Bende doğumumu orda yapacağım tahmını 20 25 gün sonra kuzenım orda yaptı 5 ay önce çok memnun kaldılar oda sezeryan ve kan takviyesi ile beraber 600 tl ödediler diye biliyorum 1 gece kaldılar şimdilik herkkes çok memnun ...
Ben mükremin beye memnunum çok ilgili bi dktr değil ama kötü de değil sorarsan anlatıyo sormazsan bişey demiyor ..sakin bi adam ama bunada sükür diyorum :=)diğeri ergün bey çorumdan gelmiş ama ben tanımıyorum kaç gün kaldı sizin daha nce kime gittiniz doktora
mükremin beye tavsiye üzerine gittim 3-4 arkadaşım onda doğum yapmıştı onlarda memnundu o nedenle gittim hastaneden çok memnunum...bu arada facebook un varsa ordakı bebeşim com da hastane ve mükremin beyle ilgili daha çok bilgi edinebilirsin bana özelden isminizi söylerseniz eklerim sizi orda bi çok arkadaş var mükremin beye ameliyat falan olanlar
bende mart ayında orda dogum yapıcam inşallah.benımde doktorum mukremıın bey guleryuzlu bır bey.bende araştırmadan gıttım ama şimdi herkesden duyuyorum mukremın beyı ben doktorumdan memnunum.dogum yapan arkadasta yazsa keşke hangı doktora gıttı hastaneden memnun kaldımı dıye.
Bende yeni hamile oldugumu ogrendim korfeze gidicem ama doktor cok onemli karar weremedim kimsenin bilgiside yok yasar bey iyi diolar bilgi alabilirseniz banada werirseniz sewinirimkonu açılalı baya olmuş ama bu yıl bu hastanede doğum yapan anne adayları varmı varsa eğer sgklı olarak ne kadar ücret ödediniz ,hangi doktoru tavsiye edersiniz,odaların konforuve temizliği nasıl ,ayrıca bazı özel hastanelerde süslemeleride kendileri yapıyorlarmış böyle imkanları varmı ?hayırlısıyla temmuzda doğum yapıcam ama hala karar veremedim
Merhaba bende muberre hanimin hastasiyim korfezde en iyi doktor die soluyorlarBen de doğumumu bu hastanede yapacağım, şu an düzce deyim. Doğum iznimi alınca Edremit körfezde yapacağım doğumu, müberra Hanım'da. Kendisini 2. Doğumumdan tanıyorum. Fakat doğumücretleri nedir. Bilgisi olan var mı acaba
Doğumlarınız nasıl geçti acaba merak ettim bende Yaşar beye gidiyorum doğumumu da o hastanede düşünüyorum gerçi sizin çocuklar büyümüş olmalı :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?