- 6 Nisan 2017
- 1.964
- 2.406
- 133
- Konu Sahibi yuvarlanan asi bir panda
Yakın zamanda İstanbul’daki en iyi özel hastanelerden birinde sezaryen oldum. Bende aynı durumdaydım. Yarım cm açıklığım vardı ve bebek inmiyordu bir türlü. Normal doğum pozisyonundaydı ama yüz geliş olduğunu söylediler. Oksiput posterior diye de geçiyor.
Biz normal doğum yaptırırız ama önemli olan sağlıklı bir doğum yapman. %100 sağlıklı doğmasını isteriz neden%95 sağlıklı olsun dedi doktorlar. Suni sancı verirsek nabzı düşer dediler ve beni sezaryene aldılar acil. Daha zor daha ağır bir ameliyat olur diye düşünüyordum ama çok çabuk toparlandım. Buna bağlı küçük komplikasyonlar oluyor tabi ama bebeğimin sağlıklı olması paha biçilemez
Doktorların o açıklamalarını şimdi daha iyi anlıyorum...
Biz normal doğum yaptırırız ama önemli olan sağlıklı bir doğum yapman. %100 sağlıklı doğmasını isteriz neden%95 sağlıklı olsun dedi doktorlar. Suni sancı verirsek nabzı düşer dediler ve beni sezaryene aldılar acil. Daha zor daha ağır bir ameliyat olur diye düşünüyordum ama çok çabuk toparlandım. Buna bağlı küçük komplikasyonlar oluyor tabi ama bebeğimin sağlıklı olması paha biçilemez
Doktorların o açıklamalarını şimdi daha iyi anlıyorum...