- 28 Mart 2008
- 1.535
- 4.038
- 658
Haklısın bitanem,ama belki de senden çekiniyordur.aynen bunu diyorum iste beni sevmesin gormesin ama buyuk kizi alip da bi parka da mi götürmez insan ne kadar sevdigini de biliyolar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haklısın bitanem,ama belki de senden çekiniyordur.aynen bunu diyorum iste beni sevmesin gormesin ama buyuk kizi alip da bi parka da mi götürmez insan ne kadar sevdigini de biliyolar
konuya çok da kaynak yapmak istemiyorum ama sizin durumu baya merak ediyorum. çocuklar nasıl babalarıyla iletişimleri nasıl??? baba oğlana nasıl davranıyor?? bir de sonradan doğurduğu çocuk eniştenin üzerine olmadı di mi?
ben hicbisey anlamadim merak da.ettim.biraz anlatir misin ne olmusEniştem elinden geleni yapıyor sağolsun özellikle oğlan olana öz kızlarından daha iyi davranıyor. Şehir dışında çalıştığı için ayda en fazla 4 kere görüyor. Çocukların psikolojileri pek iyi değil tek sorunumuz o. Büyük kız kendini kesmeye başladı psikiyatrist e gidiyor ilaç kullanıyor. Yeni doğan kimin üzerine oldu bilmiyorum eniştem nüfusta bakmış görmemiş. Belki kimlik çıkarmadı ve asıl bomba ablam yine hamileymis daha digeri yeni bir yaşına girdiher sene doğuracak anlaşılan...
Eniştem elinden geleni yapıyor sağolsun özellikle oğlan olana öz kızlarından daha iyi davranıyor. Şehir dışında çalıştığı için ayda en fazla 4 kere görüyor. Çocukların psikolojileri pek iyi değil tek sorunumuz o. Büyük kız kendini kesmeye başladı psikiyatrist e gidiyor ilaç kullanıyor. Yeni doğan kimin üzerine oldu bilmiyorum eniştem nüfusta bakmış görmemiş. Belki kimlik çıkarmadı ve asıl bomba ablam yine hamileymis daha digeri yeni bir yaşına girdiher sene doğuracak anlaşılan...
Abla çok kırılmış belki o yüzden kendini çekmiş. Bende kardeşimle tartışınca çekiyorum kendimi gitmiyorum bi süre ama o süre içinde içim içimi yiyor o süre içinde yeğenimi çok özlüyorum ağladığım bile olur. Bizimki ağız dalaşı bile değil öyle kavga eden kardeşler bile değiliz kardeşim hatasını anlayıp bana bi adım atıyorsa onu geri çevirmem. Ben senin şu sözüne kırıldım ben sana o lafı derken şunu demek istemiştim diye de açıklamamı yaparım. Bu konuşma bittiğinde zaten konu kapanmış olur benim için.Gunaydinlar..
Cogumuzun aile bireyleriyle ufak tefek tartismalari oluyodur benim de ablamla oldu fiilen yapilmis olumsuz bir durum yok sadece agiz dalasi ertesi gün unutulacak cinsten.
Sorun su ki biz küstük ablam yegenleriyle de küstü kac kere barisalim hadi bana küstün gel cocuklari sev onlarla vakit gecir ddim "Benim yegenlerimle sorunum yok "dedi ama bir kere bile gelmedi sevmedi cok da yakin oturuyoruz.
Önceleri cok üzüldüm geceleri uyuyamadim şimdi beklentim kalmadi artik sevmek zorunda degil.Kizlarim onu hic tanimayacak adini bile bilmeyecek kendi bilir kendi kaybeder diyorum ama içimdeki kirginlik hic gecmiyo..
Herkes ablan yakininda ne sanslisin dogumunda lohusalikla gelmiştir destek olmustur diyo ne diyecegimi bilemiyorum isi gücü gectim cok şükür kizlarim beni üzmüyo ama bu konu açıldıkça bir hafta etkisinden cikamiyorum
Bu durumu nasil atlatabilirim ne yapmaliyim benimle benzer durumlari yasayan nolur bana bir akil verin![]()
haklisin yorumunda ama sorun tam da o ortada sebep yok yani neden küstüğümüzü bilmiyirum niye uzattığını da. O da benim.bir sorunum yok küs degilim diyo.Ablamla küsmem sanırım Allah korusun yani.
Ama ablamla küsmüşsem de önce onunla sorunumu çözerim,çocuklarımı kullanmam.
Olgun insanlar gelmiyor bu oyuna,
Ki yeğen yani,kendi çocuğu değil ki dayanamayıp koşa koşa gelsin.
Herkes sizin gözlüklerinizden bakmıyor dünyaya.
Ben ablanız olsam aynısını yapardım,
O haklı olduğu için asla değil,yanlış anlamayın ama böyle davranması ona özel ilginç bir durum değil.
ben hicbisey anlamadim merak da.ettim.biraz anlatir misin ne olmus
vuuu neler olmuş neler. e tabi siz bunları öğrenince kızdınız. kim olsa kızar. ablanız haksızmış yani.Benim açtığım konulara bakarsan anlarsın canım. Özet geçecek olursam ablam eniştemi aldatmış. Oğlu başka adamdanmis. Sonra ortaya çıkınca üçüncü bir adama kaçtı. Ondan da 1cocuk yaptı şimdi de ikinciye hamileymis.
vuuu neler olmuş neler. e tabi siz bunları öğrenince kızdınız. kim olsa kızar. ablanız haksızmış yani.
boyle abla da dusman basina hadi kendini dusunmuyo ailesini de mi dusunmuyo ne kadar uzuldunuz o cocugu kac yasinda Allah yardimcisi olsun o yavrununBenim açtığım konulara bakarsan anlarsın canım. Özet geçecek olursam ablam eniştemi aldatmış. Oğlu başka adamdanmis. Sonra ortaya çıkınca üçüncü bir adama kaçtı. Ondan da 1cocuk yaptı şimdi de ikinciye hamileymis.
Kendi cocuklarını görmeyen anneler varGunaydinlar..
Cogumuzun aile bireyleriyle ufak tefek tartismalari oluyodur benim de ablamla oldu fiilen yapilmis olumsuz bir durum yok sadece agiz dalasi ertesi gün unutulacak cinsten.
Sorun su ki biz küstük ablam yegenleriyle de küstü kac kere barisalim hadi bana küstün gel cocuklari sev onlarla vakit gecir ddim "Benim yegenlerimle sorunum yok "dedi ama bir kere bile gelmedi sevmedi cok da yakin oturuyoruz.
Önceleri cok üzüldüm geceleri uyuyamadim şimdi beklentim kalmadi artik sevmek zorunda degil.Kizlarim onu hic tanimayacak adini bile bilmeyecek kendi bilir kendi kaybeder diyorum ama içimdeki kirginlik hic gecmiyo..
Herkes ablan yakininda ne sanslisin dogumunda lohusalikla gelmiştir destek olmustur diyo ne diyecegimi bilemiyorum isi gücü gectim cok şükür kizlarim beni üzmüyo ama bu konu açıldıkça bir hafta etkisinden cikamiyorum
Bu durumu nasil atlatabilirim ne yapmaliyim benimle benzer durumlari yasayan nolur bana bir akil verin![]()
malesef ki oyle bundan sonra karar verdim soranlara apacik soylicm ablamla pek anlaşamayız sik gorusmeyiz dicm kayinvalide bile hic durmadan laf sokuyo herkes farkinda her seyin yalan söyleyip kivirmaya gerek yokKendi cocuklarını görmeyen anneler var
Ablanız yegenlerini görmüyor
Hoş değil ama ben böyle düşünmeye calısırdım
boyle abla da dusman basina hadi kendini dusunmuyo ailesini de mi dusunmuyo ne kadar uzuldunuz o cocugu kac yasinda Allah yardimcisi olsun o yavrunun
en son kurban bayramında bir saat gordu cocuklari düşünün ondan sonra görmedi