Oyuncu Özge Gürel'i kimse tanıyamadı!..

Fondotene aliskin cilt zamanla rengini kaybediyor goz kalemine alisan gozde enteresandir gozlerin ici sanki daha beyazliyor insanin cildinin isiltisi dogal guzelligi gidiyor ondan silince sasiriyorlar hep makyajin verdigi zarar

fondotenle ilgili ben de öyle şeyler olabileceğini düşünüyorum,
göz kaleminde ne sıkıntı var anlamadım ?
Fondotene aliskin cilt zamanla rengini kaybediyor goz kalemine alisan gozde enteresandir gozlerin ici sanki daha beyazliyor insanin cildinin isiltisi dogal guzelligi gidiyor ondan silince sasiriyorlar hep makyajin verdigi zarar

göz kalemini bilmiyorum ama fondoten konusunda haklısınız o yüzden cilde biraz nefes aldırmak lazım

Gidip inat gibi en berbat resmini koymuşlar.
Fıstık gibi kız sadece fizik yok.
Buyrun makyajsız hiçte vasat değil ki çekildiği acı da kötü.

Şu kıza vasat bulan hanımları gerçekten merak ediyorum.Zaten sanalda böyle millete giydirenler hep vasat oluyor acı çıkarmakta ne.
Tamam gorecelidir ama gerçekten hoş kız
Cirkin diyenlerin önce aynaya doğru bir yürümesi gerek sanırım

zayıfladm demek yerıne makyaj yapmadım dese daha dogru olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…