Merhaba
15 yıldır özel sağlık sigortamı Aksigorta'ya yaptırmaktayım. Bu 15 sene içersin de 1 kez sigortamı 3 sene önce kullandım ve 2 sene öncede bunu poliçelerime dibine kadar yansıttılar. Yani kullandığımı da benden tahsil ettiler. Doğaldır poliçe miktarının belirli bir yüzdesini geçince adamlar haliyle bunu finanse etmek zorunda. Buraya kadar sorun yok lakin bu sene gelen poliçem %50 artmış 2012 yılında poliçe kullanılmamasına rağmen. Gerekçe yaş :) 15 senede 1 kez kullanmışım ben mi risk oluşturan gruptayım ? yaş dilimine girmişim oysa sitelerini incelediğimde hala aynı sıkalasındayım.
Özel emeklilik olsun, sağlık sigortaları olsun yoksa fiyasko mudur ? Bunları yaşamadan göremiyoruz, yaş ilerledikçe poliçe primleri artıyor ama %50 lik bir artış kabul edilir gibi değil.
Zaten sigortalıyım özel sağlıkla neden uğraşayım ki ? Zaten tüm hastaneler bunu da karşılıyor, özel sağlık sigortası yaptırmam için bana bir sebep söyleyin ?
Zaten sigortalıyım özel sağlıkla neden uğraşayım ki ? Zaten tüm hastaneler bunu da karşılıyor, özel sağlık sigortası yaptırmam için bana bir sebep söyleyin ?
eşimin çalıştığı şirkette bir özel sağlık sigorta şirketiyle anlaşmalı fakat o da sizin söylediğinizi söylüyor. faso fiso aslında diyor.çünkü siz genel sağlık sigortanızla da bir özel hastaneye gitseniz zaten %30 unu devlet karşılıyor. o zaman ne anlamı klıyor özel sağlık sigortasının.bir başka kötü yanı da şu : geçen gün eşimin bir arkadaşı göz muayenesine gitmiş özel sağlık sigortası ile, ve demişlerki sizde zaten sigortanız başlamadan evvel göz tansiyonu varmış o nedenle bunu karşılamıyor sigorta demişler. benim meraak ettiğim de şu : bende çikolata kisti var. fakat sigorta sözleşmesine işaretlemedim kist var diye. bu üstte anlattığım durum başıma gelir diye işaretlemedim açıkçası. acaba hastaneye gittiğimde anlaşılırmı bu durum diye de merak ediyorum
Özel sağlık sigortası hakkında bir bilgim yok.Anadolu hayat emeklilik gibi projeler nasıl bilginiz var mı?
Pek konuyla da ilgisi yok ama :26:
arkadaşlar mapfre sigorta diş tedavisini karşılıyormu ? bilgisi olan arkadaşlar yanıtlarsa sevinirim. dolgu yaptırmam lazım ama karşılayıp karşılamadığını bilmiyorum.
Özel sağlık sigortası hakkında bir bilgim yok.Anadolu hayat emeklilik gibi projeler nasıl bilginiz var mı?
Pek konuyla da ilgisi yok ama :26:
Hangi sigortayı yaptırdınız?ben iki yıldır kullanıyorum ve çok memnunum... Çok hastalandığım için ve iş durumlarım belli olmadığı için kendimi garanti ediyorum.. Yılda 8 kere muayene hakkım var acil müdahale bu sekiz hakkıma dahil değil..Devlet hastahanelerin bitmek bilmez kuyruklarında beklemektense,herşeyimden kısıp yaptırıyorum..Herkes e de tavsiye ederim....
teşekkür ederim araştırıcamSağlığım Tamam * Axa Sigorta dün bitti , bugün tekrar yenilletim hatta.
aynı fikirdeyim.. peki yatarak mı ayakta mı tedavi olan poliçeyi yaptırmalı?sizin poliçeniz nasıl?artık ülkemizde sgkyavaş yavaş bitiyor malesef bu sebeple bence herkes özel sigorta yaptırmalı. Amerikaya dönüyoruz artık. Özellikle tamamlayıcı sağlık sigortası önemli. Reklam yapmıyorum yanlış anlaşılmasın sigorta şirketi önerisi vermem.
bildiğiniz hastalığınız ile ilgili daha önce büyük hastanelere gittiyseniz veya devlet hastanesine gittiyseniz sigorta şirketi sizin hastalığınızı buluyor. Başvuru sırasında bu hastalığı beyan etmediyseniz işlemleriniz karşılanmaz.
Diş işlemleri içinde poliçenizde öncelikli olarak diş teminatı bulunmalıdır. diş teminatı yok ise diş ve çene masrafları karşılanmaz.Diş teminatınız varsa da estetik amacı taşıyan (ön dişlere protez diş beyazlatma gibi) işlemler harici giderler karşılanacaktır.
yatarak yada ayakta olmasının avantajı seçilen sigorta şirketine göre değişir. ve ne kadar paranız olduğuna :)aynı fikirdeyim.. peki yatarak mı ayakta mı tedavi olan poliçeyi yaptırmalı?sizin poliçeniz nasıl?
sizin şirket çok iyiymiş ,bilgilendirme için teşekkür ederim..yatarak yada ayakta olmasının avantajı seçilen sigorta şirketine göre değişir. ve ne kadar paranız olduğuna :)
ama bence en iyisi ve ekonomik olanı tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırmak
ben poliçem için para vermiyorum şirket yapıyor. ayakta yatarak doğum tam kapsamlı sigortam var çok da memnunum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?