çok sıkıldım çokkkk

hiçbir şeyle mutlu olamıyorum

üni. bitirdim henüz işim yok, ders çalışmam lazım çalışamıyorum, sevdiğim insan var onunla evlilik adına hiçbir şey yapamıyorum
üstüne üstlük bir de saçma sapan insanları onların saçma sapan muhabbetlerini çekiyorum
bu yıla kadar ailemden uzakta başka bir şehirde yaşıyordum(okul dolayısıyla) o zamanlar evimi,ailemi,memleketimi çok özlüyordum ama şu an özlem duyduğum şeyler sıkıyor beni
her gece yatarken sabah herhangi bir işimin olmayacağı, yine evde oturup ders çalışmaya çalışıyor olacağım düşüncesi beni sıkıyor
bir de üstüne zırp bırt girip çıkan komşular onların harala gürele muhabbetleri deli ediyor beni

tam kendimi motive edip masanın başına oturuyorum zil çalıyor ve muhakkak biri geliyor kendime ait odam olsada içerde ki vacır vucur sesler yüzünden çalışamıyorum, sinir küpü oluyorum
sonra bir de annemin gel bi kaç dakika insanların yanında otur, güler yüzlü ol, trip yapma... gibi dayatmaları iyice çileden çıkarıyor
komşular benim için çok yabani diyorlarmış ama onların muhabbetlerini kaldıramıyorum

2dakika yanlarına gitsem hemen koca bulma muhabbetleri
komşumuz leman teyze ve onun kızı elif...leman teyzenin kızı eşiyle ayrılmak üzere yaklaşık 9aydır annesinin evinde henüz boşanmadılar ama ayrılar kendisi lise mezunu ama kocasından ayrıldıktan sonra aöf den bi bölüm okumaya başladı neyseee
onlar geliyor ayıp olmasın diye gidiyorum biraz yanlarına başlıyorlar işte elif bana yolda şu baktı bu baktı acaba boşansam beni yakışıklı insanlar ister mi? hep bunun muhabbeti. Ardından leman teyze aaa salak mısın elif seni yakışıklı istemez olur mu güzelsin, hamaratsın, kültürlüsün üni. de okuyorsun artık falan diye konuşur sonra bana döner eee seni isteyen yok mu? sana bakan yok mu? üni. bitti şimdi ne yapaacaksın eee isteyende yok sevgilinde mi yok... bizim elifi daha şimdiden istemeye başladılar, bir yere gidiyoruz tüm delikanlılar elife bakıyor eee güzel nede olsa benim kızım

tamam ben dünya güzeli değilim ama acaba çok mu çirkinim diyorum onlarda geldimi benim moralim bozuluyor iyice

kendimi çirkin,işe yaramaz hissediyorum elimde olmadan

yanlış anlaşılmasın birilerinin bana bakmasını istediğimden değil ama neden bunlar bana anlatılıyor
sonra gelip anneme bu kızın hiç mi arkadaşı yok hep evde bi de üni okudu diyorlarmış ne alakaysa üni. okumakla . Üni. il dışında okudum tüm arkadaşlarım farklı illerde liseden de hala görüştüğüm çok az insan var ne yapayım ki orda burda zaten ders çalışmam lazım
sonra başka bir komşu geliyor 3kızı var işte kızlara şurdan iş teklifi geldi kabul etmediler işte biri istiyor şunu var bunu var ama kızlar kabul etmiyor...
iyice psikolojim bozuldu

boş muhabbetlerden insanların kendi evlatlarını överken beni yermesinden sıkıldım

istediğim tek şey bir an evvel atanıp yine bu şehirden uzaklaşmak en azından bu komşuların bana erişemeyeceği bir yerlere gidebilmek
ÇOK SIKILDIM ARTIK

kendime olan güvenimi kaybedeceğim

anlayacağınız hem psikolojimi bozuyorlar hemde ders çalışmama engel oluyorlar bu da beni sinir ediyor