- 28 Mart 2020
- 21.334
- En iyi cevaplar
- 1
- 64.761
- 598
Duyar kasmiyorum. Kime ne duyar kasabilirim? Ne gecer elime? Siddet sadece fiziksel midir? Bu ne cehalet! Hiçbir seyi gözünüzle gormemissiniz. Oturup kadini dinlememissiniz. Fiziksel siddet gormus bir hali yoktu, herkes cok iyi kocasi oldugunu söylüyor diye gelmis koca övücülüğü yapiyorsunuz. Kadinin keyfî çocuğunu görmediğini söylüyorsunuz. Ben bu durumu hoş görüyorum demedim. Anne belli ki hasta dedim. Tutup kolundan bi doktora götüreyim dememissiniz. Burada anneyi yargiliyorsunuz. Sizin o övdüğünüz kocalar her gun beser onar kadin öldürüyorlar. Övmeye devam edin.rica ederim duyar kasmayin..az cok kadinin halinden evde iskence gormedigi belliydi..hicbir sebep 5 ay yada daha uzun 5 yasindaki coxugu birakip gitmeyi hos gosteremez.maddi sorunu yok ustelik..
Isin garibi adam melek gibi diyor herkes..
o sizin fikriniz. bu benim fikrim. sizin kendinize mantıklı gelen tarafınız var, benim kendime mantıklı gelen tarafım var.
hah bu cok mantıklı bence de...Koskoca, bekar bir adamın kiminle ne konuşacağı kendisini bağlar. Çocuğunuz sınırlarını aşmış.
Babasına telefonunu kurcalamış demeyin de, seni sürekli telefon başında görüyormuş, ne konuştuğunu merak ettiğini söyledi, karıştıracağını sanmıyorum ama sen yine de önlem olarak telefonun şifre koy deyin. Öyle de bir sorun olmaz herhalde.
şeytanda bır melektı :)Isin garibi adam melek gibi diyor herkes..
Baba bekar doğru, bende bekar bir anneyim...nasil bunları yazar eder demiyorum zaten amacım baba figürünü koruyabilmek bu konuda 13 yaşındaki çocuk nasıl merakına yenilir telefonu kurcalar diyede yargilamayip yaptığının yanlış olduğu konusunda uyardım ama isterdimki 48 yaşındaki adamda benim gösterdiğim özeni göstersin...tatilden önce haftanın 5 günü benimle kızım ve inanın full konsantreyim ona...keşke baba da bunu yapsaydı yada keşke bu kadar ilgisini çekecek kadar meşgul olmasaydıbaba bekar adam tabıkı konustugu kısıler olacaktır
cocugun yanında onun gozu onunde yanlıs bırseyler yapmıyorsa bır sıkıntı yok...
cocugunuz neden babasınınn elınde telefon olmasından rahatsızlık duyuyormus neden karıstırmıs asıl mesele bu ... baba cocuk ılıskısının sınırı vardır. babamın elındekı telefondan cocugu olarak ben rahatsızlık duyamam ergen yasta cocugummus gıbı onun telefonunu kurcalayamam
zaten cocugunuzla konusmussunuz babasına bırsey soylemenıze gerek yok bence umarım cocugunuz telefon karıstırmayı sureklılk halıne getırmez cok yanlıs cunku adamın ozel hayatı olmasın mı ?
ben aslında cekıncenızı anladım ne hıssettıgınızı tahmın edıyorum ... ısın ıcınde cocuk olunca durum zorlasıyor bırde yalnızsınız anladıgım kadarıyla hayat zor farkındayımBaba bekar doğru, bende bekar bir anneyim...nasil bunları yazar eder demiyorum zaten amacım baba figürünü koruyabilmek bu konuda 13 yaşındaki çocuk nasıl merakına yenilir telefonu kurcalar diyede yargilamayip yaptığının yanlış olduğu konusunda uyardım ama isterdimki 48 yaşındaki adamda benim gösterdiğim özeni göstersin...tatilden önce haftanın 5 günü benimle kızım ve inanın full konsantreyim ona...keşke baba da bunu yapsaydı yada keşke bu kadar ilgisini çekecek kadar meşgul olmasaydı
Yada hepsini geçiyorum ciktigimizda nasıl geçti diyebilseydi
Napsam bilmiyorum...13 yaşında bir kız çocuk annesiyim..babayla ayriyiz ,şuan babasinda ..
Son zamanlarda babasının telefonu elinden dusurmemesinden huzursuzdu ve bugün yapmaması gereken birşey yapmis karistirmis..Babasınin sosyal medyadan biriyle bastan günaydın canım günaydın aşkım yarışmalarından once mustehcen yazismalarini okumuş ve benimle hemen paylasti...Bunun babasinin özeli oldugunu telefon karisirmamasi gerektigini anlattim ama orda kaldık iste..konuşmalar ciddi anlamda erotikti
Bir kac gün sonra çocuğuma biraraya geldigimizde ne demeliyim,napmaliyim bana akıl verin lutfen
Adam bekar konulabılır bence çocuklara telefon gercekten verılmemelı.Napsam bilmiyorum...13 yaşında bir kız çocuk annesiyim..babayla ayriyiz ,şuan babasinda ..
Son zamanlarda babasının telefonu elinden dusurmemesinden huzursuzdu ve bugün yapmaması gereken birşey yapmis karistirmis..Babasınin sosyal medyadan biriyle bastan günaydın canım günaydın aşkım yarışmalarından once mustehcen yazismalarini okumuş ve benimle hemen paylasti...Bunun babasinin özeli oldugunu telefon karisirmamasi gerektigini anlattim ama orda kaldık iste..konuşmalar ciddi anlamda erotikti
Bir kac gün sonra çocuğuma biraraya geldigimizde ne demeliyim,napmaliyim bana akıl verin lutfen
Öyle yalarım böyle alırım vs gibi sohbetleri bu yaştakilerin görmesi bunu babayla olan bir sohbette okuması bana norma gelmiyor işte..14 yaşında kızım var benim de . O yaşlarda ya da en çok bir-iki sene sonra çevresinde bile bunları görmeye başlar zaten.İlk kez duyduğu şeyler değildir belki, ne kadar farklı olabilir ki?Benim kızım böyle birşey görse ne düşünür diye düşünüyorum da , heraldr travma falan yaşamaz.Şaşırır ve unutur.Hele hele davranışı alıp taklit etmesi ihtimali bana saçma geldi...
Öyle yalarım böyle alırım vs gibi sohbetleri bu yaştakilerin görmesi bunu babayla olan bir sohbette okuması bana norma gelmiyor işte..
şeytanda bır melektı :)
adam o kadar melek kı kadın kacacak yer mı aramıs ... ben cocuga cok uzuldum ama ya
Kızıyla geçirmesi gereken vakitte kadınlarla erotik konuşmalar yapmayı tercih etmeseydi bunlar olmazdı.
Ben tek suçlu babayı gördüm. Kızınızın dikkatini çekecek kadar telefona yapışık yaşamasaymış oda. Geceler çuvala mı girdi? Gündüz onunla ilgilenip gece kiminle ne istiyorsa konuşsun.
Çocuk zaten babayı sadece tatillerde görüyormuş. Tabi ki üzülmüştür sürekli telefonla ilgilenmesine. Başka zaman mı kalmadı sanki erotik sohbet edecek? Kızının gelmesini mi beklemiş
Yahu nerden biliyorsun adam seytan..kadin cocugu hic benimsememis ve ogretmen kendi maasi olan genc bir kadin..illa adam kotu mu olmali..malesef bu hikayede sorumsuz kadın..duyar kasmayin..her anne anac degilşeytanda bır melektı :)
adam o kadar melek kı kadın kacacak yer mı aramıs ... ben cocuga cok uzuldum ama ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?