• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Özel adana ankara tüp bebek merkezinde tedavi görenler?

Arencim çok üzülüyosun anlayabiliyorum seni.Olmaz tutmaz diyosun insana kızıyolar biraz olumlu düşün diye, bu kez ümitleniyorum olacak diyorum Allah bana da nasip edecek ama sonuç hüsran , kelin merhemi olsa kendi kafasına sürer bişiy diyemiyorum.Allah hepimizin yüzüne güler , bizleri annelik duygusundan mahrum etmez inş.

sağol canım. şimdi ne yapsam diye düşünüyorum. 2.aşılamamı nerde denesem. başkenti pek düşünmüyorum. ya özel adana tüp bebekte hamdi karanfile iyi diyorlar yada ankada tüp bebek yani senin gittiğin yer. kararsızım.

sağol canım. şimdi ne yapsam diye düşünüyorum. 2.aşılamamı nerde denesem. başkenti pek düşünmüyorum. ya özel adana tüp bebekte hamdi karanfile iyi diyorlar yada ankada tüp bebek yani senin gittiğin yer. kararsızım.

slm aren bende dusunuyorum nerde ne sekılde baslayacagım kararsızım

slm aren bende dusunuyorum nerde ne sekılde baslayacagım kararsızım

sen aşılamamı tüp bebekmi düşünüyosun.
ben p.tesi için hem başkentten hemde özel adana tüp bebekte hamdi karanfilden randevu aldım. karar vermem lazım birine. başkentten memnun olan çok var ama oranın kalabalık olması ve de muayene sistemi beni rahatsız etti. birde tüp bebekte başarı sağlayana çok denk geldim ama aşılamayı bilmiyorum. çünkü genelde oraya gidenler hep tüp bebek için başvuranlar.

sen aşılamamı tüp bebekmi düşünüyosun.
ben p.tesi için hem başkentten hemde özel adana tüp bebekte hamdi karanfilden randevu aldım. karar vermem lazım birine. başkentten memnun olan çok var ama oranın kalabalık olması ve de muayene sistemi beni rahatsız etti. enımbirde tüp bebekte başarı sağlayana çok denk geldim ama aşılamayı bilmiyorum. çünkü genelde oraya gidenler hep tüp bebek için başvuranlar.

canım benım her ıkı tupumde tıkalı bu yuzden tup bebek dusunuyoruz onumuzdekı haftalarda gelmeyı dusunuyorum bakalım hayırlısı

canım benım her ıkı tupumde tıkalı bu yuzden tup bebek dusunuyoruz onumuzdekı haftalarda gelmeyı dusunuyorum bakalım hayırlısı

başkentin uygulamasını biliyormusun bilmiyorum. seminere katılmadan randevu vermiyorlar. seminerde genelde 2 haftada bir çarşambaları oluyor. 26 mayısda yani çarşamba günü seminer var.
yada arayıp ben seminere katılmıştım karar verdim deyip randevu alacaksın. yoksa arayıp öylesine randevu istersen seminer şartını öne sürüyorlar bilgin olsun.
bende galiba 2.aşılamayı yaptırmayacağım. ankarada merkez araştırıp temmuz ağusyos gibi tüp bebek yaptırayım diyorum. eşimi ilk aşılamaya biraz zor ikna etmiştim. 2.cisine iyicene sorun çıkartır. o hala bir kere oldu diye normal yolla olacağına inanıyor.bende birkaç ay daha bekleyip olmazsa tüp bebeğe başlayayım diyorum.

özlem merak ettim seni.
ben 2. aşılamayı yaptırmaktan vazgeçtim. tüp bebeğe karar verdim. ama ankarada mı yoksa adanada mı yaptırsam konusunda kararsızım. burada olursa bende orayı düşünüyorum.
sana birşey soracaktım rapor için ne gerekiyor. 2 aşılama şartı mı var. benim 1 aşılamam var. bilgilendirirsen sevinirim.

dml29 canım sonucunu merak ettim, 1 mayısta transferim oldu demiştin bende başladım tedaviye bu yüzden merak ettim inş hamilesindir.

özlemcim öncelikle hayırlı olsun tedavin...hiç stres yapma sakın...iğneleri çok kolay vurabiliyosun canın hiç acımıyo emin ol korkma....benim maalesef tutmadı:1no2:...gökhan beyle görüştük sebepleri nedir diye yada nası bi yol izlememiz gerektiği hakkında...bizi çok güzel bilgilendirdi ve cesaret verdi kafamız rahat bi şekilde geldik evimize...daha bi farklı yöntemle ağustos regilinde tekrar başlıycaz allah kısmet ederse....bu yola girdik artık peşini bırakmak yokyerimseniben....2. denemede şans biraz daha artıyo çünkü....ama sizin tutmayacak diye bişey yok...sakın kıyas yapmayın...herkeste farklı sonuçlar oluyo....özlemcim allah hakkında hayırlısını versin....süreçlerini kafana takılan bişey olursa benimle burdan paylaşabilirsin....hakkında hayırlısı olsun....lütfen pozitif ol....sakin düşün...herşey çok güzel olucak...biliyorum zorlu bi süreç ama demekki böyle çocuk sahip olacakmışız biz....çok öptm

özlemcim öncelikle hayırlı olsun tedavin...hiç stres yapma sakın...iğneleri çok kolay vurabiliyosun canın hiç acımıyo emin ol korkma....benim maalesef tutmadı:1no2:...gökhan beyle görüştük sebepleri nedir diye yada nası bi yol izlememiz gerektiği hakkında...bizi çok güzel bilgilendirdi ve cesaret verdi kafamız rahat bi şekilde geldik evimize...daha bi farklı yöntemle ağustos regilinde tekrar başlıycaz allah kısmet ederse....bu yola girdik artık peşini bırakmak yokyerimseniben....2. denemede şans biraz daha artıyo çünkü....ama sizin tutmayacak diye bişey yok...sakın kıyas yapmayın...herkeste farklı sonuçlar oluyo....özlemcim allah hakkında hayırlısını versin....süreçlerini kafana takılan bişey olursa benimle burdan paylaşabilirsin....hakkında hayırlısı olsun....lütfen pozitif ol....sakin düşün...herşey çok güzel olucak...biliyorum zorlu bi süreç ama demekki böyle çocuk sahip olacakmışız biz....çok öptm

canım hayırlısı olsun. bende başkentte aşılama yaptırdım tutmadı. şimdi 2.için merkez bakıyorum önce özel adana tüp bebekte hamdi karanfille görüşeceğim. orayı düşünmüyorum. orası hakkında bilgin var mı. öyle bir emrkeze başlayım ki oraya devam edeyim diyorum.

canım hayırlısı olsun. bende başkentte aşılama yaptırdım tutmadı. şimdi 2.için merkez bakıyorum önce özel adana tüp bebekte hamdi karanfille görüşeceğim. orayı düşünmüyorum. orası hakkında bilgin var mı. öyle bir emrkeze başlayım ki oraya devam edeyim diyorum.

arencim adana tüp bebekle ilgili hiç bir bilgim yok seni yanlış yönlendirmek istemem ama bir öneri istersen adana ankara tüp bebek merkezini dene istersen....en azından bir ön görüşme yap....sana yol gösterici olur....ilk izlenim çok öenmli çünkü....hayırlısı olsun....aşılama zaten çokta garanti bir metod diil ö yüzden sıkma canını...allahtan tıp çok ilerledi de bizede ışık oluyo:)

arencim adana tüp bebekle ilgili hiç bir bilgim yok seni yanlış yönlendirmek istemem ama bir öneri istersen adana ankara tüp bebek merkezini dene istersen....en azından bir ön görüşme yap....sana yol gösterici olur....ilk izlenim çok öenmli çünkü....hayırlısı olsun....aşılama zaten çokta garanti bir metod diil ö yüzden sıkma canını...allahtan tıp çok ilerledi de bizede ışık oluyo:)

tşk. canım. bende öyle düşünüyorum ikisiylede görüşeceğim.
benim 4 aylıkken gebeliğim sonlandırıldı. zor günler geçirdim. 1 sene oldu. artık çok beklemek istemiyorum.bir an önce doğru yeer karar vermek istiyorum.

tşk. canım. bende öyle düşünüyorum ikisiylede görüşeceğim.
benim 4 aylıkken gebeliğim sonlandırıldı. zor günler geçirdim. 1 sene oldu. artık çok beklemek istemiyorum.bir an önce doğru yeer karar vermek istiyorum.

bak demekki gebe kalabiliyosun ne güzel bu da bişey....hiç kalamayan var....muhakkak zor günler geçirmişsindir..güçlüsünki çok çabuk toparlamışsın kendini 1 senede:)...hiç üzülme olur....

bak demekki gebe kalabiliyosun ne güzel bu da bişey....hiç kalamayan var....muhakkak zor günler geçirmişsindir..güçlüsünki çok çabuk toparlamışsın kendini 1 senede:)...hiç üzülme olur....

hayırlısı olsun. hamile kalmaklada bitmiyor işte.

merhaba kızlar,
ben bugün lucrine başladım, iğnede 10 a kadar çekip yaptım. uzun protokol uygulanacak, aranızda tedaviye başlayan var mı, siz neler yapıyosunuz? burada deneyimlerimizi paylaşalım. ilk kez deniyorum ve çok heyecanlıyım ve de telaşlı CADIARZU

dml29 canım çok teşekkür ederim haber verdiğin için.üzüldüm tutmadığına peki sizin sorun ne eşin mi sen mi yoksa sebepsiz mi?Tumama gerekçesi ne olabilirmiş? Bizim sebepsiz dediler bütün doktorlar.Ben çok karamsarım, pazar iğnelere başlıycam.İğneleri aldım bekliyorum.

arencim kusura bakma giremedim nete.3 aşılama istiyorlar yalnız özel muayene olmayacak devlet yada özel hastane olacak.Benim imzaya kaldı rapor işi 3 sene şartı varmış, merkez yok dedi ama istediler.Nikah tarihimiz 8 haziran 10 u gibi gideceğim antakya tıp fak. hastanesine.Bu arada ilaçları para ile aldık mecburen, rapor çıkınca paramızı geri alacağız.

gulucum 81 sen ne zaman gittin , görüştün hangi tarihte ve lucrine adetin kaçıncı günü başladın.biz 17 mayısta gittik, 16 sı adetimin ilk günü ve 21 gün saydı aslında cumartesi yani 5 haziran oluyor ama 6 sında başla dedi hemşire 22. günüm oluyor tam olarak sen hangi tarihlerde ve kaçıncı gününde başladın yazar mısın?

gulucum 81 sen ne zaman gittin , görüştün hangi tarihte ve lucrine adetin kaçıncı günü başladın.biz 17 mayısta gittik, 16 sı adetimin ilk günü ve 21 gün saydı aslında cumartesi yani 5 haziran oluyor ama 6 sında başla dedi hemşire 22. günüm oluyor tam olarak sen hangi tarihlerde ve kaçıncı gününde başladın yazar mısın?

ankadaya gidiyorum gökhan beye, canım ben 20 sinde görüşmeye gittim 8 mayıs sat, 21. gün lucrine başladım 10iu ve hala devam ediyorum. adetin 2. veya 3. gün tekrar gidicem. puregona başlıcam

kafana takıldıysa bi arayıp sor istersen pek doğru hesaplamamış olabilirler. netten araştırdığıma görede hep 21. gün diyorlar. bana 21. gün gelin muayene edelim dedi hatta dr ama tatilde olduğum için gidemedim. geçen pazartesi gittim. endometriyumuma bakıldı. iyi dediler sorun olsaydı rahim yıkama gibi bir işlem yapabilirdik dediler ama gerek kalmadı.
ben bu gün adet olmalıydım ama olmadım onu bekliyorum. sana hangi ilacları verdiler. ikimizinde uzun protokol galiba. benim ilk denemem olucak ve çikolata kisti var dedi dr.

Gülücüm81 uzun zamandır yazmadım, tedavin hangi aşamada benim 11 yumurtam toplandı 1 temmuz da ve 7 tanesi döllenmiş 6 temmuzda transferim var.Senin yumurtaların kaç tane ve gerçek adın ne? belkide orada karşılaşmışızdır.

Back
X