- Konu Sahibi portakalsuyuu
Arkadaşlar yine ben 🖐 şimdi ben ilişkimde en ufak şeyi nısanlımdan bekleyen biriyim yani şöyle söyleyeyim kaç zamandır uçurtma uçurtmaya gidelim farklı biseyler yapalım diyordum baktım bizimki uçurtma falan almıyo farklı biseylerde yapmiyo ben nöbetten çıkınca uçurtma aldım ve buluşma yerinde onu saatlerce bekledim neyse bu elinde küçük bi nergizle gelmiş. Nasıl sevindim ama (niye detay anlatıyorum valla kusura bakmayın) 
neyse sohbet muhabbet yemek sonra bi kaç mağaza gezdik orda da ayrı bi olay yaşadık ama o kadar girmiyim sonra eve gidelim mi artık dedi ben şok aslında bütün gününüz iyiydi ama ben ondan uçurtma almasını bi haftadır istiyordum yapmadı o yapmayınca ben yaptim ama bu kadsr istekli olduğumu görememiş saatlerce uçurtma çantasını taşıdım insan bari hevesi kırılmasın falan der , diye kendi içimden söylendim yetmedi zoruma gitti tuvalette ağladım. Şimdi çoğu arkadaş anormal olduğumu düşünecek ki bencede öyle olay anormal bunun o an farkında olmuyorum ama sonradan dank ediyo bende uzun yıllardır öz güven problemi var ve çene ucum nerdeyse yok denecek kadar az burnum büyük ve çirkinlik kompleksim var bunlar atak atak zamanla geliyor. Oysa ilişkimin başlarında beni böylede seviyor derken en ufak bir dertte beni artık sevmiyor deyip duygusal boşalma yaşıyorum anladığım kadarıyla. Yani çocuğun yaptığı en ufak bi olumsuzluğu gözümde farkında olmadan çok buyutuyorum bu yüzden evlenir evlenmez ilk isim estetik yaptırmayı düşünüyorum çünkü benim en büyük öz güven eksikliğim cirkinligimle alakalı. Sizce nasıl bi yol izlemeliyim . Çünkü çocuğu istemeden çok darliyorum beni aramıyorsun falan diye ki bu mahbbetleri hiç seven biri değilim