Özel Ensar (Avicenna) Hastanesinde doğum yapanlar

yosuntuttum

Huzur
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2009
7.375
308
363
özel ensar avicenna hastanesine gidiyorum aylık muaynelerime,orada doğum yapanlardan tecrübelerini bekliyorum...:CüvCüv:

gültepe evicennayı diyosan iki tanıdığım orda doğum yaptı biri normal diğeri sezeyan ikiside memnun ama normal olursa kendi doktorun girmiyo diye biliyorum gece sancı filan tutarsa nöbetçi doktor giriyormuş normal doğum yapan arkadaşımın dikişleri genel anestezi ile atılmış ikisindende şikayet duymadım ama ensar hastanesinin birkere adı çıkmıştı memnuniyetsiz olan insanda fazla sağdan soldan duyduğum ama bizzat şahit olmadım canım

bizzat sahit oldum canım ben orda doğum yaptım sabah doğum yaptım öğle cıkardılar hastaneden bi dahada gitmem oraya asla şimdi avcılar medicanaya gidiyorum süper bi hastane doktorumda harika bi doktor.

gültepe ensar el değiştirdi evet genelde kimse memnun değildi ama el değiştirince gercekten değişiklik olmuş.pazar cok yakınım doğum yaptı sezaryanle.memnun kaldı.

bu arada sizler yakınmı oturuyosunuz oraya ben celiktepede oturuyorum :)

ben de o gültepedeki şubesine gitmeyi planlıyorum hakkında şu an bilgisi olan varsa ve paylaşırsa sevinirim arkadaşlar:ecrin_bebek:

Selamlar;
Ben evine çok yakın olduğu için Özel Gültepe Ensar Avicenna hastanesine gidiyorum doktorum Gülcan hanım eğer ona doğumunu yaptıran muayeneye giden oldu ise düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Bende evime çok yakın olduğu için Özel Gültepe Ensar Avicenna hastanesine gidiyorum doktorum Gülcan hanım ama hiç beğenmedim birdahaki sefer Leyla hanıma gitmeyi düşünüyorum.

konu çok gerilerde kalmış ama yakın zaman da bu hastaneden dogum yapan tanıdıgı yapan varmı kızlar???

ben 10 ay önce ensar gültepede sezeryanla doğum yaptım boşu boşuna bebek kilolu denildi son anda sezeryana aldılar bebeğim 3300 kg doğdu doğum sonrası rahim içi enfeksiyonuyla buda yetmez gibi birde akciğer embolisi atlattım tam 20 gün hastalıkla savaştım neredeyse ölüyordum 2 saatte ameliyathanede narkozun yüksek verilmesinden uyanamadım doğumdan çıktığımda nefes alamıyorum dememe rağmen normaldir anestezinin etkisinden dediler meğerse emboliden dolayı olmuş.Arkaaşlar kesinlikle tavsiye etmiyorum boşu boşuna sezeryan olduğumamı yanayım enfeksiyon kapmamamı yoksa emboli atlatmama mı

konu çok gerilerde kalmış ama yakın zaman da bu hastaneden dogum yapan tanıdıgı yapan varmı kızlar???

merhaba ben esenler ensar hst.doğum yaptım 28.07.2011 de mağduruyum ayda bir sefer kontrollere gidiyordum son 1 ayım kala her hafta görmek istediğini söyledi aile hekimliğinden yaptırdığım kan tahlilini gösterdim kansızlık varmış ve bana kan iğneleri ve şuruplarını aldırdı günde 3 kere kan alıyordum daha önceden tahlil isteseydi son zamana bu kadar kana yüklenmeyecekti bende o doktor istemeden kendim sağlık ocağından tahlil vermiştim. Ayağım şiş diye tansiyon takibimin yapılmasını istedi 1 hafta tansiyonunu yaz getir bana dedi,yazdım herşey normaldi bir sorun yoktu,yüzüme baktı haftaya tansiyon aletinide getie dedi,tansiyon aletini görecekmiş bende omron koldan ölçmeli dijital dedim,olsun getir dedi (mânalı bir gülümsemeyle) 1 hafta sonra tansiyonum yükseldi neden,n, bilemiyorum sıcaklardanmı kan ilaçlarındanmı bilmiyorum,zaten doktora gidicektik tansiyon aletini görmek istemişti diyerek kontrole gittim muayene koltuğuna otur dedi 9 ay boyunca o koltuğa hiç oturtmamıştı,hep karnımdan ultrasonla muayene eden dr.doktor bile diyemiyorum cani,kasapbeni koltuğa oturtup alttan eliyle açtı kanattı,ve bana 4 cm açılmış seni eve yollayamam yatışını yapıcaz demezmi,ağrım yok sancım yok,suyum yok,nişan yok hiç bir şey yok sadece o gün yüksek tansiyon var doğum haneye aldılar ve o gün bütün hamilelere aynı şey uygulandı doğumhanede ebe kadın birini oturtup diğerini indiriyor herkese elini kolunu sokup açıyordu benim suyum yokmuş öyle dedi yahu ben suyum gelse anlamazmıyım bu 2.gebeliğim,suyum gelmedi diyorum dinlemiyorlar seni,çok ama çok zorladı beni ebe kendi eliyle 7 cm açtı ve 7cm açılan kadını koltuktan indirdi kenarda bekletti beni sıradakini aldı onada aynı şeyleri yapıyorduki (benim ayakta duacak halim yok beni ayakta köşede bekletiyor)benim suyum halen yoktu ama kanlar gelmeye başlayınca koltuğa oturttular ve ettikleri lafları ne ben söyleyim nede siz duyun ebe ayrı bir çeşit gebeleri ağlattı benim sinirlerimi bozdu zaten tansiyonum yüksek neye uğradığımı şaşırdım ben,doktor daha sonra teşrif ettiler onunda ağza alınmayacak sözleri herneyse suni sancı veriler ve zor ama çok zor bir doğum yaptım,Allah düşmanımın başına vermesin böyle bir şeyi bana şikayet et diyorlar ama kimi kime şikayet ediceksinki ilk doğumumu başka yerde yapmıştım hemde ilk doğum hep derdim böyle 10 tane çocuk doğururum diye,ama 2.si için aynı şeyi söyleyemeyeceğim daha çocuk falan istemiyorum.

hıım unutmadan şunuda ekleyim;orda personelden sorumlu birisi (uzaktan tanıdık) 1 hafta sonra eşime, ramazanda doğumla kanla uğraşmamak için böyle toplu şekilde yapmışlar.Ne acı verici bir durum şimdi bunlar müslüman dimi ramazan ayı diya ibadetlerini ediyorlar kan la uğraşmamak için doğuma 4 haftası kala,3 haftası kalan gebeleri zorla doğum yaptırıyorlar ve bu mağsum bebeler miyadı dolmadığı için ilerde akciğer rahatsızlıklarına 1.derece aday,sorumlusu kim biz vatandaş olarak ne yapıcaz.

ay cnmya cok uzuldum
10ay önce hemde
bende yakın diye oraya gidiyorum ama korktumşimdi
hangidoktorda oldu doğum?
buarada cok gçmiş olsun

ay cnmya cok uzuldum
10ay önce hemde
bende yakın diye oraya gidiyorum ama korktumşimdi
hangidoktorda oldu doğum?
buarada cok gçmiş olsun

inanmıyorum ya nasıl böyle davranırlar
doktorlarındanmı kaynaklanıyor cok uzuluyorum
cok geçmiş olsun sana canm

Bende evime çok yakın olduğu için Özel Gültepe Ensar Avicenna hastanesine gidiyorum doktorum Gülcan hanım ama hiç beğenmedim birdahaki sefer Leyla hanıma gitmeyi düşünüyorum.

selam arkadaşlar!
ben kadınlar kulübünü uzun zamandır takip ediyor gebelikle ilgili tecrübelerinizi okumak gerçekten hem keyifli hem de bilgilendirici.şuan yaklaşık 15 haftalık hamileyim bir konuya değinmek için yazıyorum.
bunca zamana kadar bende gültepe avicenna hastanesine leyla hanıma gidiyordum civarda hem bilindik hastane hemde yakın diye.20 şubat günü mutat kontrolüm vardı ilk kez eşimde muayenehaneye girdi.çok kısa muayene ediyor ağzından kerpetenle laf alınıyor.bizim ilk heyecanımız ne soracağımızı dahi bilmiyoruz doktor hanımdan aynı heyecanı duymasını beklemiyorum ama en azından bebeğimin boyutlarının normal olduğunu söyleyebilir değil mi?eşim dışarda beklediğinden beni hep içerde uzun kalıyor sanıyordu ta ki o güne kadar ama kendide şaşırdı.yine de bişey demedik.aradan 10 gün geçti 10.gün eşim tekrar kontrole gidelim ben doktordan normal bişey duymadım dedi.o gün çarşambaydı nasip olsaydı sonraki pazartesi umreye gidecektik.karnımda gaz sancısı gibi bişey vardı kontrol hakkımız var diye gittik.şikayetimin bebekle alakalı olmadığı için bişey yok dedi biz en azından ultrasonla muayene etmesini bekledik hatta söyledik.bi hafta önce gördüm bi dahaki gelişinizde bakarım deyince eşim hakkımız değil mi dedi her gelene ultrasonla bakarsam önünü ardını alamam dedi doktor.çok ukalaca konuştu bize bebek hakkında bişey söylemiyorsunuz dedik söyledim duymamışınızdır dedi nasıl duymadıysak anlamıyorum.o zaman şimdi söylüyorum duyun dedi hemde sadece suratıma bakarak son teknoloji bu galiba.oradan ayrılırken ne gergin olsakta kavgaya başvurmadık.artık gitmeyiz o hastaneye dedik.
ertesi gün çok ağır bi kanamam oldu anlatamam o korkumu o kan kaybını etrafımdakilerde ona keza öyle.
evde tektim korkudan doktoru aradım zar zor yardımcısı çıktı adımı soyadımı dün geldiğimi kanamam çok fazla doktoru verin dedim cevabı hastayla meşgul dedi.ben ne isem orada o kadar telefonda bağıra çağıra ağlamama rağmen bekletti ne yapacağımı bilmiyordumki yatayım mı ne yapayım doktor buraya gelsin demiş sağolsun.eşimi aradım işi yakın olduğundan apar topar kayınvalidemler falan hastaneye kaldırdılar bebeğimin yaşadığını öğrenmek ne demek anne olanlar anlar bu durumu yaşayanlar anlar hani çok sevdiğiniz birinin vefat haberini duyup bi de capcanlı karşınızda görürsünüz ya işte onun gibi bişey!
demem o ki ne hastaneyi ne doktoru karalamak niyetim...
her şey Rabbimden umre için her şey hazırdı o pazartesi o mübarek beldelerde olacaktık her şey nasip kendimi düşünüyor olsaydım giderdim ama bebeğim için ayağa bile kalkmamam gerekiyordu.geçtiğimiz perşembe yaşadım bu olayı eğer önceki gün leyla (özkabakçı) hanım işin inat ve maddiyat boyutunu düşünmeyim 2-3 dakikasını ayırsaydı belki fark edebilecekti.üzüldüğüm asıl konu nedir biliyor musunuz?ben o halimle ilk doktor hanımı aradım adımı dahi verdim onlarda iletişim bilgilerimde var.ona rağmen geri dönmediler.aradan bikaç gün geçince aradım yardımcısı çıktı kendisi ameliyatta olmasaydı görüşecektim.neden bu kadar ihmalkar olduklarını sordum buraya gelin demiştik diyor!
peki ben evde tek olsam kan kaybından Allah muhafaza bebeğime bana bişey olsa vicdanınız rahat edecek miydi?
olanla ölenin önüne geçilmez amenna ama olmadan ben uyarıyorum leyla hanımın yaptığı ne doktor ahlakına ne insanlığa ne de müslümanlığa sığar.
belki memnun olanlarınız vardır buraya yazmadan önce resmi mercilere de şikayetimizi belirttik ben kimsenin bir daha böyle bişey yaşamaması için başımdan geçeni yazıyorum.Rabbim şahidimdir yalan yanlış ya da abartma yoktur...
Rabbim evlat özlemi çekenleri hayırlısıyla evlat nasip etsin,evlat bekleyenlere hayırlı sağlıklı kucağına almayı nasip etsin.anne olmadan anneleri anlamak böyle birşey galiba.

selametle...

Çok çook geçmiş olsun, gerçekten de yaşadığınız tecrübe fazlasıyla üzücü. 19. haftamdayım ama 4 hastane ve 1 özel doktora gittim. Problemli bir ikili test sonucunda allak bullak oldum ve iki aydır hiçbir hastaneye gitmiyorum, dahası nereye gideceğime bir türlü karar veremiyorum. Avicennayı düşünmüyor değildim ama bu hastane hakkında pek iyi birşey duymaz oldum doğrusu. Biz ve bebeklerimiz Allah'a emanet. Hayırlı doktorlarla karşılaşırız inşallah. Paylaştığınız için teşekkür ederim kendi adıma.

Allah razı olsun hurin.inşallah bebeklerimizi hayırlı sağlıklı bi şekilde kucağımıza almak nasip olsun. her halukarda Rabbimize emanet tedbir bizden takdir Allah'tandır.hala üzerimden atamadım rüyalarıma giriyor hala o günkü yaşadıklarım.bebeğimin sağlığı sıhhati yerinde olsunda bu da atlatılır.hiç bi test yaptırmadım bebeğim rahatsız olmasın diye.sadece tam kan sayımı yaptırdım.bol bol dua edin size bir kitap tavsiye edeyim "her anneye lazım/dua ve bilgi hazinesi" bu kitap a dan z ye bizler için hemde moral bulursunuz.rahatsızlandığım gün fatih medical park'a gittim orada devam etmeyi düşünüyorum.Rabbim hepimizi hayırlı insanlarla karşılaştırsın inşallah.

Ben de evime yakın ve doğum fiyatları uygun diye bu hastaneyi düşünüyordum ama yazılanları okuduktan sonra muayeneye gitmeyi bile düşünmüyorum Allah düşürmesin buraya. Medipol Sema Ovalı ya da Medical Park Bahçelievler'i istiyorum ama bakalım onlar da evime çok uzak ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…