Ozan Bitik- goz kapagi&alin germe ve yag enjeksiyonu ameliyatim

archers

Guru
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2012
2
3
Merhabalar,
Uzerinden biraz uzun zaman gecti ama merak eden, soru sormak isteyen arkadaslar olursa memnuniyetle cevaplar, cok da olumlu olmayan tecrubemi sizlerle paylasirim.
 
Öncelikle geçmiş olsun. Aslında geçirdiğiniz operasyonlar hakkında siz bilgi verseniz daha iyi olmaz mı? Olumlu olmamasının sebebi nedir? Doktorun ameliyattan sonraki tavrı sizinle iletişimi, memnunsiz olduğunuz konularda size yaklaşımı? Revizyon yapmayı düşündü mü, düşündü ise tekrar bi ücret talebinde bulundu mu gibi gibi sorular..... cevabınız çok mutlu eder beni. Sevgiler
 
Tekrar merhaba,
Konuyu actiktan sonra uzun bi sure foruma giremedim. Acikcasi zaman zaman aklima geliyor, girip tecrubemi paylasmak istiyorum ama sonra bi sekilde zor geliyor ve erteliyorum. Gordugum kadariyla bu forum da benim arastirma yaptigim donemdeki kadar aktif degil artik.
Oncelikle Ozan Bitik’in ameliyat oncesi&sonrasi ilgisi, yaptigi aciklamalar, verdigi bilgiler, bana yaklasimi konusunda en kucuk olumsuz bi sey soyleyemem. Ameliyat oldugum Bayindir hastanesinden ve orda calisan hemsireleden de cok cok memnunum.
Sanirim benim en buyuk sikayetim zaman darligindan ameliyatimin biraz aceleye getirilerek TAMAMEN ozensiz bir sekilde yapillmis olmasi. Bu sebeple karsilastigim sorunlarin butunu, memnuniyetsizlik, sinir bozuklugu, hayal kirikligi, pismanlik, ve bunun gibi akliniza getirebileceginiz olumsuz dusuncelerin hepsini sikayet etmek istiyorum.
Ameliyat olacagim gun Ozan Bitik saat 12 gibi hastanede olmam gerektigini soyledi. Ameliyatin ne zaman olacagini sordugumda 1-2 gibi olabilir seklinde cevap verdi.
Ben ve esim 12’de hastanedeydik. Hastane odasinda beklemeye basladik. Zaman zaman hemsireler geliyo ve bazi hazirliklar yapiyolardi. Bu arada Ozan Bitik’in o gun 3 ameliyati oldugunu ogrendim. Saat 2-2:30 gibi iceride oldugu ameliyatta problem ciktigi ve ameliyatin uzadigi soylendi. 4’te ameliyattan cikti. Ama bu seferde kendimin sirada bekleyen 2. hasta degil de 3. hasta oldugumu ogrendim. Yani Ozan Bitik bir ameliyata daha girecek ve benim ameliyatim ondan sonra yapilacakti! Bu da benim 3-4 saat daha beklemem ve doktorumun da benim ameliyatima cok yorgun ve muhtemelen konsantrasyonu dusuk girmesi demekti. Yani 2 de girmem gereken ameliyata aksam 7-8 gibi girebilcektim. Gergin sekilde 4 saat bekleyisin uzerine bu haberi alinca iyice panik oldum daha fazla beklemek istemedigimi, o gun ameliyat olmak istemedigimi soyledim.
Bunun uzerine saniyorum kucuk capli bir panik yasandi ve 2. ameliyata beni almaya karar verdiller. Ozan Bitik odaya kafasinda bone, yuzunde maske, sanki bu kadar isimin arasinda bunlarla ne ugrasiyorum der gibi odaya girip, hayirdir sorun nedir diye cikisti once. Biz de kibarca anlattik, kendisine saat kac oldu, vs falan diyince karar degistirdiler beni almak icin.
Bu asamadan sonra onceden izledigim tonlarca videoda oldugu gibi Ozan Bitik’in ameliyat oncesi benimle son bi gorusme yapmasini, yuzume bakip bi plan yapmasini (belki izledigim tum ameliyat hazirlik videolarinda oldugu gibi yuzumde bazi cizimler yapmasini) bekledim ama bu olmadi. Hatta en son ameliyat oncesi soylemeyi planladigim seyleri soyleyebilecek firsatim da olmadi. Acele bir sekilde ameliyata alindim….
Sonuc olarak Ozan Bitik’in bilgi/teknik vs yonlerden eksik bir dr odugunu dusunmuyorum ama bir zaman planlamasi problemi oldugunu ve bunun da sonucu ameliyatimin ozensiz ve oldukca aceleye getirilmis oldugunu soyleyebilriim. Sonuc olarak da malesef dr secimimden dolayi COOKK PISMANIM.
O gun bir krizdi, ve kendisi krizi yonetemedi, yonetemedigi icin de olan benim aylarima, yillarima oldu. Omrum aynada detaylara bakmakla gecti, hala da oyle.
 
Gecmıs olsun. Bugun okudugum kacıncı dpktor facıası konusu bılmıyorum. Gercekten anlamıyorum tonlarca para alınıyor randevuya gıderken bıle. Sonucta bu ısı yapamıuorsan yapma ınsan hayatı buladar ucuz olmamamlı bence. Kendıne guvenı umudunu almak bır ınsanın nasıl bıseydır aklım almıyor. Sızıde tebrık ederım acık acık yazdıgınız ıcın sayenızde bılgılendık.
 
Cok gecmis olsun. Ozan Bitik hakkindaki sikayetler her gecen gun artiyor. Paylastiginiz icin tesekkurler. Herkes sizin gibi deneyimleri paylassa doktorlar bu kadar ozensiz davranmaya cesaret edemezdi
 
X