Uc kisilik isi asgari ucrete yaparsaniz biz bir ise fazlasini isteyince patronlar sizleri tercih ediyo malesef.Tercih edilirken dusunmeliydiniz ileride aslinda maasin az gelecegini.
Uc kisilik isi asgari ucrete yaparsaniz biz bir ise fazlasini isteyince patronlar sizleri tercih ediyo malesef.Tercih edilirken dusunmeliydiniz ileride aslinda maasin az gelecegini.[/QUOTE
Lısans mezunuyum tanıdıgım ve torpılım olmadıgı ıcın bulabıldıgım fırmaya gırmek durumunda kaldım...
Vasıfsız personel degılım oncelıkle onu belırteyım... sızlerı derken bızı hangı katagorıye soktun merak ettım.. Ayrıca ıse gırdıgımızde 3 ıs yapacaksınız denmedı zaman ıcınde bızde bu ısı yaparken bulduk kendımızı...
en başta ipleri ele vermeyecektiniz .... hata sizde yapamam diyecektiniz...
o zaman çalışacaksınız başka çare yok gibi...En basta yapmıyordum zaten zaman ıcınde oldu bu durumlar tabı kı bende rest cekmek ısterım ama suan pıyasada ıs sıkıntısı cok fazla..
Banada yaptilar bende maasimi sizinki kadar yaparlarsa yapabilicegimi soyledim maasa zam yapmadilar baskasina kitlediler isi cokta memnun oldum kimse oyle muhasebeci alip sekreter sekreter alip satin almaci yapamaz kimseyi.Hakkisiniz ama o öyle olmuyor atiyorum sekreter diye almislardir ön muhasebeyi kitlemislerdir ya da biri cikmistir gecici demislerdir. Ülke öyle durumdaki kimse bana eyvallah diyip cikamiyor, eski isimde bana da yaptilar aynisini ama ben 3000 e yakin aliyordum.
Banada yaptilar bende maasimi sizinki kadar yaparlarsa yapabilicegimi soyledim maasa zam yapmadilar baskasina kitlediler isi cokta memnun oldum kimse oyle muhasebeci alip sekreter sekreter alip satin almaci yapamaz kimseyi.
O yuzden cok kucuk yerleri tercih etmemek gerekiyo.Ben müsteri temsilcisi, ön muhasebe ve yöneici yardimcisiydim cikmasam daha da artardi maasim ama her sirket ayni degil maalesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?