Özel ders ücreti

Telefonu kapalı mesaj iletilmedi.
tühh yaa neyse ama adam garip yani çünkü karısıda senin gibi söylüyormuş hadi sana inanmıyor diyelim karısınada mı inanmıyor deli midir nedir yani. sen karısının yakını vs misin karısı neden seni korusunki :KK76:

Hiç sevmediğim , doğru olduğu içinde üzüldüğüm bir söz var.Acıma,acıncak hale düşersin...malesef iyi niyetin hiç önemsenmediği zamanlarda yaşıyoruz...

tühh yaa neyse ama adam garip yani çünkü karısıda senin gibi söylüyormuş hadi sana inanmıyor diyelim karısınada mı inanmıyor deli midir nedir yani. sen karısının yakını vs misin karısı neden seni korusunki :KK76:
Anlamıyor iste. Biz eşiyle evde konuştuk evet öyle dedi karısı sonra kocasını aradı durum bu diye. Kadının sesi titremeye başladı ne söylediyse adam. Bi iki yok dedi baktı olmuyor Tanti sen git is yerine konuş dedi. Konuştum sonuç bu.

Her ders sonu ücret almak gibi bir şart koyarsanız hiç sıkıntınız kalmaz hocam :)

Her ders sonu ücret almak gibi bir şart koyarsanız hiç sıkıntınız kalmaz hocam :)
Bu sekilde ödemeyi adam teklif etmişti sorun çıkacağını düşünmemistim ama bundan sonra ders verirsem öyle olacak. Teşekkür ederim :)

Ders ücreti dersten sonra verilmeli bence. Kızıma ders aldırıyorum parasını herzaman bir kenara ayırırım 90 dakika 90 tl. Ters bitimi hemen veririm. Mutlaka bozuk olur. Mesela hiç 100 vermem sonra karışıklık olmasın diye. Eksik de vermem bir daha ki sefere tamamlarım demem. Ne münasebet. İnsanlar emek harcıyorlar. Yazık olmuş sana. Paranı almaya çalış. Ama sen de hata yapmışsın güzelce yazsaydın bir yere.

Ders ücreti dersten sonra verilmeli bence. Kızıma ders aldırıyorum parasını herzaman bir kenara ayırırım 90 dakika 90 tl. Ters bitimi hemen veririm. Mutlaka bozuk olur. Mesela hiç 100 vermem sonra karışıklık olmasın diye. Eksik de vermem bir daha ki sefere tamamlarım demem. Ne münasebet. İnsanlar emek harcıyorlar. Yazık olmuş sana. Paranı almaya çalış. Ama sen de hata yapmışsın güzelce yazsaydın bir yere.
Haklısınız. Telefon takvimini aktif olarak kullanıyordum kaybolmasın diye onu da telefona yazdım. Arıza olabileceği aklıma gelmemişti hiç.

Back
X