikten sonra kardeşine demiş ki Gözde üzüldü bunun burda olmasından dolayı atalım biz bunu başka alırız sana.Kızda olay çıkarmış ben o oyuncagimi seviyorum niye aticakmisim diye. ay ben bi bozul öğrenince. Bi keyfim kaç. Kıza karşı bir soğukluk hissi. Biliyorsun yani ne kadar kıskanç olduğumu, herkes biliyo aslına bakarsan. Bari bana soylemeseydin o kadar kiymetliyse yada madem o kadar seviyodun niye odanda değilde koridorda duruyo öyle. Ben eski sevgili hediyesiyle yaşamak zorundamiyim acaba. Taktım resmen. çok mu haksizim yok mu yani benden başka eski sevgili hediyesinin ne işi var ulen burda diye düşünen birileri? Sabır...