Öz teyze neden yegenlerini görmek istemez?

malesef ki oyle bundan sonra karar verdim soranlara apacik soylicm ablamla pek anlaşamayız sik gorusmeyiz dicm kayinvalide bile hic durmadan laf sokuyo herkes farkinda her seyin yalan söyleyip kivirmaya gerek yok
kimseye söyleme bende
bu ablanla aranda olan bir durum
kımseye acıklama yapmak zorunda değilsin
bunu koz olarak bıle kullanabilirler

kimseye söyleme bende
bu ablanla aranda olan bir durum
kımseye acıklama yapmak zorunda değilsin
bunu koz olarak bıle kullanabilirler
ama goruyolar doğum yaptım arkadaslarim geldi yardima herkes var ablam yok mevlut yaptim soruyolar mutlaka konusu aciliyo isi var flan diyorum ama buna kim inanir

yani kardeşim yok belki anlayamam da nedne yeğenini görmek zorunda olsun ki

ben bu sevgi işlerinde kan bağına bakmam

sevgi emektir

birlikte geçirilen zamandır

komşu çocuğunu yeğenden fazla sevebilir insan örneğin

yani sırf kardeşimin çocuğu diye bir çocuğu sevmem mi gerekir ki

eşimin abisinin çocukları var

en son 7 yıl kadar önce görmüştük büyük olanını küçüğü hiç görmedik mesela

evlerimizin arası 10 dakika

küs müyüz hayır

görüşmüyoruz ama

bebekleri oldu ziyarete gelelim dedik

gelmeyin dediler

ben çocuğum amcasından mahrum amcası nasıl benim çocuğumu görmeden duruyor diye hiç düşünmedim valla

çok da gerekli değil kimse
neden gelmeyin dediler bebek gormeye yakin akrabalar mutlaka gitmeli sevmiyosan sik gorusmezsin ama dogumda ölümde de gidilmeli ben böyle gördüğüm ve yasadigim icin üzüldüm zaten bu duruma
Son cumlene kesinlikle katiliyorum konu açtığım cok iyi oldu farkli acidan bakmami sagladiniz tesekkur ederim

neden gelmeyin dediler bebek gormeye yakin akrabalar mutlaka gitmeli sevmiyosan sik gorusmezsin ama dogumda ölümde de gidilmeli ben böyle gördüğüm ve yasadigim icin üzüldüm zaten bu duruma
Son cumlene kesinlikle katiliyorum konu açtığım cok iyi oldu farkli acidan bakmami sagladiniz tesekkur ederim

Bilmem ki gelmeyin demişler eşime

Yıllardır görmedik biz Adam yerine koyup aradık ama gelmeyin dediler

ağız dalaşı diyorsunuz ama kırılmış olabilir.
eğer sizi cidden üzecek bir şey yapmadıysa gidin özür dileyin
şahsen görmek istemediğim bir insanın evine çekil ben çocukları sevmeye geldim deyip de gidemem

ağız dalaşı diyorsunuz ama kırılmış olabilir.
eğer sizi cidden üzecek bir şey yapmadıysa gidin özür dileyin
şahsen görmek istemediğim bir insanın evine çekil ben çocukları sevmeye geldim deyip de gidemem
ben zaten kac kere uzatmayalim barisalim dedim tartisma sebebimiz de bulasiklari niye yikamiyosun gibi bişey her zamanki olaylar ben hep gittim o yuzden sen de gel yegenlerini sev dedim bana cevap olarak yegenlerimle bir sorunum yok dedi o gundur de ben hic gitmedim yani cocuklari hic görmedi.
Dedigin gibi beni görmek istemese de cocuklari disari cikarabilir birlikte vakit gecirebilirler kac kere ben teklif ettim hadi hep beraber cikalim diye isi varmis hep soyledigi bu

sevgi emektir

küs müyüz hayır

görüşmüyoruz ama

gelmeyin dediler

ben çocuğum amcasından mahrum amcası nasıl benim çocuğumu görmeden duruyor diye hiç düşünmedim valla

o sizin aile ilişkilerinizin garipliği gibi geldi bana 10 dk lık mesafede bebek ziyaretine gelmeyin demeleri aşırı garip abiniz aile olamadığı için siz bence duyarsız kalmayı seçtiniz gibime geliyor.

Agiz dalasi demissiniz ama tam olarak neler soylediniz? Size hafif gelen mesele onda sizin miadinizi doldurmus olabilir. Nasil bir ozur dilediniz ya da dilediniz mi?" Gel cocuklari gor benimle olmAsa da onlara gorus" ablaniza karsi atilmis bi iyi niyet adimi degil cunku, cocuklariniza ve elegune karsi teyze varligini gosterme cabasi ancak.

Seninle konuşmuyorken gelip çocukları sevmesi de garip olur. Onu yapabilecek insan zaten kardeşine küsmez. Ne olursa olsun kardeşim der. Mesafeli de olsa görüşür bir şekilde

Gunaydinlar..
Cogumuzun aile bireyleriyle ufak tefek tartismalari oluyodur benim de ablamla oldu fiilen yapilmis olumsuz bir durum yok sadece agiz dalasi ertesi gün unutulacak cinsten.
Sorun su ki biz küstük ablam yegenleriyle de küstü kac kere barisalim hadi bana küstün gel cocuklari sev onlarla vakit gecir ddim "Benim yegenlerimle sorunum yok "dedi ama bir kere bile gelmedi sevmedi cok da yakin oturuyoruz.
Önceleri cok üzüldüm geceleri uyuyamadim şimdi beklentim kalmadi artik sevmek zorunda degil.Kizlarim onu hic tanimayacak adini bile bilmeyecek kendi bilir kendi kaybeder diyorum ama içimdeki kirginlik hic gecmiyo..
Herkes ablan yakininda ne sanslisin dogumunda lohusalikla gelmiştir destek olmustur diyo ne diyecegimi bilemiyorum isi gücü gectim cok şükür kizlarim beni üzmüyo ama bu konu açıldıkça bir hafta etkisinden cikamiyorum
Bu durumu nasil atlatabilirim ne yapmaliyim benimle benzer durumlari yasayan nolur bana bir akil verin:KK43:
kardeş kardeşi bıçaklarmış 10 dakika sonra kucaklarmış.et tırnaktan ayrılmaz.

sevgi emektir

küs müyüz hayır

görüşmüyoruz ama

gelmeyin dediler

Size kısmen katılıyorum ama bir de şöyle düşünün hayat bu yollar elbet bir gün yollar kesişecek ve aynı ortama girecekler o zaman nasıl yzyüze bakacaklar. Ve elle tutulur bir sebep yok ki. En nihayetinde amca en yakın insan ben ölsem eşim ölse benm çocuklarım yuvaya mı gidecek. Ya dayısına ya amcasına ama demek ki bu amca için hiç bir önemi yok. İşin acısı şu ki ben de kan bağına inanmazdım ama çocuklar o hiç tanımadıkları amcayı seviyorlar. Bi kac kez gördüler belki üç cümle konuşmamışlarfır ama amcam diye anlatırlar arada. Bence acı.

Size kısmen katılıyorum ama bir de şöyle düşünün hayat bu yollar elbet bir gün yollar kesişecek ve aynı ortama girecekler o zaman nasıl yzyüze bakacaklar. Ve elle tutulur bir sebep yok ki. En nihayetinde amca en yakın insan ben ölsem eşim ölse benm çocuklarım yuvaya mı gidecek. Ya dayısına ya amcasına ama demek ki bu amca için hiç bir önemi yok. İşin acısı şu ki ben de kan bağına inanmazdım ama çocuklar o hiç tanımadıkları amcayı seviyorlar. Bi kac kez gördüler belki üç cümle konuşmamışlarfır ama amcam diye anlatırlar arada. Bence acı.

Haklısınız

Ama ben bu hayata yalnız gelip yalnız gideceğimize inanırım

Bize bir şey olursa da çocuklarımın amcasına yahut halasına ya da dayı teyzesine gitmesini de istemem galiba

Bana o insanlara yük olurlar gibi gelir hep kendilerini orada fazla hissederler sanki

Arada benim oğlum da başkaları kuzenlerini anlatınca benim de kuzenim var mı der biz de söyleriz

Ya da birileri amcan halan var mı diye sorunca ne desem diye düşünür

Sonuçta ana babası ile sadece işi düşünce görüşen eşinin hamile olduğunu dahi söylemeyen 40 yaş üstü insanlar bunlar

Okumuş yazmış evleri arabaları olan ama ana baba sağ iken 4 kardeş iken babam bu oturduğu evi bana bıraksın diyebilen insanlar

İşin ilginci 10 küsur yılda görüştüğüm sayı sınırlıdır arada küsmüşler sonra barışmışlar bizimle Haberimiz bile yok

En son ne oldu da gelmeyin dediler bilmiyorum

Amaaan çok mu önemli?
Kaç tane teyzem var, ne agu dediklerini duydum bana ne gugu. Ne de tutup elimden bir parka götürdüler. Bayramdan seyrana merhaba merhaba...
Hiç de eksikliğini hissetmiyorum. Hele halalarimin... İlk defa bir halamla tanışmam bile 15 yaşımı buluyor.
Amcalarım ve dayilarim da aynı şekilde.

Ömrüm boyu eksikliğini hissettim mi?
Hiç de hissetmedim. Eğer kardesiniz sinir bozucu biriyse hiç muhatap olmamaları daha bile iyi. Şahsen dayımı tanımamış olmayi çok isterdim. Küçükken de sevmezdim :)

*Ben de bir teyzeyim, istiyorum ki yegenim beni çok sevsin, sırdaşı olayım . Ergenken sevgili muhabbetlerini falan hep bana anlatsın. Ailesinin çekimser yaklaşacagi şeyleri; ilk dövmesini, gitmek istediği kamplari falan önce bana söylesin ben annesine citlatayim :) ama ablamla kussem zannetmiyorum yegenimi sevmeye evine gideyim.
Çok saçma değil mi?
Ablaniz size küsmüş, konuşmuyor ama eve gelip yeğenini seviyor- sizinle muhatap olmadan.
Bunun yerine annenize geldiği bir gün siz de gidin. Böylece sizinle konuşmadan yegenleriyle oynayabilir. Hem belki gönlünü de alirsiniz

Back
X