Özel Gaziosmanpaşa Hastanesi'nde Jin.Op.Dr.Hüseyin Mutlu

demas

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2010
9
0
36
İstanbul
Kesinlikle çooooooooooook iyi bir doktor.Ben çok memnun kaldım doğum sancılarım başladı diye haber verdim ve bana hastaneye gidin geliyorum dedi. Hiç bekletmeden hemen geldi ve çok ilgiliydi doktor arayan herkese tavsiye ediyorum ayrıca eşi de doğum fotoğrafçısı
Burada bir kez daha teşekkür ediyorum kendisine Çok teşekkür ederim ilgi ve alakanıza Hüseyin Bey.
Herkese de tavsiye ediyorum çünkü çok iyi bir doktor

merhabalar.ben de yakınlarda hüseyin beyin muayenehanesine gitmek istiyorum.3 kere bebeğimi kaybettim,bundan önce gittiğim doktora gitmek istemiyorum artık.sizin problemli bir gebeliğinizmi vardı ve de muayene ücreti ne kadar.bildiklerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

Hüseyin Bey Gop özel hastanesinde çalışıyor.Benim infertilite sorunum vardı ama sizin gibi olan hastalarda var benim eşimin akrabası o da oraya gidiyor şu an tedavide.Muayene ücreti ssklı 75 milyon.Ama kesinlikle tavsiye ediyorum inşallah en kısa zamanda sonuç alırsınız haberdar ederseniz sevinirim.

Bende Hüseyin Mutlu'nun hastasıydım. Hamileliğimin ilk gününden itibaren ona gittim. Ama özel muayehanesine. Mecidiyeköy'de yeri. Orada muayene ücreti 150 TL. İlgili ve cidden bilgili bir doktor. Doğumumu da Özel Gaziosmanpaşa Hastanesi'nde yaptı. Hastane zaten 4x4 lük. Doğumum onun sayesinde çokkk kolay oldu. 15 dakikada oldu. Özel muayehanesine gitmek isteyen olursa web adresinden telefonlarını ve adres tarifini alabilirler. Maya Klinik

ben pekte memnun kalmadım kendisinden. 3-4 sefer gittim. pek ilgili değil bişey sorarsanız lütfedip cevap veriyor. kendisinin karşısındakini bilgilendirme gibi bir derdi yok . sorarsan söylüyo.ikinci hamileliği olanlar konuyla ilgili tecrübeleri vardır ama ilk hamileliği olanları bilgilendirmek gerektiğini düşünüyorum. hatta ters bir uslubu var diyebilirim. tekrar gitmeyeceğim. yeni doktor arayışındayım. . daha sevecen ve ilgili bir dr bulabilirsiniz oraya verdiğiniz parayla. insan dr a ister istemez biraz gergin gidebilir acaba sorun var mı acaba ters giden bi durumla karşılasacak mıyım diye . karşısındaki dr un biraz hastasını rahatlatması gerektiğini düşünüyorum.

ben pekte memnun kalmadım kendisinden. 3-4 sefer gittim. pek ilgili değil bişey sorarsanız lütfedip cevap veriyor. kendisinin karşısındakini bilgilendirme gibi bir derdi yok . sorarsan söylüyo.ikinci hamileliği olanlar konuyla ilgili tecrübeleri vardır ama ilk hamileliği olanları bilgilendirmek gerektiğini düşünüyorum. hatta ters bir uslubu var diyebilirim. tekrar gitmeyeceğim. yeni doktor arayışındayım. . daha sevecen ve ilgili bir dr bulabilirsiniz oraya verdiğiniz parayla. insan dr a ister istemez biraz gergin gidebilir acaba sorun var mı acaba ters giden bi durumla karşılasacak mıyım diye . karşısındaki dr un biraz hastasını rahatlatması gerektiğini düşünüyorum.

cnm bende gop cıvarı oturuorum fakat gıtmedıgım doktor kalmadı en sonunda suan avrupa şafak gop a gıdıorum murat önal beye kendısı cok ılgılı ne sorsanda cvp verır ayrıca doktoru beklerken cocuk doktoruna bebıslerını getıren aılelerdende edındıgım bılgılere göre kendısı dogum konusundada cok ılgılı ve bılgılı bı doktor..baska bı hastanede hemsıre tanıdıgım olmasına ragmen orayı degıl bu hastaneyı sectım hem hastane olarakta temız guzel bır hastane hem dogum ucretlerıde normal duzeyde sıddetle tavsıye ederım bu arada normal dogum 400 tl sezayen 750 tl

cnm bende gop cıvarı oturuorum fakat gıtmedıgım doktor kalmadı en sonunda suan avrupa şafak gop a gıdıorum murat önal beye kendısı cok ılgılı ne sorsanda cvp verır ayrıca doktoru beklerken cocuk doktoruna bebıslerını getıren aılelerdende edındıgım bılgılere göre kendısı dogum konusundada cok ılgılı ve bılgılı bı doktor..baska bı hastanede hemsıre tanıdıgım olmasına ragmen orayı degıl bu hastaneyı sectım hem hastane olarakta temız guzel bır hastane hem dogum ucretlerıde normal duzeyde sıddetle tavsıye ederım bu arada normal dogum 400 tl sezayen 750 tl

muayene ücreti ne kadar acaba bilgi verirmisiinz.

Ben Eyüp te oturuyorum yakın olduğum için gop hastanesine gitniştim hüseyin mutlu ya.. Hiç memnun kalmadım siz bir şey sormadan bilgilendirmiyor önemsemiyor sizi pek havalarda..Kesinlikle tavsiye etmiyorum işini doğru yapan biri değil...

Ben Eyüp te oturuyorum yakın olduğum için gop hastanesine gitniştim hüseyin mutlu ya.. Hiç memnun kalmadım siz bir şey sormadan bilgilendirmiyor önemsemiyor sizi pek havalarda..Kesinlikle tavsiye etmiyorum işini doğru yapan biri değil...

tam dokuz yıl doktor doktor gezdik tekzen çamlıbel,cevat babuna,bursadan yalçın kimya düzce prof.oğuz yücel hep profları dolaştık düzensiz kanamalar ve sürekli düşüklerle günlerimiz geçti.En son hüseyin mutluya gittik onun tedavisi sonucu dünya tatlısı bir kıza kavuştuk. Allah ondan razı olsun telefon ettiğimizde bile 24 saat hep bizimle ilgilendi cevapları aldık.Doğumu da gaziosmanpaşa hastanesinde yaptık.Çevremde herkese tavsiye ediyorum.

gerçekten dediğim dedik bi dr korkutuyor insanı ama bilgisi süper lütfen biraz daha bilgi verirmiisniz hüseyin mutlu ile tecrübelerinizi paylaşırmısınız??????????

Bu doctor hakkinda o kadar olumsuz sey duydum ki anlatamam sizlere. Etrafimdaki herkes cok ukala oldugunu, ilgisiz davrandigini vs. soylediler...

Fakat gelin gorun ki ben oyle dusunmuyorum!
Hamileligim sorunlu geciyor, kanamalar, erken dogum riski, tansiyon problem, seker vs...
Kisaca ne ararsaniz bende mevcut suan ve diken uzerinde oturuyorum desem yeridir.

Doktorum Huseyin bey gercekten mukemmel bir insan. Beni panikletmeden herseyi anlatiyor.
En ufak telefonlarima cevap veriyor, gece yarilarinda "tansiyonum cikti" diye aradigimda, sakin olmami telkinliyor.
Cep telefonu veya ofis (muayenehane) farketmeksizin, hepsinde Huseyin Bey'i bulabiliyorsunuz.
Bana ilk gittigim gunden bu yana hic bir sekilde ukalaca davranmadi, fakat davransada hakkidir.
Tecrubesi ve alandaki basarisi zaten tartisilamaz.
Internette teferruatli arastirmanizi tavsiye ederim.
Her doktor herkese hitap edecek diye bir durum yok, fakat bir dusunun derim.
Ben simdilik cok memnunum doktorumdan, insallah dogumdan sonra da ayni duygulari besliyor olurum.
Esim de benimle ayni fikirde, her randevumuza esimle beraber gidiyoruz.
Efendi, saygili, espirili ve her soruya yanit veren bir insan...
Benim tavsiye edebilecegim bir doktor..

Bu doctor hakkinda o kadar olumsuz sey duydum ki anlatamam sizlere. Etrafimdaki herkes cok ukala oldugunu, ilgisiz davrandigini vs. soylediler...

Fakat gelin gorun ki ben oyle dusunmuyorum!
Hamileligim sorunlu geciyor, kanamalar, erken dogum riski, tansiyon problem, seker vs...
Kisaca ne ararsaniz bende mevcut suan ve diken uzerinde oturuyorum desem yeridir.

Doktorum Huseyin bey gercekten mukemmel bir insan. Beni panikletmeden herseyi anlatiyor.
En ufak telefonlarima cevap veriyor, gece yarilarinda "tansiyonum cikti" diye aradigimda, sakin olmami telkinliyor.
Cep telefonu veya ofis (muayenehane) farketmeksizin, hepsinde Huseyin Bey'i bulabiliyorsunuz.
Bana ilk gittigim gunden bu yana hic bir sekilde ukalaca davranmadi, fakat davransada hakkidir.
Tecrubesi ve alandaki basarisi zaten tartisilamaz.
Internette teferruatli arastirmanizi tavsiye ederim.
Her doktor herkese hitap edecek diye bir durum yok, fakat bir dusunun derim.
Ben simdilik cok memnunum doktorumdan, insallah dogumdan sonra da ayni duygulari besliyor olurum.
Esim de benimle ayni fikirde, her randevumuza esimle beraber gidiyoruz.
Efendi, saygili, espirili ve her soruya yanit veren bir insan...
Benim tavsiye edebilecegim bir doktor..

Merabalar. Ben de gop hastanesine gidiyorum ama domtorum huseyin mutlu degil. Sizin neden kanamalariniz oluyor sebebi ne ve kacinci haftadasiniz acaba. Ben de riskli bi gebelik geçiriyorum. Fikir almak isterim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merabalar. Ben de gop hastanesine gidiyorum ama domtorum huseyin mutlu degil. Sizin neden kanamalariniz oluyor sebebi ne ve kacinci haftadasiniz acaba. Ben de riskli bi gebelik geçiriyorum. Fikir almak isterim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben 32. haftamdayim. Benim kanamalarim aslinda strese bagli, yani biraz uzucu ve zor gunler gecirdim.
Bu da tabii ister istemez hamileligimi etkiliyor.. Bebegimde herhangi bir SIKINTI yok cok sukur, kilosu iyi, sagligi yerinde hamd olsun.
Fakat benim plesenta biraz asagiya inmis, bu agir kaldirmamdan falan kaynaklanmiyor, cunku hic agir kaldirmadim.
Kendimi de hic yormamaya calisiyorum, ama olacagi varmis diyorum artik.
Pleasenta asagida oldugu icin, cok uzun sure ayakta kalmam veya uzun sure yuruyus yapmam kanamalara sebebiyet verebilirmis.
Doktorum boyle soyledi, o yuzden bende istirahatteyim. Annem bende kaliyor o herseyime kosturuyor sagolsun.

Riskli gebeliklerde bence yapilabilecek en guzel sey, pozitif seyler dusunerek bol bol dinlenmek.
Insallah sizin de gebeliginiz bundan sonra rahat gecer ve bebeginizi saglikla alirsiniz kucaginiza.
Benim son gunlerde bel agrilarim had safhada, gece uykularim yok, zor gunler geciriyorum.
Rabbim tum anne adaylarina yardim etsin insallah...

Hüseyin Bey benimde doktorum kendisinden fazlasıyla memnunum gop hastanesinden gecen hafta ayrıldı ve merter ihtiyac a gecti kontrolunde eger benimle devam eymek istemezsen burada baska doktoru tavsiye ederim dedi ben nerede olursa olsun onunla devam edecegim çünkü iki düşügümden sonra onunla bebegim daha güzel iletliyor ona gitmeden önce bir sürü doktor denedim ve olumsuzdu eşimşe gidiyoruz ve cok memnunuz

Kesinlikle çooooooooooook iyi bir doktor.Ben çok memnun kaldım doğum sancılarım başladı diye haber verdim ve bana hastaneye gidin geliyorum dedi. Hiç bekletmeden hemen geldi ve çok ilgiliydi doktor arayan herkese tavsiye ediyorum ayrıca eşi de doğum fotoğrafçısı
Burada bir kez daha teşekkür ediyorum kendisine Çok teşekkür ederim ilgi ve alakanıza Hüseyin Bey.
Herkese de tavsiye ediyorum çünkü çok iyi bir doktor

Arkadaşlar merhaba ben hamilelik Öncesi bir doktorla görüşmek istitorum ama tavsiye üzerine gitmek istiyorum Gaziosmanpaşa veya sultangazi civarında hangi hastaneleri önerirsiniz acaba

Back
X