Özel birşey mi

Atletsiz demiş onaylamışsın fotoğrafı göndermiş hoşunuza gitmiş ben sorunu anlayamadım ne özeli vesikalık çektirmiyor adam sonuçta o sırada bir selfi çekip atacak size yattığı yerden tişörtünü giymeye üşenmiş ama sizi de rahatsız etmek istememiş sormuş önden daha taze sevgilisiniz en küçük bir hareketi dahi günlerce düşünmek falan kıymetini bilin bu zamanların ben paçalarım çorabın içindeyken foto atıyorum artık

hoş değil. örtülü isen hassasiyetin olduğunu biliyor olmalıydı. dışarda bir yerde üstünü çıkarmak zorunda kalır üstüne bişey dökülür falan bunlar olabilir sonucta haram değil erkeğin üst vucudu ama seninki gözüne sokmuş resmen. bence bir daha kabul etme. tek bir olaydan kötü niyetlidir diyemem ama dikkatli ol bu konularda.

Adam cipildak fucudunu atmis ozel mi diyorsun tabiki ozel :deli:
Bence biraz zarf atmis tepkini olcmek istemis yakinda da seksulu muhabbetler acabülür benden demesi :KK53:

Ben kapalıyım o yüzden isteyemez ztn benden öyle bişey

Ne alaka?
Benim başım örtülü değil diye erkek arkadaşım(evliyim) açık foto istese atmak için müsait miyim demek oluyor bu?
Hiç sevmedim ben bu yorumunuzu..

Siz istemeye devam edin "ee hani bana? Benden isterken iyiydi" derse şaşırmayın ama..
Ayrıca başı açık kapalı farketmez. Sevgililer arasında çekim gayet normal bir olay. Olmasa tuhaf olurdu asıl..

Back
X