merhaba arkadaslar,oyle doldum tastimki artik ,buraya yazmak istedim.
5 yillik evliyim.ne dogum gunu ne evlilik yildonumu ne anneler gunu ne dogum hediyesi hic birini kutlamayan bi ese sahibim.
evlenmeden once suprizler yapan ,haftada 2 kere ciceklerle beni karsilayan adam sanki o degildi.simdi bunlardan hicbirini gormuyorum.bu tur gunlere onem verdigimide cok iyi bilir kendisi.
sorucaksinizki sen ne yapiyosun diye,ben bu 5 sene icinde ozel gunlerini kutladim ama baktim o yapmiyor bisi ,artik bende yapmiyorum.
her ozel gunlerde küs oturuyorum ,gene bisi yok gene bisi yok.parasi olmasa anlicam alamadi diye dusunucem.aslinda bisi almasin dile getirip kutlasin ona bile raziyim.
kendimi degersiz onemsiz bi hic gibi hissediyorum.nefret ediyorum uzaklasiyorum kendisinden .bunu bile bile niye bu davranislar.baristigimda hicbisey olmamis gibi davranmasindan cok sıkıldım artik.
degismicegini kabul etmelimiyim artik,yoksa varmi bi yolu
yok valla lafta soksam tìk yok benimkindeBenim eşimde evlenmeden once com supriz yapardı. Evlendikten sonra yolk. Hersey tavlayana kadar mış..
Ama ben dile getire getire laf soka soka bir sekilde yaptırıyorum :)))
Ama tabiki kendiliginden yapmasını istiyorum.
Bu sekilde de ne önemi oluyor ne özellikligi...
farkettigim biside yok aslinda icinden gelmedigine kanaat getirdimEvlendikten sonra cepte mi gördü? niye bıraktı ki kutlamaları ? Bir sey mi oldu farketmediginiz ?
haklisin aslinda ama ne bilim .oglusumun eline bi cicek verse hic fena olmazdi .Doğum günü evlilik yıl dönümü tamam da anneler günü nedir ya? Sen benim annem misin? Diyen kocama düşündüm düşündüm şu cevabı verdim.. Haklısın:) aman özel günler bitmez anacım boşver:)
ilk evlendigimiz yillarda borc oduyoduk paramiz zar zor yetiyodu.ama simdi oyle zor durumumuzda yok.icindekiler olmus bitmis sanirim.bence anneler günü kutlamasını eşlerden beklemek anlamsız, zaten özel günler, çoğu erkeğe zul geliyor bir de anneler günümü de kutlasın diye beklemek anlamsız ama en azından doğum günü kutlayabilir, bi çiçek pasta eline yapışmaz sanırım
hic yukarda yazdiklarini yuzune soyledin mi peki m? Yoksa içten ice mi kizdin hepfarkettigim biside yok aslinda icinden gelmedigine kanaat getirdim
Öyle tabi ama işte erkekler kadınlar gibi maaaaaleseff ince düşünemiyor... İnanın çok şey bekliyoruz onlardan.. Erkekler düz mantıktır.. Şunu bi anlasak biz de dertlenmicez ama işte.. Kadının zekasına yetişemez onlar.. Mesela babalar gününde baba oğul reyonunda gömlek pantolo takımı almıştım bem geçen sene bayramda giyersiniz diye:) çok da tatlo olmuşlardı :) napcan bacım idare etcen artık:) bu modeller böyle:)haklisin aslinda ama ne bilim .oglusumun eline bi cicek verse hic fena olmazdi .
ilk evlendigimiz yillarda borc oduyoduk paramiz zar zor yetiyodu.ama simdi oyle zor durumumuzda yok.icindekiler olmus bitmis sanirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?