Özel birşey mi

hanim kız
belli ki hoşuna gitmiş. ama hala başkaları ne düşünür onun peşindesin. başkaları ayıp dese ne olacak?
bilmem tanır miydin ama aklıma Numan Ali Khan olayı geldi :KK43:
ve bence ayıp değilse de çok saçma. ustu açık atması değil 30 yaşını geçmiş adamla online arkadaşlık yapmanız. adam gibi niyeti neyse karşılıklı gelip görüşemiyor mu sizinle? yoksa siz böyle liseli modunda devam etmekten mutlu musunuz?
sevgi ilgi ihtiyacınızı sağlıklı yoldan karşılamaya çalışın. böyle kaçamak liseli modunda sorumsuz bi online ilişkide değil Bence
Ztn dışarıdasa görüşüyorız evdede msjlalıyoruz

Aranızdaki iletişimin boyutu önemli. Ama daha bir aylık flört aşamasında fazla gereksiz olmuş.
En basiti kocam evde atletle dolaşmaz, hoşlanmam o da sevmez, fazla özensiz geliyor nedense bana.

Akşamları foto atmasını neden istiyorsunuz cidden anlamadım. Hani Peri bacalarına gitmiştir bi foto atsana denir ama evde oturan adamdan niye foto istiyorsunuz? Size foto atmak için atlete kadar soyunmuyorsa demek ki evde öyle oturuyor kapıcıya tüpçüye böyle açıyordur kapıyı yani size özel olsun diye atlete soyunduğunu hiç zannetmiyorum. Ayrıca kapalıyım benden öyle foto isteyemez ne mana; aha bu açık açık foto gönderir diye bir kural yok bunu isteyecek kadar arsız adam çarşaf giyenden de ister

bu fiziksel görünümden çok çizilen imaj ve duruşla alakalıdır..

yani karşındaki kızı kaybetmekten kızdırmaktan korkan erkek böyle bişeye hemen yanaşmaz ama olursa olur olmazsa salla kafasındaysa kapalıya filan bakmaz.

Arkadaşım 23 yaşındasın neden hoşuma giden bir hareket için internette başlık açıyorsun?
Bu kadar mi kendi fikirlerinizi önem vermiyorsunuz
Bu kadar mi toplum onayına muhtaçsınız da hiç tanımadığınız insanlara fikir soriyorsunuz ?
Sizin sevgiliniz sizin ıliskiniz,
Sizin hoşunuza gitmesi yeterli neden gelmiyor ?Anlam veremiyorum ya

Hoşuma gitmediğinden değil aslında hoşuma gitti çünkü özel bişey olduğunu düşündüm ve bunu benimle paylaşması hoşuma gitti yani ben böyle hissettim bu hislerim abartı mı oldu

Evet abartı tabi. Bu özel bir durum değil çünkü. Gereksiz bana göre. Ama size göresi önemli.

Atletsiz fotonun nesi özel ki? Dinen de erkeğin göbeğine kadar olan kısmını herkes görebilir. Rahatsız olmuş olabilirsiniz ama atılan foto özel değil anlatabildim umarım..
Dile getirin rahatsızsız olduysanız. Biz ne diyelim ki herkesin ilişkisi farklı sonuçta

merhaba kızlar benimkisi bir dert gibi bi şey değil aslında ama aklıma çok takıldı çok merak ediyorum bu forumdada yazıcak bi yer bulamadım sizin fikirlerinizi siz benim yerimde olsaydınız ne düşünürdünüz bunu merak ediyorum sevgilimle yaklaşık 1 aydır konuşuyoruz bana bikere whatsappta konuştuğumuzda birbirimizle foto paylaşırken atletli fotosunu attı sil ama dedi sonra başka bi gün yine bi gün ondan foto istediğimde bu halde mi dedi yani atletsiz bunu dedi ben de sen bilirsin :) dedim bana yolladı kızlae sizce atletsiz foto atması özel bi şey mi ben açıkçası bakarken biraz utandımda siz olsanız ne düşünürdünüz yani kızlar herkese atletsiz foto atılır mı beni kendine yakın hissettiğini mi gösterir bu
Hoşuma gitmediğinden değil aslında hoşuma gitti çünkü özel bişey olduğunu düşündüm ve bunu benimle paylaşması hoşuma gitti yani ben böyle hissettim bu hislerim abartı mı oldu
Vücudunu göstermeyi seviyor olabilir. Sizden de karşılık bekliyor gibi geldi bana

Ben rahatsiz olurdum. Daha naif insanlardan hoslanirim.
Senin hosuna gittiyse bilemem. Valla benim gozumde kiromsu kasarlasmis erkek belirledi. Bir ay da ne oluyoruz derdim..

Karakter analizi yapilir bu konudan bence.
İnsanda biraz edep olmali.
Sende 23 yasindasin kuzum 31 yasindaki herifin atletli fotosundan niye hoslaniyorsun..
Yasina uygun birini bul. Atlet fotolari yollamayan. Bence. Tabi karar senin...

30 yaşını geçmiş biri için hiç özel ve ayıp değil. 1 aylık ilişkide bile bi atletli sonra atletsiz atıyorsa, onun için özel değildir. Foto attı diye kendini özel hissetmek istiyorsun ama sanmıyorum.
Senin saflığın karşısında da o kişi pek sana göre değil sanki, bilemedim :/

Back
X