joker magazalarina bakin.merhaba en aktif burası olduğu için buraya yazıyorum ben bebeğim için toplu oyuncak alabileceğim genel olarak çoğu markanın bulunduğu oyuncakcı arıyorum.bazen istediğim oyuncakları bulamıyorum aynı yerden aklımdaki oyuncakların hepsini almak istiyorum.bildiğiniz böyle bir yer var mı istanbul da
Genel olarak internetten aliyorum ama istedigim oyuncaklari bulamiyorum tukenmis oluyorinternetten al derim.
Mağazalardan daha ucuza geliyo. Hemde bi tıkla kapında.
Hangi oyuncakları arıyosunuz ki. Daha benim bulamadığım olmadı hiç. N11 de hepsiburada da. Oyuncak dünyasından da bi kaç şey aldım. Hiç sorun yaşamadım şimdiye kadarGenel olarak internetten aliyorum ama istedigim oyuncaklari bulamiyorum tukenmis oluyor
İnternetten alin.merhaba en aktif burası olduğu için buraya yazıyorum ben bebeğim için toplu oyuncak alabileceğim genel olarak çoğu markanın bulunduğu oyuncakcı arıyorum.bazen istediğim oyuncakları bulamıyorum aynı yerden aklımdaki oyuncakların hepsini almak istiyorum.bildiğiniz böyle bir yer var mı istanbul da
mesela 5 tane oyuncak alıcam baktığım sitede 3 tanesi tükenmiş oluyor başka bi siteye giriyorum orda da iki tanesi tükenmiş oluyor hepsini bir yerden almak istiyorumHangi oyuncakları arıyosunuz ki. Daha benim bulamadığım olmadı hiç. N11 de hepsiburada da. Oyuncak dünyasından da bi kaç şey aldım. Hiç sorun yaşamadım şimdiye kadar
bebeğimle birlikte yapacağım etkinliklerde olacak ilerde ama şuan bunun için erken daha 7 aylık bebeğim[/QUOTE]
bebeğimle birlikte yapacağım etkinliklerde olacak ilerde ama şuan bunun için erken daha 7 aylık bebeğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?