• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Özel birşey mi

merhaba kızlar benimkisi bir dert gibi bi şey değil aslında ama aklıma çok takıldı çok merak ediyorum bu forumdada yazıcak bi yer bulamadım sizin fikirlerinizi siz benim yerimde olsaydınız ne düşünürdünüz bunu merak ediyorum sevgilimle yaklaşık 1 aydır konuşuyoruz bana bikere whatsappta konuştuğumuzda birbirimizle foto paylaşırken atletli fotosunu attı sil ama dedi sonra başka bi gün yine bi gün ondan foto istediğimde bu halde mi dedi yani atletsiz bunu dedi ben de sen bilirsin :) dedim bana yolladı kızlae sizce atletsiz foto atması özel bi şey mi ben açıkçası bakarken biraz utandımda siz olsanız ne düşünürdünüz yani kızlar herkese atletsiz foto atılır mı beni kendine yakın hissettiğini mi gösterir bu
Hoşuma gitmediğinden değil aslında hoşuma gitti çünkü özel bişey olduğunu düşündüm ve bunu benimle paylaşması hoşuma gitti yani ben böyle hissettim bu hislerim abartı mı oldu
Bana özel gelmedi öncekini sil deme nedeni de birinin görme ihtimali olabilir ben eşime bile foto atsam sil telefonundan telefon elden ele geziyor derim silme olayı odur da atletsiz olmak çokta önemli ya da özel gelmedi

Ov böyle bir cevap hiç beklemiyordum taşlar şimdi oturdu. Malesef dini boyutunda bir yorum yapamam. Fakat sadece sorunuzu yanitlayim ciddi anlamda özel bir durum değil herkes herkese gönderebilir :)
Valla isteyen herkesten ister acik ya da kapalilik diye birseye bakmaz ki aciklar gel benden foto iste imaji mi ciziyor da kapali olunca isteyemez denmis..

Valla isteyen herkesten ister acik ya da kapalilik diye birseye bakmaz ki aciklar gel benden foto iste imaji mi ciziyor da kapali olunca isteyemez denmis..
Elbette ister ama kapalı birinden böyle bişeyi istemek daha zor açıkcası böyle bişey için benden çekiniyo

Niye özel bişey olsunki havuza denize öyle giriliyor herkes goruyo yazın sicaktada öyle geziyo erkekler bide instagrama filanda öyle atiliyo bukadar abartmayın normal bisey

Sen empati kurup yorum yapiyorsun senin için öyle bir foto çok özel ama erkek özel olarak bakmak yerine belki cinselliğe giden yolda adım olarak görüyor olabilir. Bana özel değil amacı ne diye düşünürüm . Yaslar kaç peki

Neden sürekli foto istiyorsun ki görüşün daha mantıklı.
Ayrıca foto at diyince kafasını boyun kısmına kadar çekip atamıyor mu memesini göstermek zorunda mı yani çocuk da bi tuhaf 2-3 yıllık sevgilisi değilsin ki bu kadar rahat olsun alt tarafı 1 ay

Ayrıca foto at diyince kafasını boyun kısmına kadar çekip atamıyor mu memesini göstermek zorunda mı yani çocuk da bi tuhaf 2-3 yıllık sevgilisi değilsin ki bu kadar rahat olsun alt tarafı 1 ay
O zmn bu ayıp bişey mi sizce

Niye anlık foto isteyip duruyorsunuz ki birbirinizden bu işin sonu kötüye gider. Şahsen sevgilim ya da erkek arkadaşım bana da atletli/atletsiz foto atsa bende rahatsız olurdum.

Hiç denize falan gitmediniz mi? Hadi denizi bırakın umrede hacda bile erkekler atletsiz.
Ha siz dersiniz ki benim hoşuma gitmedi, o zaman bir şey diyemeyeceğim.

profil fotonuz konuyla uyumlu
siz de memesi dahil paylaşmışsınız :)

O zmn bu ayıp bişey mi sizce

hanim kız
belli ki hoşuna gitmiş. ama hala başkaları ne düşünür onun peşindesin. başkaları ayıp dese ne olacak?
bilmem tanır miydin ama aklıma Numan Ali Khan olayı geldi :(
ve bence ayıp değilse de çok saçma. ustu açık atması değil 30 yaşını geçmiş adamla online arkadaşlık yapmanız. adam gibi niyeti neyse karşılıklı gelip görüşemiyor mu sizinle? yoksa siz böyle liseli modunda devam etmekten mutlu musunuz?
sevgi ilgi ihtiyacınızı sağlıklı yoldan karşılamaya çalışın. böyle kaçamak liseli modunda sorumsuz bi online ilişkide değil Bence

merhaba kızlar benimkisi bir dert gibi bi şey değil aslında ama aklıma çok takıldı çok merak ediyorum bu forumdada yazıcak bi yer bulamadım sizin fikirlerinizi siz benim yerimde olsaydınız ne düşünürdünüz bunu merak ediyorum sevgilimle yaklaşık 1 aydır konuşuyoruz bana bikere whatsappta konuştuğumuzda birbirimizle foto paylaşırken atletli fotosunu attı sil ama dedi sonra başka bi gün yine bi gün ondan foto istediğimde bu halde mi dedi yani atletsiz bunu dedi ben de sen bilirsin :) dedim bana yolladı kızlae sizce atletsiz foto atması özel bi şey mi ben açıkçası bakarken biraz utandımda siz olsanız ne düşünürdünüz yani kızlar herkese atletsiz foto atılır mı beni kendine yakın hissettiğini mi gösterir bu
Hoşuma gitmediğinden değil aslında hoşuma gitti çünkü özel bişey olduğunu düşündüm ve bunu benimle paylaşması hoşuma gitti yani ben böyle hissettim bu hislerim abartı mı oldu
Önce atletli atmış bi sonrakine atletsiz. Git gide olayı genişletiyor. Ki bence atletsiz ama diye belirttiyse bilerek ve özel olsun diye atmış olabilir ve bu fotoğrafların devamı işi daha da genişleterek gelebilir. Nedense ben böyle düşünürdüm ve açıkçası beni rahatsız ederdi.

Atletsiz ama demeyip direkt atsaydı normal gelirdi. Çünkü erkekler için gayet normal, yazın çokça görüyoruz.

Back
X