Özel hastane kurbanı

Yerinizde olsam işi bırakırdım candan önemli değil
Ancak madem bırakamıyorsunuz diğer personellerle iş birliği yapıp yönetime baskı yapın, iş bulmak zor ise şu anda sağlık personeli bulmakta zor, birazda onlar düşünsün
Şu siralar hasta sayısı düştüğü için inanın onlarda hekimlerin personellerin gözüne bakıyor istifa edip tazminat vermesinler diye hastane küçük bir hastane değil herkesi organize etmem mümkün değil 😔

2 gün önce şehir hastanesi aciline gittim , oradada taktirmiyorlardi personele , size özel bi durum değil bence
Şehir hastaneleri devlete bağlı özel hastaneler gibi yani hastane ödemeyi hastadan değil devletten alıyor o yüzden hastaları kaybetmemek onlar içinde önemli

Steril etmek için lazım olan malzemeleri nasil temin edemiyor ki özel hastane? Devlette dahi varken ve devlet daha temiz diyorsunuz aklım almadı yani devlet bu kadar önem verirken o kadar para kazanan bi hastane nasil alamıyor bu iste bence başka bisey var siz bilmiyor olabilirsiniz
Maske taktirmama k da korkunç bisey

Steril etmek için lazım olan malzemeleri nasil temin edemiyor ki özel hastane? Devlette dahi varken ve devlet daha temiz diyorsunuz aklım almadı yani devlet bu kadar önem verirken o kadar para kazanan bi hastane nasil alamıyor bu iste bence başka bisey var siz bilmiyor olabilirsiniz
Maske taktirmama k da korkunç bisey
Aahah inanın hiçte işin içinde başka bir iş yok olay tamamen duygusal yani maddiyat. ben bir çok özel hastanede çalıştım ilk çalıştığım bir tıp merkeziydi ve bize hastalara taktığımız oksijen maskelerini yıkayıp tekrar kullanın denildiğinde kavga edip istifa etmiştim ki o zamanlar virüs falan da yoktu yani amaç para kazanmak

Arkadaşlar merhaba ben özel bir hastanede sağlık çalışanıyım öncelikle size bir uyarı ile başlamak istiyorum kesinlikle özel hastanelerde sıra olmaz mantığı ile şu virüsün yaygın olduğu dönemlerde asla özel hastanelere gitmeyin birincisi strerilizasyon olarak malzeme eksikliği nedeni ile devlet hastanesi kadar iyi değil ve ikincisi eğer corona şüpheniz varsa özel hastaneler bu testi yapmıyor ve size bu testi yapmadıklarını söylemiyorlar kendi hastanemden biliyorum o kadar rezilki çalışmaktan utanıyorum personel ve diğer sağlık iscilerine maske takmayı yasakladılar ve bu sadece benim özel hastanemde değil bir çok özel hastane bunu uygulamaya çalışıyor maske takmak hastaları korkutuyormuş, asıl maske takılmayan hastaneden korkun çünkü virüslü hastadan personellere ordan size geçebilir. Şimdi gelelim soruma böyle bir hastanede çalışmak istemiyorum ama şu an bütün özeller böyle ve şu an maddi durumdan dolayı çıkamam sizce ne yapmalıyım.
Saol canım ablamda ıstanbulda estetık amalıatı olucaktı burundan gıtme dıorum ozel ya bişey olmaz dıo

Back
X