öz güven eksikliği.. tavsiyelerinize ihtiyacim var.

Ben uzun eteklerle kısa ceketler ve trenckotlar tercih ederim.
Pantolonlarla uzun tunik kap.

genc-tesettur-kombin-3.jpg

Bu tarz beni yansıtıyor mesela.

Süper giyindiğimi düşünmüyorum, bir kere fazla kilom var..

Ama yine de fena değilim diye düşünüyorum :)

Eşarpta zarif desenler, şallarda tek renk tercihim..

Eşarbı kap ile çok yakıştırıyorum ben kapla bol paça pantolon hoş bi eşarp ...
Ama lütfen skinny tarzı pantolon giyme olurmu gerçektenn çok çirkin görünüyor bi kere tesettüre ters bi görüntü oluşuyor
Yok canim ben pantolon hic giymiyorum sadece uzun etekler ve dar kesim olmama şartiyla senin dediğin gibi doğrù tesetture girebilmek önemli.

Ben uzun eteklerle kısa ceketler ve trenckotlar tercih ederim.
Pantolonlarla uzun tunik kap.

genc-tesettur-kombin-3.jpg

Bu tarz beni yansıtıyor mesela.

Süper giyindiğimi düşünmüyorum, bir kere fazla kilom var..

Ama yine de fena değilim diye düşünüyorum :)

Eşarpta zarif desenler, şallarda tek renk tercihim..
Benim zefkimde böyle bende de zayiflik sorunu var.uzun zamandir eşarp tskmayi birakmistim eger yaşımı buyuk gostermeyecekse takmayi dusunuyorum.

Benim zefkimde böyle bende de zayiflik sorunu var.uzun zamandir eşarp tskmayi birakmistim eger yaşımı buyuk gostermeyecekse takmayi dusunuyorum.

Doğru renk ve doğru desenlerle büyük göstereceğini sanmıyorum.
Bence bazı kombinlere eşarp bazı kombinlere şal daha çok yakışıyor.
O yüzden ikisini de tercih etmeli.

Canım kotonda çok güzel uzun etekler görüyorum ben. Birkaç yıldırda moda heryerde bulursun. Uzun etek üstüne ona göre bir şey üstünede uzun hırka giyersin. Klasik giyimde de spor giyimde de çok güzel oluyor. Uzun hırkalarda batikde çok güzel var.
En sevmediğim şalın eşarbın içine tas koymuş gibi yapıyorlar. Hiç kabartma çirkin görünüyor.
Makyaj olarak da yüz tipini bilmiyorum ama ben sadece eyeliner yakıştırıyorum kapalılara ruja bulaşma

Uzun boyluymuşsun ne güzel. Söylemeyi unuttum benim en beğeNdiğim Sıfır kollu elbise giyersin boydan ama spor olucak üstüne kot çeket altına sneakerS ayakkabı çok güzel oluyor.

K
Meraba arkadaslar uzun zamandir icimi kemiren bir dert var:KK43:Çevremdeki insanlar beğendiklerini dile getirselerde ben beğenemiyorum.Kendimi eskisi gibi güzel bulmuyorum.Yaşımdan büyük gösteriyor ve öyle giyindigimi dusunuyorum bunu nasil atlatirim.imajı mı değistirmek istiyorum.tavsiyeleriniz nelerdir nerden başlasam.:KK64::KK51:kilolu musin

Canım kotonda çok güzel uzun etekler görüyorum ben. Birkaç yıldırda moda heryerde bulursun. Uzun etek üstüne ona göre bir şey üstünede uzun hırka giyersin. Klasik giyimde de spor giyimde de çok güzel oluyor. Uzun hırkalarda batikde çok güzel var.
En sevmediğim şalın eşarbın içine tas koymuş gibi yapıyorlar. Hiç kabartma çirkin görünüyor.
Makyaj olarak da yüz tipini bilmiyorum ama ben sadece eyeliner yakıştırıyorum kapalılara ruja bulaşma
Tesekkur ederim canim uygulamaya çalisicam :)

Doğru renk ve doğru desenlerle büyük göstereceğini sanmıyorum.
Bence bazı kombinlere eşarp bazı kombinlere şal daha çok yakışıyor.
O yüzden ikisini de tercih etmeli.

Canim.bence sal.esarp diye takilma ben salda esarpta takiyorum canim.ne isterse uzerime.ne.uygunsa.yuzum.toplu ve.kiloluyum ustelik :) esarpta ipek dehil kesinlikle twil kullan ve spor desenler zincirli simetrik desenler canli renkler . Uzun elbise.babet uzerine kisa ceketler, pantolon tunik sal , maskulen ayakkabilar kalem pantolon ceket uzun.veya.kisa kolyeoer ozellikle takilar cok.onemli saat kolye.yuzuk ben.cok.dikkat ederim.ve genellikle tarzimi cok.begenirler .. bence herseyi dene parduseyi ve kapi trenci mevcim.donuslerinde.seviyorum

Eşarp neden yaşlı göstersin bence güzel duruyor.
Açık renk Jean etek,beyaz gömlek ve pastel renkli modern desenli eşarp.Altına stan smith tarzı beyaz spor ayakkabı ne güzel olur.

Çok güzel yorumlamişsiniz tesekkur ederim.evet kapaliyim şal giyiyorum.acaba şal buyuk mu gosteriyor esarba mi gecsem diye dusunuyordum:KK64:kot etek güzel fikir ama boyum ve kilomdan dolayi giyemiyorum cok zayif gosteriyor.Boyum 1.72 kilom 58 yaş'ım fiziği'me göre giyinmek istiyorum.pardesu giydim dediginiz gibi cok büyük gösterdi.Doğru bir tesettur'e girmek icin özen gösteriyorum.tek parca elbise özel dikim icin arastirma yaptim esarpta takip takmamak konusunda kararsiz kaldim.Ama degisiklik yapmadan icim rahat etmicek.Huzursuz oluyorum.
@Bilgece o kadar güzel giyiniyor ki, yaşı gibi gencecik duruyor giysileri de. O da kapalı, bence giyinme tarzını yazsın ;)

Pudra pembesi işlemeli ince feracelere bayılıyorum, aynı renk veya açık pastel tonlarında bi şal ve beyaz ayakkabı çanta süper olur hem boy var hem zayıfsınız. Deneyin derim.

M_20161-6Y6560Z8-17N_A.webp
M_20161-6YB977Z8-10I_A.webp
M_20161-6YF310Z8-674_A.webp

Elbise diktirmene gerek yok.Mesela bunlar waikiki.Kısa kollu diye bakmıyor olabilirsin ama üzerlerine Jean gömlek,keten gömlek veya ince hırkayla çok rahat kullanabilirsin.Us polo assign var,onlar çok güzel uzun etek ve elbiseler yapıyorlar.Koton'da da her zaman modern uzun elbiseler olur.

O ayakkabılar olmamış tabii :) Espadril veya spor ayakkabıyla daha spor ve genç görünür.

@Bilgece o kadar güzel giyiniyor ki, yaşı gibi gencecik duruyor giysileri de. O da kapalı, bence giyinme tarzını yazsın :KK66:

Canimmm :KK200::KK200: Cok tesekkur ederim :oops:
Ben de kendi tarzimi bulana kadar cidden cok paralar döktüm maalesef cok bocaladim hatta yaklasik 5 6 aydir "iste bu benim" dedim.
Cok sukur kendime bir yol buldum.
Tum renkli esarplarimi birilerine verdim, kiyafetlerimi verdim. Gardirop detoksu yaptim yani :))). Şal takiyorum tek renk. Ustumde asla 3 renkten fazla renk bulundurmuyorum. Tasarim kiyafetlerden giyiniyorum artik. Italyan kumaslari cok begeniyorum. Bazi butiklerde Italyadan gelen tesetture uygun kiyafetler var, Yeşim Ozcandan biraz giyiniyorum, biraz Almarwah, Berr Inn, Kuaybegiderden ve Nocturne'den. Ha bir de yeni tasarima atilmis genc kizlar var bazen guzel tasarimlari oluyor. Begeniyorsam, kendime yakistiriyorsam aliyorum. Genelde cantam ve ayakkabimi ayni renk kullanirim fakat cogunlukla şalım ve ayakkabimi uydururum. Bi de kendi vucudumu kamufle edebiliyorum.
Konu sahibine onerecegim tek sey var. Gezsin tozsun ve tek parca begensin. Eger onu uydurabilecek seyleri bulabiliyorsa gitsin alsin. Boyu uzun oldugu ve zayif oldugu icin belden inen etekler ve ustune salas gomlekler cok guzel olabilir.. Renk uyumlarinda da yardim edebilirim sormasi yeter :p

Çok tesekkur ederim arkadaşlar beni çok mutlu ettiniz bütün önerilerinizi kullanicam.Verdiginiz fikirler süper:KK52:iyiki varsınız KK ailesi:KK19::KK36::KK15:

Back
X