P PaRaDiSiaC 2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir. 2. Üyelik ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye Katılım 26 Mayıs 2012 Mesajlar 310 Emoji Skoru 1 Puanlar 116 Yer - Yurtdışı 11 Ocak 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi PaRaDiSiaC #1 Eşim Hindistanlı Hintçe öğrenmek isteyenlere özel Hintçe dersi verilir.. İlgilenenler lütfen bana mesajla ulaşsın Teşekkürler
Eşim Hindistanlı Hintçe öğrenmek isteyenlere özel Hintçe dersi verilir.. İlgilenenler lütfen bana mesajla ulaşsın Teşekkürler
asli Nirvana Pro Üye Katılım 17 Temmuz 2011 Mesajlar 17.852 Emoji Skoru 3.526 Puanlar 773 11 Ocak 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi PaRaDiSiaC #2 Türkiye'ye gelmişsiniz demek, hayırlı olsun...
P PaRaDiSiaC 2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir. 2. Üyelik ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye Katılım 26 Mayıs 2012 Mesajlar 310 Emoji Skoru 1 Puanlar 116 Yer - Yurtdışı 9 Aralık 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi PaRaDiSiaC #3 asli85 .!.: Türkiye'ye gelmişsiniz demek, hayırlı olsun... Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim mesajınızı yeni gördüm :))) geç oldu cevabım ama kusura bakmayın :)
asli85 .!.: Türkiye'ye gelmişsiniz demek, hayırlı olsun... Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim mesajınızı yeni gördüm :))) geç oldu cevabım ama kusura bakmayın :)
asli Nirvana Pro Üye Katılım 17 Temmuz 2011 Mesajlar 17.852 Emoji Skoru 3.526 Puanlar 773 9 Aralık 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi PaRaDiSiaC #4 PaRaDiSiaC .!.: Teşekkür ederim mesajınızı yeni gördüm :))) geç oldu cevabım ama kusura bakmayın :) Genişletmek için tıkla... rica ederim, önemli değil, tekrar hoşgeldiniz
PaRaDiSiaC .!.: Teşekkür ederim mesajınızı yeni gördüm :))) geç oldu cevabım ama kusura bakmayın :) Genişletmek için tıkla... rica ederim, önemli değil, tekrar hoşgeldiniz