özel gün için yardımm :=))

semus06

Özletme bebeğim
Kayıtlı Üye
5 Mart 2014
1.463
1.146
198
33
merhaba kızlar 10 gün sonra 09,09,2014 te 1,ci evlilik yıldönümümüzü kutlayacagız inşallah ilk oldugu için özel bir seyler yapmak istiyorum . Dışarıya çıkmak istemiyorum bu özel günde evde başbaşa olmak istiyorum.Evdede güzel bir sofra hazırlamak istiyorum ..menü önerilerinizi (tarifleri olursa sevinirim) bekliyorum.. farklı fikirlerede açığım .. şimdiden teşekkürler :)))))

Şimdiden tebrik ederim.. Sana tavsiye menü yazıyorum sen zevkinize göre değişirsin

Yayla yada mercimek çorbası
Pırasalı kiş
Zeytinyağlı barbunya yada taze fasulye
Ispanak yatağında tavuk yada et sote
İç pilav yada şehriyeli sade pilav
Köz biber salatası
Rus salatası
İçecekler
Ve yaş pasta

Biraz bol çeşitli ama sen 2 kişilik ölçülerle yaparsan ziyan olmaz

Eşinin en sevdiği yemeklerden oluşan bir menü hazırlarsan daha iyi olur...Bide yemeğin sonuna kendi el emeğin göz nurun pastanı getirirsin..mumları beraber üflemeyi unutma :)

merhaba kızlar 10 gün sonra 09,09,2014 te 1,ci evlilik yıldönümümüzü kutlayacagız inşallah ilk oldugu için özel bir seyler yapmak istiyorum . Dışarıya çıkmak istemiyorum bu özel günde evde başbaşa olmak istiyorum.Evdede güzel bir sofra hazırlamak istiyorum ..menü önerilerinizi (tarifleri olursa sevinirim) bekliyorum.. farklı fikirlerede açığım .. şimdiden teşekkürler :)))))

Çok romantikmiş özendim valla :) Allah nice yıllar görmenizi nasip etsin :) bence damak tadınıza uygun biraz farklı yemekler tercih etmelisin şimdiden kolay gelsin :16:

hoş mum ışıklı bir masa kur :38:
nice yıllara tatlım sema'cım :123:

Şimdiden tebrik ederim.. Sana tavsiye menü yazıyorum sen zevkinize göre değişirsin

Yayla yada mercimek çorbası
Pırasalı kiş
Zeytinyağlı barbunya yada taze fasulye
Ispanak yatağında tavuk yada et sote
İç pilav yada şehriyeli sade pilav
Köz biber salatası
Rus salatası
İçecekler
Ve yaş pasta

Biraz bol çeşitli ama sen 2 kişilik ölçülerle yaparsan ziyan olmaz

teşekkür ederim canım menü güzelmiş sadece köz biber salatasını bilmiyorum onuda netten bulurum yada acıyı çok sever eşim acılı ezme de yapabilirim inşallah güzel olur :))

Eşinin en sevdiği yemeklerden oluşan bir menü hazırlarsan daha iyi olur...Bide yemeğin sonuna kendi el emeğin göz nurun pastanı getirirsin..mumları beraber üflemeyi unutma :)

öyle yapmayı düşünüyorum canım ama biraz farklı yemekler değişik seyler olursa daha iyi olur diye düşünüyorum pastayıda pastaneye yaptırmayı düşünüyordum üstüne ikimizin resmini bastırcam nası fikir ? :))

Çok romantikmiş özendim valla :) Allah nice yıllar görmenizi nasip etsin :) bence damak tadınıza uygun biraz farklı yemekler tercih etmelisin şimdiden kolay gelsin :16:

teşekkür ederim canım :)) evli değilsen allah sanada benimki gibi bi evlilik nasip etsın inşallah =)) aminnn cümlemizee :52::52::35:

Back
X