Özel hastane doktorların birbirinden haberi var mıdır?

benim 9 ay goguslerim hic sismedi hep oldugu gibiydi kalbi falanda durmadi çok şükür internete baksaniz hepimiz kanseriz hepimizin çoucugu agır sağlik sorunlu

Kayıtlarınızı kapatabiliyorsunuz. Çok rahatsız olacağınızı düşünüyorsanız kapatın kayıtlarınızı. Ayrıca çok paniksiniz, biraz rahatlayın.

Kendim tek basima bir yere gidemeyesiye kadar farkli farkli bir cok doktora bebeklerimim kalp atislarini dinlemeue gittim.En az 10 kez.Soyledim hepsine de aklima geldi,rahatlamak icin geldim.Size randevu bulabildim diye.

Kayıtlarda görünüyor canım.. Hatta şimdi gideceğiniz doktorun sekreteri bile gittiğiniz doktora "X'in hastası hocam en son şu tarihte muayene olmuş, 10 haftalık gebelik" diyecek ve doktor şikayetiniz nedir diye soracak.. Sonra gittiğiniz de kendi doktorunuzun sekreteri de görecek.. Görürse de görsün bence çok doluydunuz dersiniz.. Ama kendi doktorunuzun odasını aratıp onun hastası olduğunuzu ve şikayetiniz olduğunu söylerseniz size boşluk çıkarabilir alır yani sizi muayeneye.. Ben o şekilde gidiyorum bazen benimki alıyor.. Eğer almazsa da gidersiniz işte başka doktora çok ayıp olacak diye düşünürseniz almadınız beni dersiniz ki bence açıklamaya gerek bile yok..

Canınızı sa sıkmayın lütfen sakin olun.. O göğüste sertlik geçebilir.. Bazen mide bulantısı olmayabilir.. Bunlar olağan şeyler.. Kanamanız falan yoksa rahat olun...

Görür de bunda doktorla ilgili bir sıkıntı olmaz, önemsemez yani.
Ama bence göğüs sertliginden evham yapmayın. Bir şeylerin ters gittiğinin ilk belirtisi taze kanamadır diye biliyorum. Çoğu zaman kahverengi akıntı bile risk teşkil etmiyor. Doktorunuz kızarsa böyle bir şeyi evham yaptığınıza kızar bence.

Burada söz konusu olan sağlık, üstelik tek kişide değil anne ve bebek. Kendisi doluyken aciliyeti olduğu için başka dr.a giden hastasına alınacak dr.unda keyfi bilir yani.

Merhaba kızlar, az önce kendi doktorumu arayarak bir boşluğu var mı diye sordum o da hemen çağırdı gittim ve bebeğin kalp atışlarını duyduk herhangi bir sıkıntı olmadığını her şeyin yolunda olduğunu söyledi çok şükür teşekkür ederim hepinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…