Doğuma Hazırlık özel edremit körfez hastanesinde doğum

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

HAGB

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2010
8
0
36
Ankara
ARkadaşlar acilen cevaba ihitiyacım var. Özel Edremit Körfez Hastanesinde doğum yapanınız var mı?Memnun kaldınız mı?Hastane koşulları ve fiyat politikası nasıl?Önerebileceğiniz kadın doğum uzmanı var mı?

Bende doğumumu orda yapacağım tahmını 20 25 gün sonra kuzenım orda yaptı 5 ay önce çok memnun kaldılar oda sezeryan ve kan takviyesi ile beraber 600 tl ödediler diye biliyorum 1 gece kaldılar şimdilik herkkes çok memnun ...

Benim doğuma da az kaldı.Araştırdığım kadarı ile 2 doktor var görünüyo sitelerinde( doktor mükremin bey ile doktor ergün bey ?).Acaba hangisi daha iyi ?

Ben mükremin beye memnunum çok ilgili bi dktr değil ama kötü de değil sorarsan anlatıyo sormazsan bişey demiyor ..sakin bi adam ama bunada sükür diyorum :=)diğeri ergün bey çorumdan gelmiş ama ben tanımıyorum kaç gün kaldı sizin daha nce kime gittiniz doktora

yeni taşındığım için burda bir doktora gitmedim.O nedenle bilmiyorum.Benim de 1 ay kadar kaldı.Ama araştırdığım ve dışarıdan gördüğüm kadarıyla hastane güzele benziyor.İnşalllah hizmetinden de memnun kalırız.Bende bu hastane ile yola devam edicem gibi.Edremitte bir tane daha özel hastane var araştırmadım ama dışarıdan bu hastaneye kıyasla vasat kalıyor.Mükremin beye tavsiye üzerine mi gittiniz.Ergün bey nasıl acaba?

mükremin beye tavsiye üzerine gittim 3-4 arkadaşım onda doğum yapmıştı onlarda memnundu o nedenle gittim hastaneden çok memnunum...bu arada facebook un varsa ordakı bebeşim com da hastane ve mükremin beyle ilgili daha çok bilgi edinebilirsin bana özelden isminizi söylerseniz eklerim sizi orda bi çok arkadaş var mükremin beye ameliyat falan olanlar

merhabalar. bende 6+2 haftalık hamileyim doktorum mükremin bey. bugün gittim yanına ilk muayenemdi. arastırdım öyle gittim cok insan tavsiye etti.
dogumuda orda yapmayı düşünüyorum bakalım hayırlısı

bende mart ayında orda dogum yapıcam inşallah.benımde doktorum mukremıın bey guleryuzlu bır bey.bende araştırmadan gıttım ama şimdi herkesden duyuyorum mukremın beyı ben doktorumdan memnunum.dogum yapan arkadasta yazsa keşke hangı doktora gıttı hastaneden memnun kaldımı dıye.

bende Allahın ıznıyle martın basında edremıtte dogum yapacagım doktorum julıde duran sımdı ıkı ozel hastane arasında kaldım cunku bazıları eskı hastanenın ekıbının daha oturmus ve guvenılır oldugunu soyluyo ama tabıkı konfor olarak emınımkı korfez daha ıyı ve luks ama karar veremıyorum sız neler yapıyorsunuz

konuyu açalı çok olmuş ama ben yinede bilgi amaçlı bir şeyler yazayım dedim :)

ben bu hastenede çalıştım 2 sene boyunca...

mükremin beyde çok iyi güler yüzlü ama ergün bey ankaradan gelmiş olmasına rağmen, şuan körfezde bence bir numaralı doktor oldu. doğum takibinde özelliklede özellikli ameliyatlar konusunda dalında bir numara... kesinlikle tavsiye ederim...

mükremin bey devlet hastanesinde iken böyle methedilmiyodu....özel olunca böyle oluyo demekki !!!

bende körfezde düşünüyorum müberra hanım iyi dediler bakalım hazıranda gıttıgımde memleketıme o zaman doktorla konusup karar verecegım

konu açılalı baya olmuş ama bu yıl bu hastanede doğum yapan anne adayları varmı varsa eğer sgklı olarak ne kadar ücret ödediniz ,hangi doktoru tavsiye edersiniz,odaların konforuve temizliği nasıl ,ayrıca bazı özel hastanelerde süslemeleride kendileri yapıyorlarmış böyle imkanları varmı ?hayırlısıyla temmuzda doğum yapıcam ama hala karar veremedim

Bende yeni hamile oldugumu ogrendim korfeze gidicem ama doktor cok onemli karar weremedim kimsenin bilgiside yok yasar bey iyi diolar bilgi alabilirseniz banada werirseniz sewinirim

Ben de doğumumu bu hastanede yapacağım, şu an düzce deyim. Doğum iznimi alınca Edremit körfezde yapacağım doğumu, müberra Hanım'da. Kendisini 2. Doğumumdan tanıyorum. Fakat doğumücretleri nedir. Bilgisi olan var mı acaba

Merhaba bende muberre hanimin hastasiyim korfezde en iyi doktor die soluyorlar

Doğumlarınız nasıl geçti acaba merak ettim bende Yaşar beye gidiyorum doğumumu da o hastanede düşünüyorum gerçi sizin çocuklar büyümüş olmalı :))

Doğumlarınız nasıl geçti acaba merak ettim bende Yaşar beye gidiyorum doğumumu da o hastanede düşünüyorum gerçi sizin çocuklar büyümüş olmalı :))

Kacinci haftadasin iz? Yaşar bey den mem u musunuz? Sezeryan ücreti hastanede fiyat nasıl?

34. Haftadayım Yaşar Bey e iki aydır başladım doğumu onda düşündüğüm için epidural sezeryan ücreti 1.300 gibi sanıyorum bu arada bir çok arkadaşımın tavsiyesi üzerine yaşar beye gidiyorum siz kaç haftalıksınız ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…