özel bilge hastanesinde doğum yapanlar..

SUTASAYRAN

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2008
2.950
24
0
KIZLAR
bi kaçtane hastane önermişsiniz bunların araştırmasını yaptım bilge hastanesi daha cazip geldi galiba bana ilerleyen günlerde hastaneye gidip doktorlarıyla tanışıp daha fazla bilgi edinicem..ama orda doğum yapmış olanlarınzda bilgi verebilir nasıl bir hastane sizce?

Ben de özel bilge hastanesine gidiyorum. Doktorum özgül kurt. şimdilik memnunum. Ama orda doğum yapmış kimseler çok daha sağlıklı fikir verebilirler. Muayene fiyatları ssklılara 30 TL. Normal doğum 300 epidural normal doğum 600 TL. Tek kişilik oda istenirse +75 TL ödeniyor. Sezeryan da isteğe bağlı ve zorunlu olarak ayrılıyor. Onların fiyatı tam olarak aklımda değil. Zorunlu sezeryan 500 TL civarıydı sanırım. Umarım faydalı olabilmişimdir. Tekrar söylemek istiyorum burada daha önce doğum yapmış olanlar lütfen bilgilerinizi bizlerle paylaşın. Teşekkürler..

Dayımın eşide bilge hastanesinde dogum yaptı gayet iyi ve ilgiLi bi hastaneydi memnun kaldık biz Doktoru sinan küçüktü ama fiyat olarak ne ödendi hatırlamıyorum şuan

Ben de özel bilge hastanesine gidiyorum. Doktorum özgül kurt. şimdilik memnunum. Ama orda doğum yapmış kimseler çok daha sağlıklı fikir verebilirler. Muayene fiyatları ssklılara 30 TL. Normal doğum 300 epidural normal doğum 600 TL. Tek kişilik oda istenirse +75 TL ödeniyor. Sezeryan da isteğe bağlı ve zorunlu olarak ayrılıyor. Onların fiyatı tam olarak aklımda değil. Zorunlu sezeryan 500 TL civarıydı sanırım. Umarım faydalı olabilmişimdir. Tekrar söylemek istiyorum burada daha önce doğum yapmış olanlar lütfen bilgilerinizi bizlerle paylaşın. Teşekkürler..

cnm çok açıklayıcı oldu tşk ederim...sen hangi doğumu düşünüyosun planladığın bişi varmı9

Dayımın eşide bilge hastanesinde dogum yaptı gayet iyi ve ilgiLi bi hastaneydi memnun kaldık biz Doktoru sinan küçüktü ama fiyat olarak ne ödendi hatırlamıyorum şuan

canım hangi doğumu yaptı peki...bu arada bayan doktor seçme hakkımız yokmu hepsi erkekmi

cnm ikinci bi soru bayan doktor seçme hakkımız yokmu

İstediğin doktoru seçebilirsin. Benim doktorum da bayan. Bir de Nilüfer hanım var bayan olarak. 2-3 tane de erkek doktor var. Ben Özgül Hanımı seçtim. İki kez muayene olmaya gittim. Ve açıkca memnun kaldım. Önceden randevu alıp gidince fazla beklemiyorsun. Çok kalabalık bir hastane değil sanırım. Ben doğumu eğer bir aksilik çıkmazsa burada yapmaya karar verdim. Şu an 36. haftamdayım. Koşullar elverirse Epidural normal doğumu düşünüyorum.

İstediğin doktoru seçebilirsin. Benim doktorum da bayan. Bir de Nilüfer hanım var bayan olarak. 2-3 tane de erkek doktor var. Ben Özgül Hanımı seçtim. İki kez muayene olmaya gittim. Ve açıkca memnun kaldım. Önceden randevu alıp gidince fazla beklemiyorsun. Çok kalabalık bir hastane değil sanırım. Ben doğumu eğer bir aksilik çıkmazsa burada yapmaya karar verdim. Şu an 36. haftamdayım. Koşullar elverirse Epidural normal doğumu düşünüyorum.

canım saol tşk ederim çok yardımcı oldun sen hangi semtte oturuyosun ben bayrampaşadayım tek vesayet le küçükköye gidebiliyorum..öle yapcam artık..bu arda bende epidural normal istiyorum ayrıntılarını konuştunmu pekş doktorla güvenle yaptırabilirmiyiz orda

benim ablam o hastanede normal doğum yaptı,dr u levent çil,ablamın eltisinin akrabasıymış,,,memnun kaldı,ama siz bayan dr istiyosunuz sanırım......

canım saol tşk ederim çok yardımcı oldun sen hangi semtte oturuyosun ben bayrampaşadayım tek vesayet le küçükköye gidebiliyorum..öle yapcam artık..bu arda bende epidural normal istiyorum ayrıntılarını konuştunmu pekş doktorla güvenle yaptırabilirmiyiz orda

Ben arnavutköydeyim. epidural normal yaptırabilirmiş ama ayrıntıları henüz konuşmadım.

kızlar özel bilge hastanesine giden varmı çok acil bişiler sorcam yaaa

kızlar özel bilge hastanesine giden yokmu başka..
hangi doktoru tercih ediyosunuz

bugün özel bilge hastanesine gittim ve özgül hanımla tanıştım..gayet güleryüzlü ve aydınlatıcı bi kadındı epidural doğumu destekledi..numarasını verdi ve istediğim zmaan ona ulaşabilicem kendi hastalarının doğumuna gece bile olsa giriceğini söledi memnun kaldım açıkçası..
bu arada sigortam olmadığı için 50 tl ödedim fakat ssk lıya ücret 30tl...
o bile fazla bence 12 tl diğer bazı hastanelerde..normal doğum300 dedi ssklıya
epidural675ssklı ya tabi
benim ssk ozmana kadar yapılcak eğer yapılmassa 1000 tl bi fatura öderim...

iyi akşamlar arkadaşlar.ben çok yeniyim aranızda.şuan 13 haftalık hamilemiyim ve küçükköydeki bilge hastanesine gidiyorum.sanıyorumki siz yıldıztabyadaki hastaneden bahsediyorsunuz.bende memnunum hastaneden ve doktorumdan.orada doğum yapan tanıdıklarım var.onların aracılığı ile gidiyorum zaten.onlar çok memnun kaldıla hastaneden.şimdilik bende memnunum.umarım öyle devam eder.

merhaba arkadaslar ben ankara bılgı hastanesıne gıdıyorum selcuk beye ona gıden varmı?yardımcı olabılcek varmı?

Back
X