- 4 Mart 2015
- 250
- 84
- 13
- 36
- Konu Sahibi kraljulien
-
Nefesi kesilir gibi içi buruk ama dışta saçma sapan bir gülümseme daha anlayacak kadar büyümediği için onu sakinleştirme çabaları hepsi işteErkekler işte kuş beyinleri var sadece kütlesi biraz daha ağır.
Bende eşim bazen olmadık şeye sesini yükselttiğinde bağırarak konuştuğunda kızımı kucağıma alıp şarkı söylüyorum bağıra bağıra sorsan dengesiz der bana.
Bide bana sor için ağlamasını ben kızım oldukdan sonra öğrendim.
İnsanın içi ağlarmış yüzü gülerken.
Allah razı olsunkendinize iyilik edersiniz bu hödükten ,kızının yanında eşini döven öküzden kurtularak ..Elalemin faydası var mı size ? Siz dayak yerken çekip kurtarıyorlar mı ? Hayır ...5 kuruşluk faydaları var mı ? Hayır eeeeeeeee o zaman ? Babaannenize şifalar ..
Bi gün bunu yapacağını gerçekten düşünüyorum biliyorum bazen kendinden geçip kafasını duvarlara vurup ağladığına çok şahit oldum ama umudum var sabrediyorum ailem duysa heleki babam öldürür eşimi işin komik yanı beş yıl boyunca bu yaşadıklarımdan kimsenin haberinin olmamasıCanım bu adamın seni kızının önünde öldürmesini mi beklıyorsun şiddet ne demek morartacak kadar
Hiç istemediğim bir şehirde kimsem yok dört duvar arasında sıkışıp kaldım hafta sonları eşim evde kahvaltı hazırlarken mutluluktan elim ayağım birbirine karışıyor kızım ve eşim yanımda mutluyum allah can sağlığı versin ama bir anda bi söz bi yanlış anlama o bir arada olduğumuz anı zehir etmeye yetiyor artık bende normal düşünmediğimin farkındayım gitgide sindirdi beni sözlerime dahi dikkat ediyorum beş yıl boyunca söylediğim tek kötü söz gerizekalı yemin ederim ama dün akşam gözlerinin içine bakarak allah belanı versin dedim o kadar iğrendim o kadar tiksindim ki başka hiçbir şey dememe gerek kalmadıAllah yardımcınız olsun . inşaallah düzelir sizi mutlu eder . Düzelme umudu yoksa da kolay birsey değil ama kendinizi ve kızınızı daha fazla yıpratmayın derim . . Kendinize tertemiz yeni bir sayfa açın . . .
Ben köyde büyümüş bir insanım babam çiftçi onun ailesi paramparça kendi aileme yük olamam ailenin en büyüğü benim onun ailesinin kendine faydası yok şu ana kadar hiçbir şekilde kimse kavgalarımızdan haberdar değil bu kapıdan çıkarsam geri dönüşünasla olmaz çare arıyorumArkadaşım her şeyin bir çaresi vardır. Allah hiç ummadığın yerden kapılar açar. Dua edeceksin elbet ama senin de bişeyler yapman lazım. Ailene haber ver. Eşin madem tedavi olmalı onun ailesine haber ver. Şu dünyada kimseciğin yok mu anne baba kardeş sana destek olacak. Inan bu ortamda kızın sağlıklı büyüyemez. Bir anne istese neler yapar yavrusu için. Rabbim bir çıkış yolu göstersin
Aslında yazıp yazmama arasında kaldım beş yıllık evlilik dünyalar tatlısı bir evlat ve gün geçtikçe çabalarımın heba olması rutin bir gün iyi iki gün kötü giden bir evlilik biliyorum bıktınız artık bu boşanma konularından ama ne yazıkki boşanamam bi çare ya Rab diye yalvarıp duruyorum herkese karşı merhametli saygılı sevecen eşimin bana ve kızımın hayatını ızdırap haline getirişini izlemekten başka birşey gelmiyor elimden son bir yıl hakaret uzaklaşma ve en son dün gece hava rüzgarlı ve kapının birden kapanması kolumu ve bacağımı morartmasına yetti her çareye baş vurdum kadın sığınma evleri hakkında bilgi de aldım ama yapamadım içimdekileri anlatmak için sabaha kadar nefes bile almadan ağlamam gerek sizden istediğim dua edin kızlar ben kızım için sabrediyorum sizde benim için dua edin allah razı olsun hepinizden
Aslında yazıp yazmama arasında kaldım beş yıllık evlilik dünyalar tatlısı bir evlat ve gün geçtikçe çabalarımın heba olması rutin bir gün iyi iki gün kötü giden bir evlilik biliyorum bıktınız artık bu boşanma konularından ama ne yazıkki boşanamam bi çare ya Rab diye yalvarıp duruyorum herkese karşı merhametli saygılı sevecen eşimin bana ve kızımın hayatını ızdırap haline getirişini izlemekten başka birşey gelmiyor elimden son bir yıl hakaret uzaklaşma ve en son dün gece hava rüzgarlı ve kapının birden kapanması kolumu ve bacağımı morartmasına yetti her çareye baş vurdum kadın sığınma evleri hakkında bilgi de aldım ama yapamadım içimdekileri anlatmak için sabaha kadar nefes bile almadan ağlamam gerek sizden istediğim dua edin kızlar ben kızım için sabrediyorum sizde benim için dua edin allah razı olsun hepinizden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?