Benim ablam öz çocuklarını bile 2 senedir görmüyor o yüzden bana çok tuhaf gelmedi.
konu sahibi bence boşver. benim bir kardeşim çok tuhaftır. kendi bekar. anneme gidince hoş geldin demez. çıkıp oturmaz bazen kovamaya kalkışır. ama biz gidince oğlumu odasına götürür kapıyı kilitler. yani yeğenine aşık. benim sıpa da çok sever onu. herkese teyzesinin adıyla hitap derteyzesinin adı hafızasına kazılı. demek ki senin abla baya fena. hiç kendini üzme onun için. ve çabalamadae
bizimde ki durum
kız kardeşim offf niye hep geliyorsun offf seni görmek zorundamıyım der ve bunu ciddi ciddi yapar
ama gece 10 da gelip kapıda oğlumu öper gider, bazen akşamları gelip 0 dakika oynar gider
cins bi kız , oğluma ölüyor
keske ben de boyle olsam tabi ki sevmek zorunda degil biz kendimize yetiyoruz geziyoruz arkadaslara gidiyoruz bosluktan düşünmek degil benimki ama aklima geldikce de üzülüyorum abla kardeslere özeniyorum gelse surda iki sohbet etsek biz gitsekYanlış anlamayın eleştirmek için değil. Şu kk’da açılan ablam çocuklarımı sevmiyor kaynımgil çocuklarımı sevmiyor kaynanam diğer torununu daha çok seviyor konularına hiç anlam veremiyorum. Neden bu kadar canıma minnet biriyim ki
Gidiyoruz gidince de moralim.bozuluyo hosgeldin diyo baska odaya gidiyo isle ugrasiyo bir gun buyuk kizima anne seni dövüyo mu flan diyodu kizim sakindir hircin yapisi yok sürekli cocuklarin biseylerini begenmiyo hic ne kadar tatlilar akillilar soyle iyilrr dedigini duymadim hep olumsuz yorum.yapiyo bide benim yanimda düşünün 3 aylik bebege sen neden bebek gibi kokmuyosun ne bicim kokusu var bunun dedi sade anne sütü emen iki gunde banyo yapan bir bebegeAblan bile olsa birine aşırı ilgi gösterme. Görmek istemiyorsa keyfi bilir. Aranızdaki kavga belki sana göre hafif ama ona göre ağırdı.
Biz ablamlarla küs kalamayız birbirimize. Kocaman kadınlar olduk hala ağız dalaşına girsek de 1 saat sonra hiç bir şey olmamış gibiyiz. Ama herkesin karakteri farklı.
Ablanın huyunu da sen bilirsin küs kalma huyu varsa inadından gelmez. Boşvermek en iyisi.. Madem çok istiyorsun gel deme git..
Gidiyoruz gidince de moralim.bozuluyo hosgeldin diyo baska odaya gidiyo isle ugrasiyo bir gun buyuk kizima anne seni dövüyo mu flan diyodu kizim sakindir hircin yapisi yok sürekli cocuklarin biseylerini begenmiyo hic ne kadar tatlilar akillilar soyle iyilrr dedigini duymadim hep olumsuz yorum.yapiyo bide benim yanimda düşünün 3 aylik bebege sen neden bebek gibi kokmuyosun ne bicim kokusu var bunun dedi sade anne sütü emen iki gunde banyo yapan bir bebege
aynen bunu diyorum iste beni sevmesin gormesin ama buyuk kizi alip da bi parka da mi götürmez insan ne kadar sevdigini de biliyolarÖyle bi abla da bende var.
Ama dünyanın en iyi teyzesi
Abla olamadı ama teyze olabildi.
Çok da takma. Zaten çocuklarına senden kaynaklı ön yargılı davranıyorsa,kendisiyle de ilgili sorunları vardır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?