Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ece ve SelinMerhabalar 23 haftalık hamileyim kızım olacak ins. Ama bir türlü hem anlamı güzel hem de kulağa hoş gelen türkçe bir isim bulamadım.Bildiginiz hoşunuza giden aklınıza gelen isim önerilerinizi bekliyorum![]()
GökçeMerhabalar 23 haftalık hamileyim kızım olacak ins. Ama bir türlü hem anlamı güzel hem de kulağa hoş gelen türkçe bir isim bulamadım.Bildiginiz hoşunuza giden aklınıza gelen isim önerilerinizi bekliyorum![]()
Umay : devlet kuşu, eski Türk mitolojisinde çocukları koruyan bereketi dogurganlıgı simgeleyen tanrıçaMerhabalar 23 haftalık hamileyim kızım olacak ins. Ama bir türlü hem anlamı güzel hem de kulağa hoş gelen türkçe bir isim bulamadım.Bildiginiz hoşunuza giden aklınıza gelen isim önerilerinizi bekliyorum![]()
Solin'i hiç duymamıştım gerçekten Türkçe miymişAyda
Solinöz türkce ismiymis bunlar
Amin ins. Teşekkürler hepsi çok güzel bu gidişle iyice kararsız kalacağımAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Akça, Işıl, İldeniz, Bengü, Umay, Birce, Elçin, İlay, Maral Ada
Benim aklıma bunlar geldi![]()
Nete öz türkce isimleri yazinca,listede vardiSolin'i hiç duymamıştım gerçekten Türkçe miymiş![]()
Umay ismini çok severiz eşimde bende ancak kardeşimin kızına koydukUmay : devlet kuşu, eski Türk mitolojisinde çocukları koruyan bereketi dogurganlıgı simgeleyen tanrıça
Maysa = çiçek bahçesi
İnternet beni yanılttı demek ki. Ben de öğrenmiş oldum teşekkür ederim.Umay ismini çok severiz eşimde bende ancak kardeşimin kızına koydukMaysa yi araştırdığımda Türkçe kökenli çıkmadı malesef
Gökçe baya önde gidiyor gibi yorumlardaKızım olsaydı ilk sırada Gökçe vardıoğluşum oldu
![]()