- Konu Sahibi yosuntuttum
-
Ben de evime yakın ve doğum fiyatları uygun diye bu hastaneyi düşünüyordum ama yazılanları okuduktan sonra muayeneye gitmeyi bile düşünmüyorum Allah düşürmesin buraya. Medipol Sema Ovalı ya da Medical Park Bahçelievler'i istiyorum ama bakalım onlar da evime çok uzak ya
Merhaba yenı uyeyım henüz 6 haftalık hamıleyım avıcenna ya gıdıp gitmemekle kararsızım evime yakın dıye düşündüm ama nasıl bir hastane daha once leyla hanıma gıtmıştım farklı bır sebepten cok ılgılenmıstı acaba gebelik takıbı ve doğumla alakalı bu hastaneye gitmekle iyimi ederim lütfen cevap verın :) teşekkürler
Merhaba yenı uyeyım henüz 6 haftalık hamıleyım avıcenna ya gıdıp gitmemekle kararsızım evime yakın dıye düşündüm ama nasıl bir hastane daha once leyla hanıma gıtmıştım farklı bır sebepten cok ılgılenmıstı acaba gebelik takıbı ve doğumla alakalı bu hastaneye gitmekle iyimi ederim lütfen cevap verın :) teşekkürler
Merhaba 13 haftalık hamileyim Bende 2 kere Avicenna Gültepe de Gülcan hanıma gittim doğumu orda yapıp yapmamak konusunda çok tereddütlerim var napıcam bilmiyorum doğum ücretleri uygun diye orayı tercih ettim.Yorumları okuyunca aklım daha da karıştı((
Dediğim gibi hastane o kadar kötü değil fiyattan dolayı diyorsan bu iki doktordan şaşma hatice hanım ve Alparslan bey doktorunla konuş mutlaka süreçleri bu iki doktor işinde iyi gerçekten ama yinede sen bilirsin sadece doğumumda nöbetçi olan ebeler biraz vurdumduymazdı onun dışında öyle veya böyle doğum yapıyorsun bak bu iki doktor normal doğumcu normal ise sana sezeryan demezler doktorunu bu ikisinden seç ve hastane hakkında konuş onunla kafandaki soru işaretlerini gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?