Ozel bilgilere ulasilirmi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Burcucum34

Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2019
983
172
23
Arkadaslar merhaba bilenleriniz vardir mutlaka aranizda varsada lutfen bilgi verebilirmi bir polis sevgili yada evlilik dusunulse diyelim esiniz olucak polis sizin gecmiste gittiginiz otel hastane kayitlarina ulasabilrimi kisisel bilgilerinize mesela daha once sevgilinizle gittigizni otel kaydiniz yada hastane herhangi bir isleminizi gorebilirmi bunlarla ilgili bilgiler alabilirmi bilginzi varmi arkadaslar.

Arkadaslar merhaba bilenleriniz vardir mutlaka aranizda varsada lutfen bilgi verebilirmi bir polis sevgili yada evlilik dusunulse diyelim esiniz olucak polis sizin gecmiste ki hayatiniz kisisel bilgileriniz mesela daha once sevgilinizle gittigizni otel kaydiniz yada hastane herhangi bir isleminizi gorebilirmi bunlarla ilgili bilgiler alabilirmi bilginzi varmi arkadaslar.

Evlenmeyi dusundugunuz insan bu konularda tutucu biri ise secimlerinizi ona gore yapin ya da gizliniz sakliniz olmasin ki sonra basiniz agrimasin derim.

Sanmıyorum, yani bir soruşturma durumunda otelden bilgi istenir ama sizin TC’nizden hangi otelde hangi hastanede kaldığınızı öğrenemez bence.

Hastane detaylarını doktorlar görebiliyor. Eczacılar da tabi ki reçete numarası ile görebiliyor.

Arkadaslar merhaba bilenleriniz vardir mutlaka aranizda varsada lutfen bilgi verebilirmi bir polis sevgili yada evlilik dusunulse diyelim esiniz olucak polis sizin gecmiste gittiginiz otel hastane kayitlarina ulasabilrimi kisisel bilgilerinize mesela daha once sevgilinizle gittigizni otel kaydiniz yada hastane herhangi bir isleminizi gorebilirmi bunlarla ilgili bilgiler alabilirmi bilginzi varmi arkadaslar.
rica edip baktiracagi biri varsa bakabilir

valla gözü kara ve çevresi kuvvetli avukattır, polistir çatır çutur bulur bence. ki bulanlara şahit oldum.
bana da kızarsınız yukarıdaki arkadaş gibi ama söylemeden geçemicem, öğrenebileceği şeyler yüzünden bu kadar çekiniyor veya panikliyorsanız bence vazgeçin zaten. sizin iyiliğinize.

Ya bilgim yok ama otel hastane deyince
Ben bile kötü hissettim
Varsa birşey net olun karşınızdakine
Sizi olduğunuz gibi kabul etsin aksi defolsun
Kotu seyler yasamadim cok sukur ama bircok kisinin de yasadogi gini gecmisti sevglimle otelde kaldim gezdim tozdum e kadinsal sorunlar icin hastanede bircok kez gittim yani bunlara ulasabilrimi acaba yani bu tarz konulari anlatmak kolay degil

Bu konuda bilginiz varmi diye sordum akil verin demedim

elin yobazıyla evlenmeye kalkıp buralarda dert yanıyorsan akıl da verilir kusura bakma..
evleneceğin adam sütten çıkma ak kaşık da sana carlıyor sanki. yazık.

Doktor da özel muayeneler de kürtaj durumu olduysa eğer bir şekilde gizlilik halinde pek yansıtmıyor bazıları belgelere....
Ama doktorlar tahılılı goruyor özel hastanede yaptırdıgımızı da nerden biliyorum e nabızdan

Emin olamiyorum acaba ogrenirmi ogrenemezmi
Eşi yada kendisi polis olan birileri cevaplar birazdan. Otelde kayıt tutulur, ama bütün otellerin kayıtlarına bakması gerekir. Bunun için ciddi takıntılı olması gerek. Hastane için, e-nabız uygulaması var, orada bütün gittiğiniz muayeneler, aldığınız reçeteler var. Onda da siz kendiniz sınırlama getirebiliyorsunuz. Ama bir doktor çoğu bilginize erişebiliyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X