Öz teyze neden yegenlerini görmek istemez?

serikram

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2017
15
1
1
35
Gunaydinlar..
Cogumuzun aile bireyleriyle ufak tefek tartismalari oluyodur benim de ablamla oldu fiilen yapilmis olumsuz bir durum yok sadece agiz dalasi ertesi gün unutulacak cinsten.
Sorun su ki biz küstük ablam yegenleriyle de küstü kac kere barisalim hadi bana küstün gel cocuklari sev onlarla vakit gecir ddim "Benim yegenlerimle sorunum yok "dedi ama bir kere bile gelmedi sevmedi cok da yakin oturuyoruz.
Önceleri cok üzüldüm geceleri uyuyamadim şimdi beklentim kalmadi artik sevmek zorunda degil.Kizlarim onu hic tanimayacak adini bile bilmeyecek kendi bilir kendi kaybeder diyorum ama içimdeki kirginlik hic gecmiyo..
Herkes ablan yakininda ne sanslisin dogumunda lohusalikla gelmiştir destek olmustur diyo ne diyecegimi bilemiyorum isi gücü gectim cok şükür kizlarim beni üzmüyo ama bu konu açıldıkça bir hafta etkisinden cikamiyorum
Bu durumu nasil atlatabilirim ne yapmaliyim benimle benzer durumlari yasayan nolur bana bir akil verin

Benim ablam öz çocuklarını bile 2 senedir görmüyor o yüzden bana çok tuhaf gelmedi.

konuya çok da kaynak yapmak istemiyorum ama sizin durumu baya merak ediyorum. çocuklar nasıl babalarıyla iletişimleri nasıl??? baba oğlana nasıl davranıyor?? bir de sonradan doğurduğu çocuk eniştenin üzerine olmadı di mi?

Ben de ablamla konusmuyorum. Birkac kere affettim ama o her defasinda daha buyugunu yapti.

En son tamamen sildim. Soyledikleri seyleri dusman dusmana demez ki o ablam.

Neyse simdi kuzenlerime cok pismanim ben o laflari nasil soyledim diye gozyasi dokuyormus.

Umrumda bile degil. Her defasinda yapti etti affettim ama bu sefer aslaaaa.

Cocuklarim teyzelerini zaten gormuyor. Sehir degistirdik daha iyi oldu. Varsin yok bilsinler teyzesini!

Ben boyle mutluyum.

Sizin aranizdaki kusluk ne kadar buyuk bilmem. Ama ablaniz belli ki sizi silmis.

konu sahibi bence boşver. benim bir kardeşim çok tuhaftır. kendi bekar. anneme gidince hoş geldin demez. çıkıp oturmaz bazen kovamaya kalkışır. ama biz gidince oğlumu odasına götürür kapıyı kilitler. yani yeğenine aşık. benim sıpa da çok sever onu. herkese teyzesinin adıyla hitap der teyzesinin adı hafızasına kazılı. demek ki senin abla baya fena. hiç kendini üzme onun için. ve çabalamadae

bizimde ki durum
kız kardeşim offf niye hep geliyorsun offf seni görmek zorundamıyım der ve bunu ciddi ciddi yapar
ama gece 10 da gelip kapıda oğlumu öper gider, bazen akşamları gelip 0 dakika oynar gider
cins bi kız , oğluma ölüyor

Bana ablayla küsmek hiç mantıklı gelmiyor. Küssem bile en fazla 1 dakika sonra eski halimize geliyoruz . Siz adım atın derim.

çok ilginç dimi bu kadar sevgisizken bir çocuğu bu kadar seven biri. bazen bana diyor ki bu oğlanı bana ver.sen yeni yaparsın.

Biz yaklasik 2 senedir küsüz ilk baslarda hep ben gittim hamileyken de cocuk dogunca da gittim annemgilde seviyo yegenlerini
Aynen sizin gibi birbirimize salak aptal dediysek dedik kim demez ki agiz dalasiydi kardesiz biz gel sen de cocuklari sev diye kac kere dedim ona gore sorun yokmus herkese de biz küs degiliz diyomus teyzemler falan cok konusmus demk ki gelmek istemiyo

Yanlış anlamayın eleştirmek için değil. Şu kk’da açılan ablam çocuklarımı sevmiyor kaynımgil çocuklarımı sevmiyor kaynanam diğer torununu daha çok seviyor konularına hiç anlam veremiyorum. Neden bu kadar canıma minnet biriyim ki

en son kurban bayramında bir saat gordu cocuklari düşünün ondan sonra görmedi

keske ben de boyle olsam tabi ki sevmek zorunda degil biz kendimize yetiyoruz geziyoruz arkadaslara gidiyoruz bosluktan düşünmek degil benimki ama aklima geldikce de üzülüyorum abla kardeslere özeniyorum gelse surda iki sohbet etsek biz gitsek

Ablan bile olsa birine aşırı ilgi gösterme. Görmek istemiyorsa keyfi bilir. Aranızdaki kavga belki sana göre hafif ama ona göre ağırdı.
Biz ablamlarla küs kalamayız birbirimize. Kocaman kadınlar olduk hala ağız dalaşına girsek de 1 saat sonra hiç bir şey olmamış gibiyiz. Ama herkesin karakteri farklı.
Ablanın huyunu da sen bilirsin küs kalma huyu varsa inadından gelmez. Boşvermek en iyisi.. Madem çok istiyorsun gel deme git..

Gidiyoruz gidince de moralim.bozuluyo hosgeldin diyo baska odaya gidiyo isle ugrasiyo bir gun buyuk kizima anne seni dövüyo mu flan diyodu kizim sakindir hircin yapisi yok sürekli cocuklarin biseylerini begenmiyo hic ne kadar tatlilar akillilar soyle iyilrr dedigini duymadim hep olumsuz yorum.yapiyo bide benim yanimda düşünün 3 aylik bebege sen neden bebek gibi kokmuyosun ne bicim kokusu var bunun dedi sade anne sütü emen iki gunde banyo yapan bir bebege

Öyle bi abla da bende var.
Ama dünyanın en iyi teyzesi
Abla olamadı ama teyze olabildi.
Çok da takma. Zaten çocuklarına senden kaynaklı ön yargılı davranıyorsa,kendisiyle de ilgili sorunları vardır.

Yok artık..
Psikolojisi bozuk bence onun. Bence kendi haline bırak..

Öyle bi abla da bende var.
Ama dünyanın en iyi teyzesi
Abla olamadı ama teyze olabildi.
Çok da takma. Zaten çocuklarına senden kaynaklı ön yargılı davranıyorsa,kendisiyle de ilgili sorunları vardır.
aynen bunu diyorum iste beni sevmesin gormesin ama buyuk kizi alip da bi parka da mi götürmez insan ne kadar sevdigini de biliyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…