oyuncak

Suveybe13

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2016
5.403
12.174
248
merhaba en aktif burası olduğu için buraya yazıyorum ben bebeğim için toplu oyuncak alabileceğim genel olarak çoğu markanın bulunduğu oyuncakcı arıyorum.bazen istediğim oyuncakları bulamıyorum aynı yerden aklımdaki oyuncakların hepsini almak istiyorum.bildiğiniz böyle bir yer var mı istanbul da

Oyuncak toptancılarının olduğu yer bereyse Oray'a gidin. Mesela ben ankaradayım ziraat mahallesi oyuncak toptancısı ve perakende satıcısı olan mağazaların olduğu yerdir. Hem ürünleri yüze 15-40 arasi indirimle alırız hemde her aradığımız var

merhaba en aktif burası olduğu için buraya yazıyorum ben bebeğim için toplu oyuncak alabileceğim genel olarak çoğu markanın bulunduğu oyuncakcı arıyorum.bazen istediğim oyuncakları bulamıyorum aynı yerden aklımdaki oyuncakların hepsini almak istiyorum.bildiğiniz böyle bir yer var mı istanbul da
joker magazalarina bakin.

Merter'de vardem oyuncak var. Acayip uygun fiyatlar. Toptancılar sanırım.

Genel olarak internetten aliyorum ama istedigim oyuncaklari bulamiyorum tukenmis oluyor
Hangi oyuncakları arıyosunuz ki. Daha benim bulamadığım olmadı hiç. N11 de hepsiburada da. Oyuncak dünyasından da bi kaç şey aldım. Hiç sorun yaşamadım şimdiye kadar

İnternetten alin.
Ve biliyorum heveslisiniz ama bebeğiniz onların çoğu ile oynamayacak.
Evde çoraptan kukla, gozetiminizdeyken poset ten balon falan yapın. Bebeğinizin ayına uygun alternatif neler yapılabilir netten bakın.
1 tane bile oyuncak almadım, yığınla hediye geldi, iç içe geçen kovalarimiz var ebebek ti sanırım, aylarca onlarla oynadık. Davul yaptık, kule yaptık, basket attik içine vs.. diğerleri hala bir kenarda durur..onun yerine dışarıdan getirdiğimiz ağaç yaprak taş la falan oynuyor :)

Hangi oyuncakları arıyosunuz ki. Daha benim bulamadığım olmadı hiç. N11 de hepsiburada da. Oyuncak dünyasından da bi kaç şey aldım. Hiç sorun yaşamadım şimdiye kadar
mesela 5 tane oyuncak alıcam baktığım sitede 3 tanesi tükenmiş oluyor başka bi siteye giriyorum orda da iki tanesi tükenmiş oluyor hepsini bir yerden almak istiyorum

Ve biliyorum heveslisiniz ama bebeğiniz onların çoğu ile oynamayacak.
Evde çoraptan kukla, gozetiminizdeyken poset ten balon falan yapın. Bebeğinizin ayına uygun alternatif neler yapılabilir netten bakın.
1 tane bile oyuncak almadım, yığınla hediye geldi, iç içe geçen kovalarimiz var ebebek ti sanırım, aylarca onlarla oynadık. Davul yaptık, kule yaptık, basket attik içine vs.. diğerleri hala bir kenarda durur..onun yerine dışarıdan getirdiğimiz ağaç yaprak taş la falan oynuyor :)[/QUOTE]
bebeğimle birlikte yapacağım etkinliklerde olacak ilerde ama şuan bunun için erken daha 7 aylık bebeğim

git git canim oyuncak toptancisina git ben de ankaradan almistkm . bi siru oyuncakci yan yana ve bi suru oyuncak . . ahsabi seslisi isiklisi ... hem de uygun fiyata tabi bedava degil ama yine de uygun oluyo.

bebeğimle birlikte yapacağım etkinliklerde olacak ilerde ama şuan bunun için erken daha 7 aylık bebeğim[/QUOTE]

Bebeğinizle etkinlik yapmak için erken diye bir şey olamaz. Sadece ne yapacağınızı kestiremiyor olabilirsiniz. Benimde bebeğim 11 aylık, 7 aylikken dikkatini çekip elini elime uzatmasını çalışırdım. Yada sırt üstü yatırıp kollarını kavuşturup açıp şarkı söylerdik, bir tane renkli örtü yada çarşaf in altına birlikte girerdik bayılırdı mesela ona. Vs vs.. Etkinlik için zaman beklemenize gerek yok.
Ayına uygun olarak hısır hısır ses çıkaran şeylerden hoslanabilir, o da bildiginiz posettir :) yada bir naylon kumaş tarzı bir şeyin içine mercimek koyun, verin eline muhtemelen kemirecek yalayacak zaten..

Ama tabiki takdir sizin :) konunuzu daha fazla meşgul etmeyeyim, aradiginiz her seyi tek seferde satın alabileceğiniz yerleri bilmiyorum malesef.

bebeğimle birlikte yapacağım etkinliklerde olacak ilerde ama şuan bunun için erken daha 7 aylık bebeğim

Bebeğinizle etkinlik yapmak için erken diye bir şey olamaz. Sadece ne yapacağınızı kestiremiyor olabilirsiniz. Benimde bebeğim 11 aylık, 7 aylikken dikkatini çekip elini elime uzatmasını çalışırdım. Yada sırt üstü yatırıp kollarını kavuşturup açıp şarkı söylerdik, bir tane renkli örtü yada çarşaf in altına birlikte girerdik bayılırdı mesela ona. Vs vs.. Etkinlik için zaman beklemenize gerek yok.
Ayına uygun olarak hısır hısır ses çıkaran şeylerden hoslanabilir, o da bildiginiz posettir :) yada bir naylon kumaş tarzı bir şeyin içine mercimek koyun, verin eline muhtemelen kemirecek yalayacak zaten..

Ama tabiki takdir sizin :) konunuzu daha fazla meşgul etmeyeyim, aradiginiz her seyi tek seferde satın alabileceğiniz yerleri bilmiyorum malesef.[/QUOTE]
o dediklerinizi ve daha fazlasını bebeğimle güzel vakit geçirmek için yapıyorum zaten.oyuncak benim için hayal gücü demek ne kadar farklı ve eğitici oyuncak o kadar iyi. rastgele oyalanması için almıyorum gelişimine katkı sağlayacak oyuncaklar alıyorum.teşekkür ederim yorumlarınız için

Ben de bulamadım site bulsam fiyatlar olmuyordu en son aldım ama bir iki eksik oldu ama oyuncak çok önemli gelişimi için yoksa çay kaşığı tabağıylada oynar tabi ki ama oyalanması değil gelişmesi önemli kartlarda çok faydalı onlarıda araştır

Back
X