özel gün bilmeyen eş

eşim çok romantiktir. 4 yıl sevgilik 9 yıllık evlilik 13 yıldır hiç atlamazdı özel günleri. hamileliğimde bile anneler günümü kutlamıştı. 1.5 yıl önce kızımızı kaybettik. özel günde neymiş hiç umurumuzda değil artık. evlilik yıldönümüymüş, sevgililer gününymüş, d. günüymüş vs. anılmaz bile evimizde. anneler günü bugün sarıl öp çocuğunu daha güzel hediyemi olur. kızımın yanından geldim, onun yerine buz gibi m.taşını öptüm. lütfen elinizdekinin kıymetini bilin üzmeyin birbirinizi, çünkü giden geri gelmiyor.

hahaha gercekten romantik bi esiniz varmis.
evet iyi bi es iyi bi baba aaslinda ama yyetinmeyimi bilmiyorum nee

cookkk haklisinn arkadasim.hatta bende senin gibi dusunenlerdenim ama gel gorki boylee beni ilgilendiren gunlerde, bu dusuncemden siyrilip gidiyorumm
herseyin basi huzur saglik gerisi bosmus

geecen hafta evlilik yildonumumuzdu hic biso yapmadi ,bende yapmadim tabiki.ama cenem durmadi soylendim durdum
neyse dedim anneler gunu var telafi eder belki ama gene yok gene yokkk

öyle düşünme canım ya, çoğu erkek gerçekten umursamıyor yoksa seni sevmediğinden olduğunu sanmıyorum, erkekler kadınlar kadar ince fikirli değil malesef
keske bizim gibi ince nazik olsalar,hiccc boyle konular acilmazki ,erkeklerin sevgi gostergesi nasi bisi cok merak ediyorim.ozel gunler disinda ztn gostermiyolarki
ah ahh nerde dusunceli oldugu gunler acaaba

hahaha gercekten romantik bi esiniz varmis.
evet iyi bi es iyi bi baba aaslinda ama yyetinmeyimi bilmiyorum nee
bazen etrqfimdakilere bakiyorum esi tektaslar kolyeler cicekler alan kadinlarin cogu mutsuz olabiliyor demek ki mutluluk esinin hediye getirmesinde degil diyorum beni gorunce gozlerinin ici parlayan ben zorlamadikca beni geride birakipta arkafaslariyla cay icmeye bile gitmeyen bir esim var hayattaki tek gayesi benimle bir cuma gunu yatip pazar aksama kadar uyumak olan bir insan daha ne isteyim
cok guzel bir yerde cok guzel bir evlilik teklifi aldim ama yaptigi teklifi degil benim isten cikmami saatlerce bekledigini anlatiyorum herkese.
ben yetiniyorum mutluyum bence sende bunu bir dene

canim basiniz saolsunn
benimde dert ettigim seye bak.kendimden utandim simdi
bende kizip hayiflanmak yerine .hazirladik bebisimle gittik pastanede yedik ictik birlikyr vakot gecirdik eve geldik.ama evde babayi bulamadik ,tavirli sanirim bize

ne sanlisin allah mutlulugunuzu hic bozmasin insallah
evlilik teklifim bile yokkk diyip dahada kendimi yerden yere atasim geldii

Sadece Doğum günümü ve evlilik yıldönümünü kutlasın isterim. 10 gün önceden telefonuna hatırlatma vs koyuyorum. Gecen sene darbe girişimini bahane etti , bu sene neyi bahane edecek bakalım
Allahtan çocuklarınartık aklı eriyor da onların zoruyla bişeyler yapıyor şimdi

ne sanlisin allah mutlulugunuzu hic bozmasin insallah
evlilik teklifim bile yokkk diyip dahada kendimi yerden yere atasim geldii
bende diyorumki iste evlilik teklifim var ama insanlara bana nekadar satafatli bir evlilik teklifi yaptigini degilde is yerimin karsisinda bir cafede bir sandalyenin ustunde saatlerce oturuo beni bekledigini anlatiyorum hayatina katmak icin bekledigi insan sensin kafan kadar tek tas bile o tadi vermiyor

Özel günleri esiniz tüm israrlariniza rağmen kutlamiyor, siz de inatla kutlasin mi istiyorsunuz? Ve kutlanmadigi için üzülüyor musunuz? Çözüm basit. Tüm özel gunlerinizde çalışıyorsanız maasinizla calismiyorsaniz Eşinizin kartıyla kendinize hediye alın ve o gün yemek ismarlayin

aksam cicek almis ,pasta almis gelmis
yahu adam bunu niye ben surat asmadan once yapmadin.simdi ne anlami kaldi.him saol dedim gecti gitti.zoraki sirf beni susturmak icin yapilan bi eylem.neyse saglik olsun dedim kendimce.
sukurler olsunki anneyim evladim yanimda kokusuni duyuyorum.esimin tavirlari hic umrumda degil artik.
boyle kabul etmeyi ve boyle kendimi mutlu etmeyi ogrenemem lazim

Parası varsa muhtemelen o paradan sendede vardır ki kendi hediyen kendin al ben öyle yapiyorum

Benim esim sevgiliyken de bu gunlere onem vermiyordu. Simdi de oyle ben alisigim uzulmuyorum da. Ama en azindan dogumgunu kutlayabilir. Bukadar umursamaz olmasi iyi degil bence.

Önemli olan normalde nasıl bi eş olduğu.. bazıları özel günleri kutlar ama ne haltlar yer. Bende eşmde kutlamayız benm için de özel günler hiçbir anlam ifade etmez. Eğer iyi bi eş ise bunları takma derim

Ne olur kusura bakmayın ama ben de bunu anlamıyorum. Eşimle uzun bi flört dönemim olmadı. Aslında evlenmek üzere tanistirildik. Tanismamizla düğün arası 10 ay falan. Bu 10 ayda kız isteme vs hariç bir kere bile çiçek almisligi yoktur.
4 yılı devirdik evlilikte. Özel günleri asla asla asla unutmaz, hatta gereksiz ivir zivir günleri bile hatirlar. Ve ozel gun beklenmeden her icinden geldiğinde çiçek alır.
Mutevazilik edemeyeceğim ama bunun mimarı benim. Çocuk yetiştirir gibi yetiştirdim. Onun da kabiliyeti varmis, aldi. Çok da memnunum :) içinde insanlık olan her erkeğin degistirilebilecegini düşünüyorum.
Sanırım bu yüzden flort donemindr haftada 2 cicek alan adamın evlendikten sonra dogum gunu bile kutlamamasini anlayamiyorum

Ozel gunleri kutlamamak disinda kotu bir insan degilse eger bu huyuyla kabul edin esinizi. Yapacak bisi yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…