minnnik rabbim sen bizi koru Kayıtlı Üye 8 Kasım 2010 256 4 66 Muğla 24 Şubat 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi minnnik #1 slm arkadaşlar 1,5 senelik uğraştan sonra 3. denememi ankara tüp bebek merkezinde yaptırmayı düşünüyoruz bilgisi tecrübesi olan varsa veya başlamayı düşünen varsa gelin bilgilerimizi paylaşalım
slm arkadaşlar 1,5 senelik uğraştan sonra 3. denememi ankara tüp bebek merkezinde yaptırmayı düşünüyoruz bilgisi tecrübesi olan varsa veya başlamayı düşünen varsa gelin bilgilerimizi paylaşalım
minnnik rabbim sen bizi koru Kayıtlı Üye 8 Kasım 2010 256 4 66 Muğla 27 Şubat 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi minnnik #2 arkadaşlar kimse yokmu güncelleme adına forumu nokta koyuyorum onuda siliyolar eğer geç okuyan birileri varsa diye yazıyorum şimdiden teşekkürler....
arkadaşlar kimse yokmu güncelleme adına forumu nokta koyuyorum onuda siliyolar eğer geç okuyan birileri varsa diye yazıyorum şimdiden teşekkürler....
M mobius Aktif Üye Kayıtlı Üye 29 Temmuz 2015 29 4 86 42 7 Eylül 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi minnnik #3 Önermem.