Doğuma Hazırlık Özel mi Devlet mi?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

FNKS

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2019
13
8
1
28
Arkadaşlar anadolu da daha çok tuzla tarafında özel hastane olarak bi öneriniz tavsiyeniz var mı
Gispir, Özel Tuzla Mercan, Pendik Şifa, Anadolu tıp, Okan üni hastanesi bunlardan herhangi birinde doğum yapan muayene olan var mı yada Marmara yada Tuzla devlette.. Lütfen tecrübelerinizi paylaşır mısınız???

Okan hastanesi tavsiye ederim. Sezaryen doğumda başarılılar.

Arkadaşlar anadolu da daha çok tuzla tarafında özel hastane olarak bi öneriniz tavsiyeniz var mı
Gispir, Özel Tuzla Mercan, Pendik Şifa, Anadolu tıp, Okan üni hastanesi bunlardan herhangi birinde doğum yapan muayene olan var mı yada Marmara yada Tuzla devlette.. Lütfen tecrübelerinizi paylaşır mısınız???
Merhaba yaşadığınız şehirle ilgili bi bilgim yok ama başlığı görünce yorum yapmak istedim bana kalırsa kesinlikle özel devleti kötülediğimden değil asla ama ilgi alaka bakım açısından bence özel hastane diğer hastanede aynı şey yok maalesef olsa bile o kadar kişi arasında mümkün olmuyor ben özelde Doğum yaptım ve doğumum çok güzel geçti hayırlı doğumlar diliyorum ☺️

Merhaba doktorum Okan üniversitesinde.Memnum doktorumdan.Dshs önce de birkaç arkadaşım orda doğum yaptı memnunlar.

Back
X