Özel hayat

Cgkfte

22.03.11---22.05.17. ‍‍❤️
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2015
1.492
2.182
63
37
İyi günler arkadaslar.buraya 1-organik tawuk hangi marketten alıyorsunuz 2-ikinci cocukla ilgili olmak üzere iki konu açtım.ikisindede banlandım.acaba illa eş,kaynana,elti,komşu ,görümceyle alakalımı konu açmam lazım?herkesin derdi farklı olamaz mı? Tesekkürler

1-Organik tavuk yokki artık.. O tavuk 3 saatte pişmezdi.. Nerdeee.... şimdi 5 dk da pişiyor tavuklar... Bulursan bende istiyorum :(

2-çocuk meselesinden değil üsluptan kapanmıştır konun.. 2. Çocuk fikri çok iyi bir fikir bence 3.4.5. De iyi yanı ben çocuk seviyorum ondan :-)

Ben 3 senedir Mardin'de yasıyorum burada aynı çocukluğumda Kı gibi canlı tavuk satılıyor her yerde. Kocaman tavuklar öyle ufacıkta degıl, 15 tl. Bir tavukla 15 kişilik yemek çıkar. Tencerede 3 saatte pişiyor , fırında ziyan oldu beceremedim kurudu ve sert kaldı, düdüklüde mis gibi (fissler) 45 dakika.
Anadolu'da yasayan tanıdıklarınızdan sipariş edebilirsiniz dondurup getirir.

Ben 3 senedir Mardin'de yasıyorum burada aynı çocukluğumda Kı gibi canlı tavuk satılıyor her yerde. Kocaman tavuklar öyle ufacıkta degıl, 15 tl. Bir tavukla 15 kişilik yemek çıkar. Tencerede 3 saatte pişiyor , fırında ziyan oldu beceremedim kurudu ve sert kaldı, düdüklüde mis gibi (fissler) 45 dakika.
Süper :KK76:
Bizim için hayal :KK12:

İyi günler arkadaslar.buraya 1-organik tawuk hangi marketten alıyorsunuz 2-ikinci cocukla ilgili olmak üzere iki konu açtım.ikisindede banlandım.acaba illa eş,kaynana,elti,komşu ,görümceyle alakalımı konu açmam lazım?herkesin derdi farklı olamaz mı? Tesekkürler
Organik tavuğu yemek bölümüne,
Çocuk konusunu,çocuğumu büyütürken,bebemin gelişimi bölümüne,
açaydınız bence banlanmazdınız... :KK31:

Çünkü bence buraya acılan sacma sapan konular dert diye anlamlandirilmamali,bir kadinin aldatildim konusu ile sizin organik tavugunuzu yanyana düşününce ne komik değil mi?
Yani mesela buraya girip burdan çıktıktan sonra ne dertler var bende böyle basit dertler istiyorum diye aglamisligim bile var.
Yani hanimefendi burasi bir derdim var,sacimi hangi renge boyatmaliyimmmm tavuguuum pismiyor tarzi konular için başka yerlere acmalisiniz,zira gerçek derdi olanlari da psikolojisi bozuluyor.
Hayır sinirlerim bozuldu neymiş organik tavuk,hay tavuğa ben

Beyza pilice hatanin belli gunleri anac tavuk geliyor koy tavugu yani.
Birde koy urunleri satan maketlerde bulabilirisniz

Çünkü bence buraya acılan sacma sapan konular dert diye anlamlandirilmamali,bir kadinin aldatildim konusu ile sizin organik tavugunuzu yanyana düşününce ne komik değil mi?
Yani mesela buraya girip burdan çıktıktan sonra ne dertler var bende böyle basit dertler istiyorum diye aglamisligim bile var.
Yani hanimefendi burasi bir derdim var,sacimi hangi renge boyatmaliyimmmm tavuguuum pismiyor tarzi konular için başka yerlere acmalisiniz,zira gerçek derdi olanlari da psikolojisi bozuluyor.
Hayır sinirlerim bozuldu neymiş organik tavuk,hay tavuğa ben
:KK70:

Orvital yanlış hatırlamıyorsam öyle bi organik tavuk markası. Yada kahvaltı için gittiğimiz bi köy var denk gelirse ordan alıyorum yumurtasıyla beraber.

Cakmamarliyn Cakmamarliyn ve diger arkadaslar sanırım beni yanlış anladınız.ben suan o iki soruma cewap aramıyorum.bu sorularıma dada önce konu açmıştım ama başka bir yere açmam gerektigini söyleyip banlandım.yani illa özel hayatlla alakalımı konu açmam lazım.illa başkalarınımı çekiştirmem lazımbanlanmamamk için

S superisi96 insanın saglıgından daha önemli bişey varmı sizce.saglıklı olalımda diger dertler gelir gecer.üstesinden geliriz ewelallah,öyle degilmi.herşeyin başı saglık;)

Banlanma olayını henüz çözebilen yok sitede.

1-Organik tavuk yokki artık.. O tavuk 3 saatte pişmezdi.. Nerdeee.... şimdi 5 dk da pişiyor tavuklar... Bulursan bende istiyorum :KK43:

2-çocuk meselesinden değil üsluptan kapanmıştır konun.. 2. Çocuk fikri çok iyi bir fikir bence 3.4.5. De iyi yanı ben çocuk seviyorum ondan :-)
Var hatta bugün yeni aldım, markette satılmıyor ama tabi, köyde kesip temizleyip getirdiler ama 40 tl 2.5 kg horoz

Bizi burda fena kazıklıyorlarmış :KK57:

Laale Laale oralara acıyorum ama sizlerde bilirsinizki cevap veren bir yada iki kişi oluyo.genelde herkes bdv ye takılıyo

Back
X