Ben başta nefiZe hanıma gittim yine bu sitetedeki yorumlar üzerine. Kendisi iyi bir insan güler yüzlü. Ama herşey bukadarla bitmiyo maalesef. Kadın olduğu için ilgi fazla. Birgün çok rahatsızlandım ve kendisini arayıp gittim bana çok yoğun olduğunu beni alamayacağını gidip diğer kadın doğumculara sormamı uygunlarsa onların görmesini tavsiye etti. Ben de mecburen kabul ettim ve sormaya koyuldum. Doğal olarak başka bir dr'a giriş yapmış hastayı kimse kabul etmez. Dr sizi almak zorunda dediler. Tabi ayakta duracak halim yok ve sinirden oturup ağladım. Öğle arası nihayet bana baktı. Ben de aptallık ki sırf bayan diye devam ettim. Daha sonra kendisi izin alıp 1 aylığına ayrıldı ben de mecburen başka dr a gittim yine aynı hastanedeki cengiz sağıroğlu'na. İlk usg de farkı anladım. Ve bana birsürü bebeğime ilgili evrak verdi. Tüm usg sonuçlarını. Ama nefize hanım o güne kadar bana hiç bir şey vermemişti. Bebeğimin cinsiyetini söyledi. Ayrıntılı usg yapan tek dr olduğunu duymuştum. Sonraki usg için yine kendisine gittim ve bu doğuma kadar böyle devam etti.. Ben hemşireyim eşimde dr. Biz cengiz beyden memnun kaldık ve bir dr da olması gereken herşey fazlasıyla var. Hastaneye gelince kadın doğum ekibi ve servis hemşireleri Gerçekten çok harika insanlar. Doğumda çok yardımcı ve alakalı davrandılar. İşlerinin ehli hepsi. Çok güler yüzlüler. Odalar lüx. Hastaneden de dr'umdan da çok memnun kaldım...