Özel Ensar (Avicenna) Hastanesinde doğum yapanlar

selamlar...

slyvia ve hurin sizlerin son iki ay kadar kalmış hastane seçimleriniz nedir acaba?mesaj sayım yeterli olmadığından özelden soramıyorum.inşallah hayırlı şekilde doğum gerçekleşir sağlıklı şekilde kucağımıza alırız yavrularımızı inşallah

1 kere 32. haftada çalışabilir raporu almak için gitmiştim leyla hanıma çok ilgili ve çok sıcaktı. çok şaşırdım yazılanları okuyunca.
medical park bahçelievlerde doğum yapacağım haftaya kısmetse hatta eşimle dedik ki çok fazla fark var arada avicennaya mı gelsek doğuma.
iyi ki değiştirmemişim fikrimi....

gültepedeki hastanesine gittim .

gitmez olsaydım. sadece evime yakın diye tercih ettima ama devlet hastanesinde bile bu tarz sorumsuzluk ev rahatlık yoktur.

randevu ile çalışmıyorlar zaten. bir kere telefona çarak gittim gülcan hanım orada mı diye. evet burada. bir gittim doktor yok. acil bir işi çıkmış gitmiş.

tamam olabilir. başka bir doktora yönlendirdiler. suratsızın teki. kadın bana diyor ki düşük tehliken var. dinlenmen lazım, birde üstüne grip olmuşum.

ee bana rapor verin diyorum, rapor veremem . neden veremezsin, veremem işte. anlamadım gitti. kadınla kavga ettim. adını bile hatırlamıyorum

o kadar ki sinirlendim. Gülcan hnm ın odasının yanındaki oda da hemen. geçen hafta cumartesi rutin kontrol için gittim. gülcan hanım karşıda oturuyormuş.

gecikecekmiş biraz. tarfiğe takılmış. 1 saate ancak gelirmiş. o zaman erken çıksın kardeşm evinden. o yüzden büyük konuşmayayaım artık gitmem.

türkiye hastanesinde mehtap hanıma gittim. sormadan anlattı herşeyi. gayet güzelde ilgilendi. güleryüzlü bir bayan değil. ama işini iyi biliyor. bana da şirinlik yapacak biri lazım

değil zaten. işini yapsın, beni bilgilendirsin yeter. gültepenin fiyatları çok uygundu ama böyle bir hizmetide haketmiyorum . ne olursa olsun para veriyoruz.

birde çok normalmiş gibi yaklaşık bir saat bekleyin yoksa başka doktor baksın size.

yok böyle bir hizmet. daha da gültepe avicennaya gitmem

Ben de 7 ay önce Gültepe avicennada suni sancıyla normal doğum yaptım, leyla hanımda. çok memnunum. hem ebelerden hem de doktorumdan. Allah razı olsun

Bende gültepe avicenna hastanesıne gıdıyorum kontroller için fakat benım doktorum hatıce hanım yıne de endişelenmedim değil hastaneyı mı değiştirsem ne yapsam

Zaten korkuyorum da hanı normal doğum ıstıyorum aceba bu hastane sezaryan mı yapmak ıster kolayına kaçmak ıcın

Avrupa yakasın da SGK ile anlaşması olan özel hastane bilen var mı canlarım

Merhaba yenı uyeyım henüz 6 haftalık hamıleyım avıcenna ya gıdıp gitmemekle kararsızım evime yakın dıye düşündüm ama nasıl bir hastane daha once leyla hanıma gıtmıştım farklı bır sebepten cok ılgılenmıstı acaba gebelik takıbı ve doğumla alakalı bu hastaneye gitmekle iyimi ederim lütfen cevap verın :) teşekkürler

Ben orda doğum yaptım hep hatice hanıma gittim eli çok hafif muayene ederken falan hiç hissetmemiştim fakat benim doğumda o yoktu Alparslan Demir girdi şansa kalmış bişey kendi doktorunun doğuma gelmesi benim doğum başladığında nöbetçi olarak Alparslan bey vardı Hatice hanımı istedim ama ekstra ücret ödeme durumu vardı ben normal doğumla girdim sezeryanla çıktım bu iki doktoruda tecrübe ettiğim için öneririm yalnız şöyle bir durum var ki ebelerden hiç mi hiç memnun değilim sancım var 4 cm açılma olmuş muayene etmeden ahkam kesti tek başına bıraktılar beni yürümeme bile izin vermediler ilk doğumum yani ıkınmam gerekiyormuş ben aksine kendimi sıktım hiç yardımcı olmadılar hemşirelerde öyle bebek emzirmeyi bilmiyorum bi yardımcı olmadılar kimsem olmadığı için çok sıkıntı çektim

Hastane o kadar kötü değil bende evime yakın olduğu için vede akrabam orda doğum yaptı diye tercih ettim akrabam memnundu mesela hastane personelinden ama bana böyle denk geldi her insan bir olmaz sonuçta iyisi de var kötüsü de sadece hastanenin bir kuralı var doğumhaneye girdin mi yalnızsın ebeler ve sen aileni almıyorlar başka merak ettiğin bir şey varsa sor mutlaka fiyatlar vs

Merhaba 13 haftalık hamileyim Bende 2 kere Avicenna Gültepe de Gülcan hanıma gittim doğumu orda yapıp yapmamak konusunda çok tereddütlerim var napıcam bilmiyorum doğum ücretleri uygun diye orayı tercih ettim.Yorumları okuyunca aklım daha da karıştı ((

Dediğim gibi hastane o kadar kötü değil fiyattan dolayı diyorsan bu iki doktordan şaşma hatice hanım ve Alparslan bey doktorunla konuş mutlaka süreçleri bu iki doktor işinde iyi gerçekten ama yinede sen bilirsin sadece doğumumda nöbetçi olan ebeler biraz vurdumduymazdı onun dışında öyle veya böyle doğum yapıyorsun bak bu iki doktor normal doğumcu normal ise sana sezeryan demezler doktorunu bu ikisinden seç ve hastane hakkında konuş onunla kafandaki soru işaretlerini gider

Çok teşekkür ederim.Alparslan bey artık orada değil maalesef Hatice hanım var o da çok yoğun.
Hastane sanki özel değil devlet hastanesi gibi..

canım Gülcan hanım ilk zamanlar benm doktorumdu ama değiştirdim çunku adam gibii muamelesi guler yüzü yok sağolsun. Leyla hanımdan acaip memnun kaldım. Allah razı olsun

konu çok gerilerde kalmış ama. Güncel olarak deneyimleyen varsa yazabilir mi Gültepe Avicenna için. Eski yorumları okuyunca açıkçası kararsız kaldım. Muayene ve doğum için Leyla ve Hatice hanımı araştırıyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…