• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Özel gunlerde hediye olarak ev eşyası alma

Doğumgünü, sevgililer günü, vs günlerde size alınan hediyeler mesela mikrodalga fırın,şarjlı süpürge olsa ne dusunursunuz

sevgiliniz yada nişanlınız ise bu kişi çiçek ,takı,çanta ,parfüm yerine ev eşyası alayımda yarın öbür gün evlenince kullanırız diye düşünerek alıyor olabilir.

Bunu aslında en iyi siz bilirsiniz durumunuz iyiyse böyle bişeye gerek yok .. ama cokdandir almayi beklediyseniz o güne denk gelmesinde bi sakıncası yok bence adam da öyle dusunmus demekki sevinirsin sanmis. Bizim bi ara maddi durumumuz iyi değildi birseyler almak için aylarca bekledigimiz olmuştur esimde sürpriz yapıp o günlere denk getirmisti ee napsin adam ogune farklı bişe alsa onu alamayacak onu alsa farklı bişe alamayacak Bende hevesim kirilmasin diye öyle yapiyordu bende seviniyordum ... sonra sonra bana takı filan aldı sus eşyası filan aldı ... bende ona bu sevgililer gününde parfüm aldım maksat sevindirmek olsun diye ...

Yorumlardan anlaşılan genel olarak hediye olsun Esim dusunsun önemli olan bu öyle değil mi bence de mantıklı

İlk zamanlar olabilir de sonra ki yillarda ben kendim istiyorum ev esyasi, 1 hafta sonra dogum gunum mesela blendirim bozuldu onu alacagiz. Kiyafet, yuzuk vs . onlarda biryere kadar.

ya şimdi diyelim evde halıyı yenilemek istiyorm 350 tl lik gül demeti alacağına halı alalım derim :P
off içimde romantizmin kırıntısı kalmamış
ölmüş ölmüş

Şöyle de bir durum söz konusu oluyor
Hediyeyi alip mahcup oluyorsunuz teşekkür üstüne teşekkür edip ggözleriniz dolu dolu oluyor.Yanı ona minnet duruyorsunuz ama eşyayıkkullanacak olan tek siz değilsiniz

benim eşim evlendikten sonraki ilk doğum günümde (3 ay sonra idi) eve biblo almıştı.. 13 senelik evliyim ilk ve son oldu.. :KK70:adam hayatı boyunca hiç o kadar dalgaya alınmamıştır sanırım..

Cicek felan degilde benimde para yada altin bi hediye almasi hosuma giderdi ev esyasida olur ne guzel ise yariyo evlenince cok bisey beklemmk lazim

ya şimdi diyelim evde halıyı yenilemek istiyorm 350 tl lik gül demeti alacağına halı alalım derim :p
off içimde romantizmin kırıntısı kalmamış
ölmüş ölmüş

o ayrı.. hediye almasın o zaman evin eksiğini tamamlayalım ama illa o güne denk getirmesin..

Back
X