Lise Yorum ve Soruları Özel okul gibi devlet okulu

benbeyaz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2006
236
1
52
Özel okul gibi devlet okulu
Van'da geçen yıl hizmete giren Anadolu Öğretmen Lisesinde öğrenciler kalabalık sınıfların aksine en fazla 30 kişilik sınıflarda eğitim görerek, birçok okulda bulunmayan imkanlardan yararlanıyor.

Okul müdürü Sinan İmamoğlu, 2003'ten 2005 yılına kadar İmam Hatip Lisesi bünyesinde çok zor koşullarda hizmet verdikleri belirtti.
2005-2006 eğitim-öğretim yılının ikinci döneminde Şerefiye Mahallesi'nde 17 dönüm üzerine inşa edilen modern koşullarda olan yeni binalarına geçtiklerini anlatan İmamoğlu, okullarında 24 öğretmenin görev yaptığını, 230 öğrencinin öğrenim gördüğünü ifade etti.

Okullarında eğitim verilen bina, spor salonu, yemekhane, erkek ve kız öğrenci yatakhanesinin bulunduğunu bildiren İmamoğlu, ''4 katlı okulumuzu her katında her ders için ayrı bir laboratuvar bulunuyor. Engeliler için asansör var. Sınıflarımız en az 10, en fazla 30 kişilik. Okulumuzda ayrıca konferans salonu, 2 görsel sunum odası, müzik ve resim derslerini verildiği sınıf, 2 öğretmen odası var. Sınıflarımızda televizyonlar bulunuyor'' dedi.

Öğrenci yatakhanelerinin çok hijyenik ve steril olduğunu, odaların 4'er kişilik olduğunu söyleyen İmamoğlu, yatakhanede her katta etüt salonunun bulunduğunu bildirdi.
Okullarında bin kişilik bir spor salonunun bulunduğunu, ayrıca okulun tanıtımın sağlamak amacıyla internet sitesi oluşturduklarını anlatan İmamoğlu, ''Ferda'' isimli bir dergi çıkarıyoruz'' diye konuştu.
 
her anadolu öğretmen liseisnde 30u geçemez zaten muvcud. Hatta normal a.l.'de de böyle sanırım.
 
Adana Kız Liseside öyle :nazar:
gündoğdu dan daha güzel diyim hatta sempatiksalakcinni
 
anadolu liselerinde max 25 kişi sınırlaması yok mu ki zaten?
benim lisede sınıfım 12 kişiydi :KK37: ama özeldi zaten
 
ahaha anadolu lisesinde sınıflara öle kota mı koydular hakkaten? e biz nie 2 sene 50 kişi okuduk o zaman yazık deilmiydi bize :63: genelde de 30-40 arasıydı sınıflar hep.
 
X