Ozel bilgilere ulasilirmi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bulabilir bunun için polis olması bile gerekmiyor.

Sigortalı olarak yapılan muayne ve işlemler geçer e nabız a özel muayne veya işlem asla geçmez gizli durumlar özel yapılsın :)
hayır özelde yapılan işlemlerin bir kısmı da e-nabizda görünebiliyor..hem de bazen devlet hastanelerindeki işlemlerden bile daha ayrıntılı olabiliyor

Özel hastanede geçiyor o bahsettiniz yerler biraz ya merdiven altı yada çok yüksek mevlalar ödeyip kliniğe gidilmesi yerlere olması lazım valla yapan sonucunda düşünsün yaparken sıkıntı yok ta sonrası neden bu kadar sıkıntı olur bunuda anlamam 🤔
Yok o anlamda değil ben amerikan hastanesine kardiyoloji doktoruna gittim sigorta geçmiyodu özel ödeme yaptım e nabıxda görünmüyo ama mehmet akif kalp hastanesindede doktorum var orası sigorta geçerli hastane yaptırdığım her işlem e nabızda görünüyo

Kanunen öğrenemez. Suçtur. Görevi ve yetkiyi kötüye kullanmadır. Başı yanar. Soruşturma yaparken bile izin ve resmi yazı ile talep ediliyor. Ama gayriresmi yoldan yapar mı? Bu teknolojik ortamda hersey digital veri tabanında olduğundan zor olmasa gerek.

Birkac emniyet birimlerindeki polisler kolaylikla otel,hastane... kayit girilen her veriye ulaşabiliyor. Cevik,asayis,güvenlik,trafik,... gibi birimlerdeyse goremez.

Kotu seyler yasamadim cok sukur ama bircok kisinin de yasadogi gini gecmisti sevglimle otelde kaldim gezdim tozdum e kadinsal sorunlar icin hastanede bircok kez gittim yani bunlara ulasabilrimi acaba yani bu tarz konulari anlatmak kolay degil
Canım eğer polisse zaten otele gittiğinde verdiğin kimliğin fotokopisini çekip emniyete bildiriyorlar yani o şekilde bulabilir hastane konusunu çok sanmıyorum ancak bi ecz falan tanıdığı varsa

Böyle bir şey olursa rica ederim emniyete bu adam hakkında şikayette bulunun. Bu bilgiler doktorlar ve güvenlik güçleri için toplanıyor ve kişisel veri kapsamında. Kişisel verinin keyfiyetten kurcalanması büyük suç. Rica ediyorum kadınlar böyle durumlarda şikayette bulunun ve hakkınızı arayın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X