yengeniz özel hastanede doğum yapmak isteyebilir ama bunu sizden değil eşinden istemeli. Yani aranz iyiyse kendinizi zorlayın derim ama sıkıntıya girecekseniz devlet hastanesindede baya doğurabilir yani. Fiyatlar şehirden şehire hastaneden hastaneye değişir. Samsunda gttğm hastane 5700 fiyat verirken ıspartada gittiğim hastane 3500 civarı fiyat veriyor. Hastaneyi arayıp öğrenebilirsinizMerhaba arkadaşlar
Direk olaya geçiyim.Benim abim cezaevinde yengemde girdiğinde hamileydi yengemin de abiminde şuan hiçbir sağlık güvencesi yok.Yengem özel hastane de doğum yapmak istiyor.Özel hastane de doğum ne kadardır bilen var mı ya da özel hastane de doğum yapanlar varsa fiyat konusunda ne kadara yaptılar yazar mısınız?Bir de hiçbir sağlık güvencesi yok bu fiyatları daha da artırır diye düşünüyorum bilen varsa lütfen bana yardım edebilir mi bilgi konusunda.Yengeme bizim öyle bir bütçemiz olmadığını söylüyoruz ama illa istiyor Acıbadem için 6000 gibi bir fiyat diyor ama bu bile fazla.Zaten 6bin de olduğunu düşünmüyorum.Lütfen bilen açıklarsa çok mutlu olurum.Şimdiden teşekkür ederim.Şehir olarak ta Eskişehir buradaki hastaneler de özel Ümit hastanesi Acıbadem Anadolu hastanesi
Bunlar ne yahu boyle. bu senenin rakamları mi hemde samsun Ispartayengeniz özel hastanede doğum yapmak isteyebilir ama bunu sizden değil eşinden istemeli. Yani aranz iyiyse kendinizi zorlayın derim ama sıkıntıya girecekseniz devlet hastanesindede baya doğurabilir yani. Fiyatlar şehirden şehire hastaneden hastaneye değişir. Samsunda gttğm hastane 5700 fiyat verirken ıspartada gittiğim hastane 3500 civarı fiyat veriyor. Hastaneyi arayıp öğrenebilirsiniz
aynen öyle, 3 yıl önce trabzonda 1500 civarıydı doğum yaptığımda. Çok arttı fiyatlarBunlar ne yahu boyle. bu senenin rakamları mi hemde samsun Isparta
Abim cezaevinde zaten böyle bir durumumuz yok orda olduğu için oda bir şey yapamayoe ama kendisi çok ısrarcı illa özelde yapmak istiyor bende tamam araştırıcam dedim.Teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz içinyengeniz özel hastanede doğum yapmak isteyebilir ama bunu sizden değil eşinden istemeli. Yani aranz iyiyse kendinizi zorlayın derim ama sıkıntıya girecekseniz devlet hastanesindede baya doğurabilir yani. Fiyatlar şehirden şehire hastaneden hastaneye değişir. Samsunda gttğm hastane 5700 fiyat verirken ıspartada gittiğim hastane 3500 civarı fiyat veriyor. Hastaneyi arayıp öğrenebilirsiniz
Anladım zaten kendisinin herhangi bir sağlık güvencesi yol fiyatlar daha artar dimi bu durumdaAcıbadem 6 bin olamaz. Belki sehir olarak degisebilir fiyatları ama bu kadar düşük olamaz imkansız. Istanbul maslak acıbadem sezeryan 10.500 istedi benim kuzenimden tabi kendisi hostes oldugu icin bi kısmnı Thy karşıladı. Pahalı baya
Her özelde o kadar iyi olmuyo malesef.
Ben İstanbul anadolu yakasında 1 sene önce özel bir hastanede 2200 TL ye sezeryan oldum.çokta memnun kaldı
Ah birde ona anlatabilsek insan bu durumda bunu bile istememeli ama kendisi inatla istiyor cezaevinde abimi bile darlıyor 15 dakikalık konuşmada artık ona nasıl açıklıcağımı bilmiyorum bu kadar masrafa çocuğun 2 yıllık eşyası alınır doğru değil miGenellikle verilen fiyatlar sgk anlaşmalı oluyor. Sigortasız çok daha fazladır. Hastaneleri arayıp bilgi alabilirsiniz ama sigorta olmadığını belirtin. Kısıtlı bir maddiyatla acıbademde doğum yapmak istemek bayağı bir lüks kaçıyor
Ya aslnda anlıyrm özelde dogum yapmak istedigini benimde ilk tercihim özel olurdu ama sartları kısıtlıysa devleti zorlasın derim. Devletinde iyi hastaneleri var neden olmasın. Bazı özel hastanelerden daha iyi devlet hastaneleri. Kırmadan dökmeden ikna etmelisiniz, eşide yok madem yanında. Hayırlısyla alsn kucagna insallajAnladım zaten kendisinin herhangi bir sağlık güvencesi yol fiyatlar daha artar dimi bu durumda
İnşallah ama istediği olmayınca sürekli varmışsa yapmıyormuşuz gibi davranıyor çocuğu bize göstermicek diye sürekli alttan alıyorum çok üzülüyorum çok ters inat biri nasıl çıkacaz bu durumdan bilmiyorum sağolunYa aslnda anlıyrm özelde dogum yapmak istedigini benimde ilk tercihim özel olurdu ama sartları kısıtlıysa devleti zorlasın derim. Devletinde iyi hastaneleri var neden olmasın. Bazı özel hastanelerden daha iyi devlet hastaneleri. Kırmadan dökmeden ikna etmelisiniz, eşide yok madem yanında. Hayırlısyla alsn kucagna insallaj
Amin cok tesekkur ederim..sıkı araştırmak gerekiyor ben belki anadolu nun butun ozellerınj aramıstm o donemdeAnladım.Allah bağışlasınEskişehir de zaten 4 tane özel hastane var
Dogmamış cocgu alet etmesin ne demek göstermemek. Bu tür insanlarıda anlamıyrm he, sanki mecbursunuz herseyi yapmaya erkek tarafı olarak. Allah yardmcınz olsn umarm hal olur hersey.İnşallah ama istediği olmayınca sürekli varmışsa yapmıyormuşuz gibi davranıyor çocuğu bize göstermicek diye sürekli alttan alıyorum çok üzülüyorum çok ters inat biri nasıl çıkacaz bu durumdan bilmiyorum sağolun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?