• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

özel hastane ve tedavi

eyican06

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2011
946
286
123
arkadaşlar özelde çatlatma iğnesi ve aşılama fiyatları nasıl ? işe başlayacağım izin alamayacağım için ancak cumartesi günleri özele gidebilirim bu ay hamile kalamazsam artık tedaviye başlamak istiyorum.

izmirde arkadaşım ilaçlarla beraber 1000 tl ye yaklaştığını söyledi.. bikaç arkadaşdan daha duyduğum 1000 tl yi geçmemiş hiçbirisinin.. ile göre değişirmi bilmiyorum..

Sen hangi şehirdesin? Ben Bursadayım aşılama yaptırdım 500 ödedim. Yerine göre değişir 500-1000 arası..
şu an ankaradayım ama denizlide göreve başlayacağım orada yaptıacağım. aşılamanız nasıl sonuç verdi umarım bebeğinize kavuşmuşsunuzdur

şu an ankaradayım ama denizlide göreve başlayacağım orada yaptıacağım. aşılamanız nasıl sonuç verdi umarım bebeğinize kavuşmuşsunuzdur

Maalesef olmadı benimki :( Eşimin değerlerinin kötü olduğunu biliyordum ama yine de bir ümit yaptırdık.. İnşallah bi dahakine bakalım hayırlısı..

Back
X