- 24 Kasım 2009
- 22.105
- 85.732
- 798
- Konu Sahibi Strawberry95
Ha pardon idrak edemedim bi anespri dostum
konuyla uyumlu
görsellik kazandırdı mevzuya diyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ha pardon idrak edemedim bi anespri dostum
konuyla uyumlu
görsellik kazandırdı mevzuya diyorum
İyi yakında sende bana göndersene demeler başlarHayır bana demedi öyle bir şey
Ztn dışarıdasa görüşüyorız evdede msjlalıyoruzhanim kız
belli ki hoşuna gitmiş. ama hala başkaları ne düşünür onun peşindesin. başkaları ayıp dese ne olacak?
bilmem tanır miydin ama aklıma Numan Ali Khan olayı geldi
ve bence ayıp değilse de çok saçma. ustu açık atması değil 30 yaşını geçmiş adamla online arkadaşlık yapmanız. adam gibi niyeti neyse karşılıklı gelip görüşemiyor mu sizinle? yoksa siz böyle liseli modunda devam etmekten mutlu musunuz?
sevgi ilgi ihtiyacınızı sağlıklı yoldan karşılamaya çalışın. böyle kaçamak liseli modunda sorumsuz bi online ilişkide değil Bence
Pardon öyle bir cümle göremedim ama :) oysaki son cümlem gayet net herkes herkese gonderebilir.Valla isteyen herkesten ister acik ya da kapalilik diye birseye bakmaz ki aciklar gel benden foto iste imaji mi ciziyor da kapali olunca isteyemez denmis..
Ben kapalıyım o yüzden isteyemez ztn benden öyle bişey
Elbette ister ama kapalı birinden böyle bişeyi istemek daha zor açıkcası böyle bişey için benden çekiniyo
Hoşuma gitmediğinden değil aslında hoşuma gitti çünkü özel bişey olduğunu düşündüm ve bunu benimle paylaşması hoşuma gitti yani ben böyle hissettim bu hislerim abartı mı oldu
Vücudunu göstermeyi seviyor olabilir. Sizden de karşılık bekliyor gibi geldi banamerhaba kızlar benimkisi bir dert gibi bi şey değil aslında ama aklıma çok takıldı çok merak ediyorum bu forumdada yazıcak bi yer bulamadım sizin fikirlerinizi siz benim yerimde olsaydınız ne düşünürdünüz bunu merak ediyorum sevgilimle yaklaşık 1 aydır konuşuyoruz bana bikere whatsappta konuştuğumuzda birbirimizle foto paylaşırken atletli fotosunu attı sil ama dedi sonra başka bi gün yine bi gün ondan foto istediğimde bu halde mi dedi yani atletsiz bunu dedi ben de sen bilirsin :) dedim bana yolladı kızlae sizce atletsiz foto atması özel bi şey mi ben açıkçası bakarken biraz utandımda siz olsanız ne düşünürdünüz yani kızlar herkese atletsiz foto atılır mı beni kendine yakın hissettiğini mi gösterir bu
Hoşuma gitmediğinden değil aslında hoşuma gitti çünkü özel bişey olduğunu düşündüm ve bunu benimle paylaşması hoşuma gitti yani ben böyle hissettim bu hislerim abartı mı oldu
Yavaştan açmaya çalışıyor işte.Bir tişört giymesi o kadar zor muymuş?Gidişat belliBen kapalıyım o yüzden isteyemez ztn benden öyle bişey