- 26 Eylül 2020
- 37
- 25
- 3
- Konu Sahibi BurcuOzker
-
bir sonraki randevunuzda sistemden çıkarKızlar merhaba. Şöyle sorayım 9 haftalık hamileyim, goguslerim düne kadar sertti gergindi yani dokunduğumda içi dolgun geliyodu akşam ve bu sabah yine bakıyorum yine büyükler ama çok yumuşaklar. Bu da bana dert oldu doktora gidip bebeği görüp rahatlamak istiyorum. Şimdi benim özel bir hastanede hep gittiğim doktorum var ama bugün dolu randevu verilmiyor ve yine aynı hastanede başka bir doktorda var adı duyulmuş yani iyi bir doktor. Ona randevu var bugün için ama gitsem sonrasinda benim doktorum bunu kayıtlardan görüp öğrenir mi sizce, ayıp olmasını da istemiyorum sanki memnun değilmiş gibi fikir verirseniz sevinirim
Hani goguslerde sertlik olması lazımmış ya öyle diyorlar, bende vardı o ne zamandır. Ama dün çok yumuşadı o dolgunluk kayboldu sanki. Bu da anne karnında bebeğin kalbinin durmasına işaret ediyor olabilir diye okudum çok tedirgin oldum, bir de benim iki doktorda aynı hastanede o yüzden tedirgn oldum başka hastanede olsa onemsememdebenım kadın dogum doktorum ıkı taneydı yedeklıydı dogum oncesı doktorum kaza gecırır ölür hastalanır yurt dısına cıkar olur ya dunyanın bınbırtulu halı var ıstıfa eder falan ısımı garantıye aldım donusumlu olarak ıkı ayrı doktora muayene oldum
su hastanede de doktora gıdıyormussunuz dıye bırsey demedı ıstedıgıme ıstedıgım gun gıderım doktor alınır seklınde fıkır cok komık geldı bana kusura bakmayın
bırde gogus ıle bebegın ne alakası var kı
ya cok tatlı telasınız :)Hani goguslerde sertlik olması lazımmış ya öyle diyorlar, bende vardı o ne zamandır. Ama dün çok yumuşadı o dolgunluk kayboldu sanki. Bu da anne karnında bebeğin kalbinin durmasına işaret ediyor olabilir diye okudum çok tedirgin oldum, bir de benim iki doktorda aynı hastanede o yüzden tedirgn oldum başka hastanede olsa onemsememde
Ya aslında buna ek olarak gelen açık kahverengi akıntım da var panik olma nedenim oya cok tatlı telasınız :)
herkesde hersey aynı etkıyı tepkıyı verecek dıye bırsey yok dolgunluk olmus o dolgunluk hep kalacak veya gıttıkce artacak dıye bırsey yok :) ınternetde burun kanaması yazarsınız beyın timörü cıkar ınternetde doktorculuk oynamayın bosuna panık yaptırır doktor zaten belırlı aralıklarda randevu verır duzenlı gıdın korkacak bırsey yok
bırden bıre gogus fıs dıye sönmez arastırdıgınız yanlıs bılgılerden panık yapmıssınız rahat olun
Ben daha once kendi doktorumda randevu bulamadığım için baska bi doktordan randevu aldim. Hastaneye gidince acil bir durum vardi ama doktorumdan randevu bulamadim dedim. Kendi doktorumu aradi sekreter randevulu hastalarin arasinda beni de aldi randevusuz sekilde. Oyle yapabilirsiniz.Ya aslında buna ek olarak gelen açık kahverengi akıntım da var panik olma nedenim o
lekelenmenız varsa hıc beklemeden doktora gıtmenız gerekırdı zaten lekelenme asıl cıddıye alınması gerekenYa aslında buna ek olarak gelen açık kahverengi akıntım da var panik olma nedenim o
Hani goguslerde sertlik olması lazımmış ya öyle diyorlar, bende vardı o ne zamandır. Ama dün çok yumuşadı o dolgunluk kayboldu sanki. Bu da anne karnında bebeğin kalbinin durmasına işaret ediyor olabilir diye okudum çok tedirgin oldum, bir de benim iki doktorda aynı hastanede o yüzden tedirgn oldum başka hastanede olsa onemsememde
lekelenmenız varsa hıc beklemeden doktora gıtmenız gerekırdı zaten lekelenme asıl cıddıye alınması gereken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?