Bebek İkinci El oyuncaklar ve giyimler hepsi çok uyguna

İstanbuldayım yakınsak elden teslim alabilirsiniz yada ptt kargo ile kapıda ödemeli gönderebilirim.

merhabalar. istanbulda neredesiniz acaba? direksiyon, çıngıraklı patikler ve tulumu düşünüyorum. yakınsak değerlendireceğim. bir de tulumun boyu koltuk altından itibaren kaç cm? benim kızım oldukça iri ve boylu, şu an 3 aylık olmasına rağmen c&a'nın 9 ay uyku tulumunu kullanıyorum. o da ha küçüldü ha küçülcek. ancak 1 ay daha kullanabiliriz. o yüzden kışı ve baharı çıkartmak açısından büyükçe bir şey istiyorum.

---Uyku tulumu koltuk altından eteğe 67 cm omuzdan eteğe 80 cm 6-18 ay
Nisan sonuna kadar rahatlıkla kullanabilirsiniz zaten sonrasındada kalın gelir terletir.

---Çıngıraklı patiklerin birinde vik vik öten bir şey var diğeri çıngıraklı çok güzeller kızım çok severek oynadı hiçbir sorunu yok

---Direksiyondada her tuşta farklı ses ve müzikler var çalışır durumda hiçbir sorunu yok.

İstanbulun neresinde oladuğumuda özel mesajla yazdım yakınsak elden teslim alabilirsiniz
Yakın değilsekte ptt hesabım var kapıda ödemeli gönderebilirim.Üçünü alırsanız kargoyu ben karşılarım.

Hepsi hala satıştalar diğer kişi olumlu yada olumsuz bir dönüş yapmadı
Hepsini toplu alan olursa kargoyu ben karşılarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…